Şimdi Ara

Trafikte sakin olmak çok zor adam dümdüz küfür ediyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sinirden içim içimi yiyor. Öğlen saatlerinde trafikte yaşadığım bir olay aklıma takıldı çıkmıyor. Konu ne diyecek olursanız hemen özetliyim. Tali yoldan karşı göbeğe doğru çıkmak için beklemedeyken cadde üzerinden yavaş yavaş gelen bir araba 200 metre var en az aramızda ben de geçmek için hamle yaptım göbeğe doğru yaklaştım. Ön camım yarı açık vaziyette olduğu için tam arkamdan geçerken ana avrat küfretti. İnanın ortada kazaya sebep olacak ya da ani refleks olacak fren yapacak hiçbir şey olmadı. Ha hata bende mi ben de onu da bekleyip geçmeliydim. Ama dediğim gibi hızı yavaştı ani frene basacak dahi bir şey olmadı. Adam dümdüz küfrederek geçti. Ve içime oturdu keşke takip edip kalabalıklarsa dayağımı yeseydim teke tekse ağız burun girseydim. Biz ne zaman bu kadar karaktersiz haysiyetsiz olduk şahsıma etse yine belki aklıma bu kadar takılmayacak. Bunu neden anlattım derseniz forumdaşlarım trafikte sakin olmak artık imkansız durumda sen sakin olsan bile karşı taraf buna izin vermiyor bunu anladım. Akış şemasını anlamanız için aşağıya bırakıyorum.
    Trafikte sakin olmak çok zor adam dümdüz küfür ediyor!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 18 Ağustos 2018; 18:20:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sakin ol hocam. Ettiği küfürleri öncelikle iade ediyoruz ona. Takip edip gitsen dayak yesen yine iyi vurur öldürürler falan. Zaten o agresiflikte bir kişilik mutlaka bunları göze alıp bişeyler taşıyodur yanında.

    Değmez bu kansızlara. Geçen yayanın biri bişeyler diyo bana. Büyük ihtimal fesatlığından ya da kafa kırık herifin. Aklıma gelmedi desem yalan olur arabanın altına alacaktım nerdeyse.

    Zor tuttum kendimi sağ salim eve gideyim başıma bela sokmadan deyip geldim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • içinize atın,varsın korkak desinler,rahmetli demelerinden iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.”

    Mevlana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apartmanda asansöre binerken "buyrun önden siz geçin" diyen komşumu trafikte milleti sağdan geçip trafiğin önüne geçen her gördüğü masum soföre saydıran birisi olarak gördüğümde anladımki trafik ayrı bir sabır isteyen durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurttaşlarimizin %80 i bu sekilde

    Saygisiz

    gorgusuz

    kural tanimaz

    hazimsiz

    uyanik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • size kürettiğini nasıl anladınız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    O an ben vardım göbeğe doğru ben çıktım ve arkamdan tam geçerken seyir halinde küfretti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boşver hocam, bayram üstü başınıza bela almamanız iyi olmuş. Herkesin edepsizliği kendine deyip geçin, takmayın kafaya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CeyKalDa

    size kürettiğini nasıl anladınız

    Yanlış video attın abi bunu atacaktın:
  • 200 metre trafikte çok da uzun bir mesafe sayılmaz. Tabii adamın geldiği yol şehir içidir 50 ile gelir anlarım ama 90 km/sa ile giden bir araç saniyede 25 metre kaydeder, bu da 8 saniye sonra sizin olduğunuz yerde demektir. Siz 8 saniyede o manevrayı yapsanız bile adamı tedirgin edebilir.
    Ha ben küfür ağız dalaşı durumu olduğunda, önce müziğin sesini iyice açıyorum, sonra camı kapatıyorum. Tertemiz bitiyor tartışma sonra müziğin sesi çaktırmadan gene normale. Bitti gitti.

    Gerçi geçen sene bir tane şirketline Fluence ile tartıştım, artis herif önünün boş benim trafikte olmama güvenip camdan el hareketi çekip bastı. Ben de arkasından çıktım bastım, geldiğimi görünce kaçmaya çalıştı ama gariban 1.5 dCi'nin 90 beygir gücü 2.0 140 beygir Volvo motorundan kaçmaya yetmedi, makaslara girmeye başladıysa da yetiştim, tam el hareketi çekecektim o anda şeytana uydum benim sağ aynayı onun sol aynaya taktım geçtim.

    Ama genelde sesi sonuna kadar açıp camı kapatmayı tercih ediyorum.
  • Trafikte maganda bitmiyor. Bugün gidiş-geliş olan bir yolda sola dönmek için kırmızı ışıkta bekliyorum sinyali yaktım yeşil yandı kalktım angutun birisi sol şeride geçmiş(karşıdan gelen araçların yönüne yani ters şeride) birbirimize paralel olarak ilerledik 50 metre önüme geçmesine izin vermedim tam ben sola döneceğim geldi önüme kırdı sağ döndü. Araç babamın olmasa benim olsa ben ona yapacağımı bilirdim sağa kırdığı anda bende sola kırardım arabadan inince bir de kafasını kırardım çok güzel olurdu. Allahtan araç babamın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne gerek var ki? etti ise etti. kötü söz sahibinindir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni delirten durum trafikte herkesin çok acelesinin olması.Herkes acele bu ülkede ya, napıyor bu millet anlamıyorum ki sanırım hepsi evine gidip atom parçalıyor.İki saniye beklese hemen asılır kornaya, galiba korna çalmak beleş diye böyle.Yoksa taa 200m ötede sıkışan trafiği kornasına basarak açabileceğini düşünmüyordur sanırım.Mesela bakar yola 100m ötede yolun tıkandığını araçların durduğunu görür ama asılır gaza bağırtır arabasını sonra kornasına basa basa asılır frenine.Artık ne zaman korna sesi duysam küfredecek hale geliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlarımız dönel kavşakta önceliğin kimde olduğunu bilmesen zart diye ortaya giriyor cok defa kaza tehlikesi atlattım dönel kavsaklarda. Adam da sizi onlardan biri sanmış olabilir daha öncekilere olan kini ile saydırmıştır belki. Ayrıca kimin ne derdi vardır bilinmez belki bir şey için sinir küpüydü sen denk geldin sana giydirdi. İnternette de her an birileri küfür edebilir size özellikle sosyal medyada, bunu bu kadar kafaya takmayın bence siz de sövün geçin. Buraya konu açacak kadar kafaya taktıysanız bu sizi yıpratır ne gerek var bu kadar sinir strese...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ferucci

    İnsanlarımız dönel kavşakta önceliğin kimde olduğunu bilmesen zart diye ortaya giriyor cok defa kaza tehlikesi atlattım dönel kavsaklarda. Adam da sizi onlardan biri sanmış olabilir daha öncekilere olan kini ile saydırmıştır belki. Ayrıca kimin ne derdi vardır bilinmez belki bir şey için sinir küpüydü sen denk geldin sana giydirdi. İnternette de her an birileri küfür edebilir size özellikle sosyal medyada, bunu bu kadar kafaya takmayın bence siz de sövün geçin. Buraya konu açacak kadar kafaya taktıysanız bu sizi yıpratır ne gerek var bu kadar sinir strese...
    Biraz okb belirtileri var ben de hocam elimde olmuyor yoksa haklısın kesinlikle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 19 Ağustos 2018; 8:59:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Kalamış Marina yakınlarında benzer bir şekilde tali yoldan sola dönüp çıkış yapacağım, solumdan gelen araç çıkma diye selektör yaptı, ben beklerken sağımda ki araç yola fırladı; ve ana yolda ki araç göbekten çıkış yapan araca soldan gömdü ve araç şoförü anında ölmüştü.
    Bu gibi durumlarda mesafe ve gelen aracın hızını dikkate alıp, hareket etmekte fayda var.
  • Magandalara kufrediyorum bazende artislik taslayip aractan inenler oluyor haksiz oldugu halde kalabalik degillerse agzini burnunu kirip gonderiyorum hala 2 adet mahkemem var trafikte kavgadan dolayi kimse kusura bakmasin ben ailemle giderken sagdan soldan makasa atarak benim ve sevdiklerimin canina kast edenin canini alirim gozumde arkada kalmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.