Şimdi Ara

Ev Taşırken Yapılması Gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Artık Her Sektörde Olduğu Gibi Evden eve Nakliyat Sektöründede Teknolojik Aletlerin Ve Makinaalrın İnsanların Yerini Aldığını Söyleye Biliriz. Bildiğiniz Üzere Çok Katlı Binalara Mobilyalarınız Merdivenlerden İnsan Gücüyle Taşınmak Durumunda Kalıyordu . Şimdilerde İse Binanın Dış Cephesinden Sepetli Raylı Sistemli Yük Asansörü Kullanılmakta. Bu Hem İnsan Yükünü Kaldırmakla Beraber Doğacak Olan Kazalarında Önüne Geçmesi Ve Merdiven Boşluklarında Mobilyalara Gelecek Zararı Hasarı Munimuma İndiriyor.
    Biz Bize Evini Taşıttırmak İçin Gelen Müşterilerimize 2 Seçenek Sunuyoruz 1 Evdeki Kolileme İşlemlerini Müşteri Tarfından Yapılması 2 Tüm Evin Eşyası Kolileme Dahil Tarfımızca Yapılması. Edinmiş Olduğumuz Tecrübe Ve Yaptığımız Piyasa Araştırmalarında Çoğu Evini Taşıyacak Kişiler 1 Seçenekte Yoğunlaşıyor. Yani Evdeki Kolilenecek Malzemeyi Kendileri Tarfından Kolilemek. Ancak Burda Önemli Olan Müşteriyi Bilinçleştirmek Çoğu Müşteri Sadece Bardak Çanak Gibi Mutfaktaki Kırılacak Malzemeyi Toparlayıp Çocuk Odasındaki veya Salondaki Gümüşlük vs Toparlamıyor. Buda Taşınma Gününde Sorun Haline Gelebiliyor.
    Ne Gibi Sorunlar Oluşuyor Burda Bunada Yer Vermek Gerekirse Kısa Bir Açıklama Yapayım. Ücret Anlaşılırken Küçük Ev Eşyasını Mutfak Çocuk Odası Salan Dahil Kolilenecek Malzemeler Toplama İşlemi Ev Sahibine Aitse Bu Ücret Düşülerek Ev Taşıma Ücreti Belirleniyor. Gün Gelip Taşınma İşlemi Başladığında Nakliye Firması Bu İş Gücüne Göre Malzeme Ve Eleman Sayısı İle Gelir, bunun akabinde toparlanmamış ev eşyaları için koli, vs eleman ihtiyacı doğmakla beraber anlaşılan fiyattada artış söz konusu olmaktadır. Buda Ev Sahibi İle Taşımacılık Firması Arasında Gerginliğe Ve Tatsızlığa Yol Açabilmekte.







    Buyüzden Burda Taşınırken Yapılması Gerekenler Ön Hazırlık Nasıl Olmalı Taşınmadan Önce Nelere Dkkat Edilmeli Nakliye Firmasıyla Anlaşırken Ne Yapmalı.
    Sizde Kendi Evinizdeki Mutfak Salon Çocuk Odası Kitaplık vs Kendiniz Toparlayıp koliliyecekseniz İlk Önce Yapmanız Gereken Taşınma Gününü Belirleyip TAşınmadan Bir Hafta Önce Hazırlığa Başlamak. Size Lazım Olacak Malzemeleri Belirleyip İlk Önce Kullanmadığınız Eşyalardan Başlayarak Evinizin Boş Olan Bir Köşesine Kolilediğiniz Eşyaları İçinde Ne Varsa Üstüne Yafta Yardımıyla Tutuşturup Yazmak Ve Bunları Numaralandırmak. Kolilerinizin Diğer Evde Rahat Bir Şekilde Yerleştirebileceğiniz Şekilde Hangi Koli Hangi Odaya Ait Bu Bilgiyide Yazmanız Taşındıktan Sonra Yerleşmenizde Sizlere Çok Yarar Sağlayacaktır. En Önemliside Koli Vs Alırken Malzemenin Kaliteli Olmasına Dikkat Etmeniz A101 Gibi MArketlerden alına koli bantları işinizi görmez. Bu Gibi Malzemeleri Nalburdan Almanız Ve Ev Taşıyorum Nakliye Bandı Ve Ev Taşıma Kolisi Almak İstediğinizi Söylemeniz Yine Sizin Yararınıza Olacaktır. Kolilerin Aynı Boyda Olması Hem Taşırken Nakliye Elemanlarını Zorlamaz Yormaz Hemde Araç İçerisinde İsteflenirken Boşluk Olmasını Engelleyip Sallanmaktan Oluşan Kazaların Kırılmaların Önüne Geçer. Keza Koli Bantıda Çok Önemli İnce Ve Adi Olanlar Yapıştırma Esnasında Kalkıp Kolinin Açılmasını Saülıyor Gerdirip Bantlayamıyorsunuz Bu Yüzden Koli Bantı Önemli.

    Nakliye Firması Seçimi Ve Anlaşma Yapmak Bu Anlaşmayı Resmi Bir Sözleşmeyle Karara Bağlamak Sonradan Çıkacak Sorunların Önüne Geçebileceği Gibi Yasal Olarakta Hakkınızı Aradığınızda Elinizde Bir Belge Olacaktır. Ev Taşıma Firmasına Evinizin Tüm Ayrıntılarını Eşya Durumunuzu Kat Sayınızı Ve Kolileme İşleminin Kim Tarfından Yapılacağını Asansör Kurulup Kurulmayacağını Sigorta Yapılıp Yapılmayacağını Taşıma Esnasında Aracın Site Veya Apt Önüne Nakadar Yanaşıp Yanaşamayacağını Aradaki Mesafeyi Konuşup Bu Detayları Sözleşmeye Kesinlikle Yazmanızı Önemle Bildiririm.

    Ev Taşırken Abonelikleri Ve İkametgaH Yerleşim Yeri Kaydınızı Önceden İlgili Muhtarlıklara Bildirmeniz Yine Taşınmadan Önce Yapmanız Önemlidir.
    Kaynak: Berk Bektaş
    Pendik Ev Nakliyat Şirketi www.pendikevnakliyat.com
    Ev Taşırken Yapılması Gerekenler
    Ev Taşırken Yapılması Gerekenler







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.