Şimdi Ara

Trafikte sakin olmak çok zor adam dümdüz küfür ediyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Polestar191

    Magandalara kufrediyorum bazende artislik taslayip aractan inenler oluyor haksiz oldugu halde kalabalik degillerse agzini burnunu kirip gonderiyorum hala 2 adet mahkemem var trafikte kavgadan dolayi kimse kusura bakmasin ben ailemle giderken sagdan soldan makasa atarak benim ve sevdiklerimin canina kast edenin canini alirim gozumde arkada kalmaz
    Bu yazdığım olayda ne magandalık bir şey var ne makas atma var.Eğer bağımsız olarak yazdıysanız bilemem hocam.
  • ben can almayı beceremem
    kaçmayı yeğlerim
    onlar erkek kalsıb

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gündur ankarada araç kullanıyorum. Ankaralı özellikle belediyeye ait otobüsler ve harfiyat kamyonları beni delirttiler. Saygısız, kural tanımaz tipler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafikte dayanma sınırına geldiğiniz vakit, sevdiklerinizi düşünün, ya sabır diyin yolunuza gidin.

    Kaç kişi öldü şu trafik dalaşmalarından.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun. Bu ara bayram yoğunluğu var dikkatli ve sabırlı olmak gerekiyor, tartışma problem kavga gibi istenmeyen durumları yaşamamak adına.

    Dün kırmızı ışıkta bekliyorum, sarı, yeşil derken iki şeritli yolda yanımdakinden erken kalkıp yola devam ediyorum, 1. vitesten 2. vitese geçerken arkamdaki araç, sağ arka çaprazdaki araç ile hemen hemen aynı hizada olmama rağmen korna çaldı. Yani sağa geçebileceğim pek bir yer yoktu, sağa geçsem arkada sağ çaprazdaki arkadaşı mağdur edecektim önüne kırarak. Ben de biraz hızlanıp sağa geçtim, arkada bir erkek bir de kadın vardı genç yaşlarda. Erkek arkadaş herhalde gaza gelmiş olacak ki biraz el hareketi falan yaptı, sinirlendim. Geçip gittiler ama arkalarından hafif kovaladım sağ şeritten.

    Ben anlamıyorum ışıktan kalkar kalkmaz hemen sana nasıl yol vereceğim, ben de birkaç kez korna yaptım, böyle hıyarlar oluyor bazen şehirler arası yollarda da denk geliyor, sollama yapıyorsun arkadan selektör, korna, güzel kardeşim sağımda araba var nasıl sana hemen yol vereyim?

    Babanın karayolu mu demezler mi adama!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Crocodile -- 19 Ağustos 2018; 12:53:7 >




  • Sizi gayet iyi anlıyorum bundan 7-8 sene önce halısahadan çıktım yorgun argın terli vaziyette arabada 3 kişi var eve gidiyorum giderken caddede 15-20 km hızla ilerleyen bir yabancı plaka cabrio BMW’nin arkasına geldim biraz bekledim bir kez sellektör attım çekilmedi ikide çekilmedi üçüncüde kornaya basıp selektör attım çekildi bende sollamaya geçtim bu dingil ben sollardan acelesi neyse an.... demiş tabi ben duymadım bizim eleman sağ arka cam açık olduğu için duydu bana söyledi abi böyle böyle dedi diye arabayı önüne kırdım indik 3 kişi onlarda 3 kişi niye küfür ettin felan derken yanımdaki abi direk dalmaya başladı araçları kabrio olduğu için güzel bir dayak yediler neyse sonuca gelelim suçlu biz çıktık biz küfürü ispat edemedik nasıl ispat edeceksin ki ? Kamerada direk aracın önüne kırıp 3 taraftan saldıran maganda gibi biz görünüyoruz arabanın üstüne çıkıp yumruklayan biz görünüyoruz hem arabanın masrafını ödedik hemde bir miktar para o zamanlar 5 bin Tl ye güzel bir dayak çekmiştik

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.