Şimdi Ara

Ah şu yazma isteği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hiç bitmiyor gitmiyor. Günlüğe yazmak isterdim ama fark ettim ki paylaşmayarak bencil bir egoya sahip oluyorum. Yanlış anlaşılmasın lütfen kendimi yargılamak yoruyor beni. Tüm derdim de bu aslında. Şu an daha konuyu paylaşmadığım için sürekli gözüm başlığa gidiyor. Şu "ah" diyor olmam nedense bana şiirleri hatırlatıyor. Böyle bir başlangıç yapmak istemiyorum ki ben neden yazdım acaba onu? İşte böyle sürekli ya yaptığım ya da yapacaklarım hakkında sürekli düşünüyor ve eleştiriyor olarak buluyorum kendimi. Yani bunu açıklarken bile önümden sivrisinek geçiyor ve ben kendime soruyorum ki acaba sivrisineğin benim kanımı yiyor olması, olası bir hastalığı bulaştırıyor olması mı daha önemli yoksa benim şu an yazma isteğine girmiş olup kelimelerimin akışına devam ettirme isteğim mi? Tabii ki kelimeler cevabım. Belki de konunun ismi bu yüzden böyledir. Sıradan görünüyor ama en azından içten. Konuyu hep dağıtırım belki beynimin bana benim isteğimin dışında sunduğu bir çözümdür belki. Bu cümleleri türetir türetir daha uzatırdım ama şu an bunları uzatamayacak kadar iyi hissediyorum. Yazma isteğim var çünkü. Ben yalnızım. Yani kimse duyamaz beni. Sakın düşünmeyin ki egom benim eşsiz olduğumu düşündüğüm için ben yalnızım. Sürekli bağırıp sesini duyuramayan bir balina var okyanusta desibelinin yüksek olmasından dolayı. Keşke onun gibi olsaydım da azıcık sesimi duyabilseydim. Acaba sesim nasıl? Güzel mi? Hiç sevmem aslında benzetmeleri, metaforları ama insan beyni işte ne yaparsın? Tanımladığı bir şeyi tanımlayamadığı bir şeye benzetsin ki onu da tanımlayabilsin. Ne kadar da kolay oluyor durumları birbirine benzetmek. Belki de sadece kelimeleri yaratmamızdır sebebi. Ruhu biz veririz onlara dimi? Yine nerelere geldim düşüne düşüne... Bunları sesli olarak düşünüyor olsaydım ne derlerdi bana? Sorunun cevabından çok umrumda olup olmamasını düşünüyorum. Buna cevap verebilirsem belki ilk kelimemi söylerim. Yeni doğmuş bebeğin anne demesi gibi hayata merhaba demiş olurum.



  • Günlüğünüzde nice içli satırlar vardır kim bilir...

    Yalnız olmanız farklılıktan hocam bu çok genel evet ama herkes farklı tüm insanlar. Yanında gezdikleri dostlar çıkar ilişkisi aşk dedikleri şey cinsel bir dürtüden ve duygulardan ibaret. İçine girince anlıyorsun ortamın.



    Hayatınızda başarılar dilerim, umarım yazma isteğiniz bitmez de böyle güzel yazıların çok daha iyisini yazarsınız
  • Günlüğünüzde nice içli satırlar vardır kim bilir...

    Yalnız olmanız farklılıktan hocam bu çok genel evet ama herkes farklı tüm insanlar. Yanında gezdikleri dostlar çıkar ilişkisi aşk dedikleri şey cinsel bir dürtüden ve duygulardan ibaret. İçine girince anlıyorsun ortamın.



    Hayatınızda başarılar dilerim, umarım yazma isteğiniz bitmez de böyle güzel yazıların çok daha iyisini yazarsınız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer şeyleri kendimde yaşıyor düşünceden düşünceye atlıyorum vs.
    Size sormak istediğim biraz özel ama düşünce yapımız çok benziyor ve ben bunun dehb olduğumu öğrendikten sonra buna bağlamaya başladım :) sende bence bir bakmalısın :) kesinlikle farklı bir türüz ^^

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gördüğüm en iyi konulardan biri. Yüreğine sağlık.
  • Yazma tutkunuzun peşinden gitmelisiniz. Herkes sizin kadar şanslı olamayabiliyor ya da geç kalıyor şu hayattaki tutkusunu fark etmek için.. Yalnızlık ise anlayanı olmadığı bir kalabalıktan ziyade insan asil bir yalnızlığı tercih ediyor. Sanırım sizinle aynı düşüncedeyim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hisli duygularım etrafımı sardı yazınızı okuyunca.Hissetmek ve sonrasında elinde olmadan başkasına 'kendi' hissettiğini hissettirmek muteber iş bana kalırsa.Yazmak elbette ki bi eylemin sonucu veya eylemin kendisi.Senin ruh halin nasıl olupta yazmaya başlıyorsan onu kaybetme.Yalnızsan yalnız kal elbet seni 'olduğun' yerde yalnizlastiracak 'biri' olucak.Hepimiz yalnızız işin özünde çünkü hiçbir zaman tam anlamıyla hislerini terennüm edemiyceksin ne kağıtlara ne insanlara.Kendin bile fark edemeyeceksin belki de seni yazdırmaya iten güç bu 'yalnızlık'

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • konu çok iyi emegine sağlık kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.