Şimdi Ara

31 Aralık 2018 AKN sonrası fiyatlar nasıl olur? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
3
Favori
9.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 50 mbps download 5 mbps upload 100gb akkli paketi kullanıyorum ben ve su andan itibaren yaklaşık 22 ay tahhütüm kaldı. Yani ocakta akn kalkarsa benim hala tahüttüm devam ediyor olacak. Velev ki kalktı bu akn ve full sınırsız sisteme geçtik. Benim internetime isterlerse zam yapabilecekler mi? Asıl merak ettiğim benim bu. Tamam yeni gelecek olanlara baya bir geçireceklerdir aknsiz paketlerde ama tahüttü devam edenlere nasıl bir politika uygulayacaklar? Mesela beni sınırsıza değil de direk kotalı tarifeye geçirebilecekler mi bu da bir muamma...
  • Aynî hızı farklı kotayla kullananlar farklı rakam ödüyorlar. 10 tl oynuyor her basamakta. Şimdi bunlar sınırsız olacaksa o fiyat farkı ne olacak. Kotalı ya dönüşme ihtimali daha yüksek. Ama isimleri sınırsız bu tarifelerin kotalıya dönüştüremezler. Halen daha 2 sene taahütlü bu paketler satılıyor.

    Acaba bir bildiklerimi var, yasa ötelenecek yada iki sene sonramı uygulamaya geçecek. Satışı sonlandıracaklar ama taahütlüler devam mı edecek. Belkide öyle.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 18 ay daha TTnet adsl taahhütüm var.Kablonet altyapısının vdsl olduğunu bilmiyordum.Aynı altyapıdır diye iss değişimi için uğraşmak istememiştim.2019da yeni sisteme geçince kablonete geçsem ne kadar ceza öderim bilgisi olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YunusTRY

    Benim 18 ay daha TTnet adsl taahhütüm var.Kablonet altyapısının vdsl olduğunu bilmiyordum.Aynı altyapıdır diye iss değişimi için uğraşmak istememiştim.2019da yeni sisteme geçince kablonete geçsem ne kadar ceza öderim bilgisi olan var mı?
    ddddddddddddddddddddddddd



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D70F677D1 -- 30 Nisan 2020; 5:21:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: poison06

    Akn kararının erteleneceğini sanmıyorum. ! mayıs kararları da ertelensin diye başvurulduğunda BTK bunu reddetti ve uzun zaman önceden Servis Sağlayıcılarına bildirdiğimiz için altyapı çalışmalarınızı tamamlasaydınız dediler. nitekim bu sürece geçişte hiçbir sorun da yaşanmadı. Akıllı kotalı tarifeler vb yeni tarifeler icat edilecektir muhtemelen. Full limitsiz tarifelerde yüksek fiyattan sunulacaktır tahminim.
    Evet, AKN kararının erteleneceğini düşünmüyorum. Karar yürürlüğe gireceği zaman diğer 'kota' sistemleri ve fiyatların durumu daha çok önem taşıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 6 Ekim 2018; 0:49:0 >
  • Dostlar taahhütlü olan paketlerdeki aknler de iptal edilir mi acaba. Yoksa firmalar işgüzarlık yapıp devam ettirir mi. Ben hızından ve ödediğim meblağdan memnunum. Bir de kota olmazsa bana yeter de artar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • visoge61 V kullanıcısına yanıt
    fiyat değişimi yapamazlar taahhüt imzaladığınız için
  • Taahhütü devam edenler sınırsiz kullanacak. Çünki btk herkese altyapınızı buna göre düzenleyin uyarısını yaptı.



    6. Aya kadar taahhütüm devam ediyor, yeni taahhüt vereceklerin vay haline.



    Ayrıca kotali paketler gelmeyecektir, gelecek olsa akn kaldırmanın yine bir faydası olmuyor. En azından 3 5 hızla devam ediyorduk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jakosez

    Taahhütü devam edenler sınırsiz kullanacak. Çünki btk herkese altyapınızı buna göre düzenleyin uyarısını yaptı.



    6. Aya kadar taahhütüm devam ediyor, yeni taahhüt vereceklerin vay haline.



    Ayrıca kotali paketler gelmeyecektir, gelecek olsa akn kaldırmanın yine bir faydası olmuyor. En azından 3 5 hızla devam ediyorduk.
    Taahhüdü olanların yasal zorunluluktan dolayı BTK kararı taahhüt bitiminden sonra uygulanacağı yönünde hazırlık yapıyor tüm ISS'ler. Taahhütsüz aboneler ve yeni aboneler için 1 Ocak 2019 itibarıyla AKN'li paket kullanımı sonlanacak. Kotalı ve Sınırsız paketler satılacak. Taahhüdü bitenlere de kotalı ve kotasız ğaket önerileri yapılacak. Ayrıca abone taahhüt sonunda ben AKN'li tarifemi taahhütsüz kullanmaya devam edeceğim diyemeyecek BTK kararı gereği ve ya abonelik iptali ya da kotalı veya kotasız paketlerden birini seçmek zorunda kalacak. Şu ana kadar yaptığım görüşmelerden benim anladığım bu. Sözleşmeleri cezasız iptal imkanı verilip yeni tarifelerden yeni sözleşme yapma durumundan da bahsediliyor. ISS'ler yukarıda anlattığım şekilde bir uygulama yaptığında yasal olarak hiçbir yaptırım uygulanamaz. Abone ben AKN'li sözleşme kullanıyorum hala BTK kararına rağmen bana AKN uyguluyorlar diye şikayet etme şansı yok etse bile tamam sözleşmeyi cezasız iptal edelim yeni AKN'siz tarifelere sizi geçirelim veya sözleşme gereği mevcut AKN'li tarifenizi kullanmaya devam edin diyeceklerdir.




  • Forum üstteki konuda ttnetten gelen mesaj yazılmış. Ttnet paketi kotalıya kota doluncada hızı düşürülmüş sınırsıza cevirecekmiş. Yani hızınız 16 mb 100gb ise, 100gb ye kadar hız 16 , 100gb dolunca sınırsız 8mb. Bunun gibi türksatta yapabilir. Sınırsız hızlar akn sonrası hızdan iki kat kadar daha hızlı. Ttnet tarafında gözüken o.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 7 Kasım 2018; 8:08:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • akn akn diye agladiniz mumla aricaz simdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu durum 1 yıl daha ertelenecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzgüldüren kampanya 100mbit abonesiyim 1 ocaktan sonra ne olacak acaba ? Taahutum Haziran'da bitiyor yılbaşından önce yeni taahhüt vermelimiyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paketiniz aktif süresi devam eden kampanyalardan biri. Uzatmayı kabul ederler mi bir sorun derim. Benim taahhatüm bitmek üzereyken saçma sapan paketler önermişlerdi.

    Bana göre, taahhütü devam edenlere süreleri bitene kadar hiçbir değişiklik yapmadan paketlerini kullandıracaklar.

    Yılbaşından itibaren yeni çıkacak paketlerden umut beklememek lazım. Daha pahalı kotalı ve sınırsız diye alternatifler sunacaklar tüm ISS'ler tahminimce.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kear -- 7 Kasım 2018; 13:14:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablonet internet paketleri için fiyatların ucuzlaması lazım,en pahalı fiberi sunuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kear K kullanıcısına yanıt
    Benim paketim de 100 Mbps 200 GB AKK li tarife. Mayıs ayında başlamıştı sözleşmem 2 yıl süreli. 2 yıl boyunca AKK li olarak mı kullanacağım tarifemi?
  • 24 mbit'ler ne olacak simdi ? 24 50 mi en mantıklı paket yoksa 50 mbit akn 'li tarifeler mi mantıklı ..su an 24 -- 8 e dusuyor , 50 ise 16 mbite dusuyor ama fiyatlari pahali.
  • acemiteknolojist kullanıcısına yanıt
    50 mbps 150 gb AKN tarifem geçen hafta bittiğinde mevcut tarifemi biten tarifelerden olması nedeniyle devam etmeme izin vermediler.

    100 güldüren AKN' li tarife haricinde sınırsız yada hep kotalı tarifeler önerdiler. Eğer ki 100 güldüren AKN'li tarifeyi seçseydim taahhüt bitene kadar devam edecektim yılbaşındaki değişiklikten etkilenmeden bence.

    Tahminim sizde yılbaşındaki değişiklikten etkilenmeden taahhütünüz bitene kadar tarifenizi kullanacaksınız. Okuduklarımdan ve kablonetin yaklaşımından bunu çıkartıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kear -- 7 Kasım 2018; 13:58:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kear K kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom abonesiyim ben. İSS lerin insafına kaldık desenize.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.