Şimdi Ara

Lenovo IFA 2018’de ThinkPad X1 Extreme’i tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Dünyaca ünlü Çinli bilgisayar üreticisi Lenovo, IFA 2018’de oyun severleri hedef kitle alarak tasarladığı yeni cihazı ThinkPad X1 Extreme’i görücüye çıkarttı. Oldukça güçlü bir donanımla, yüksek performans vaat eden cihaz, en güncel video oyunlarını rahatlıkla kaldırarak yüksek kalitede bir oyun deneyimi yaşatmayı hedefliyor.
     
     
    Cihazın teknik özelliklerinden söz edecek olursak, 15,6 inç boyutundaki cihaz, NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti ekran kartına sahip ve gücünü sekizinci nesil Intel Core i7(Coffee Lake) işlemciden güç alıyor. Ayrıca yapılan açıklamalara göre, cihazın i9 işlemciye sahip bir seçeneği de olacak ve Aralık ayında satışa sunulacak. 64 GB’a kadar yükseltilebilen DDR4 belleğiyle oldukça yüksek performans sergilemesi beklenen ThinkPad X1 Extreme, SSD desteğiyle de oldukça hızlı bir işlem kapasitesine sahip. Ayrıca cihaz, 1 TB ve 2 TB olmak üzere 2 farklı depolama alanı seçeneğiyle piyasaya sunulacak.
     
    4K Ultra HD (3840x2160) ekran çözünürlüğü sunan ThinkPad X1 Extreme, 400 nit parlaklık değeri ve Dolby Vision HDR desteği ile geliyor. Cihazın daha uygun fiyatlı seçeneği ise Full HD (1920x1080) çözünürlük ile 300 nit parlaklık değeri ve sRGB renk aralığı vaat ediyor. Bunlar da dizüstü bir bilgisayar için oldukça tatmin edici rakamlar. Güçlendirilmiş karbon fiberden bir gövdeye sahip olan cihaz, 1,7 kilogramlık bir ağırlığa sahip. Thinkpad X1 Extreme ayrıca parmak izi okuma sensörüne ve kızılötesi kameraya sahip olacak.
      
    Cihaz, 1860 dolarlık(12.200+) bir başlangıç fiyatıyla Eylül ayında piyasaya sürülecek.







  • off süper olmuş..

  • Oyun odakli olmayan performansli kaliteli ekranli ( 4K cozunurluklu modelinde 10 HDR milyar renk derinlikli ekranli ) ile fotograf video duzenlemelerde ozellikle bu cihaz bicilmis kaftan ...

    Apple in rakibi ...

    Saglamligi da cabasi ...

    Yillardir boyle bir cihaz bekliyordum sonunda geldi :)

  • Aşık oldum ancak hayatım boyunca sahip olamayacağım
  • Çok sağlam makine.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.