Şimdi Ara

Vize Başvuru İşlemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vize Başvuru İşlemleri ?
    Vize başvurularınız başvurulan ülkeye göre farklılık gösteren bir işlemdir. Gideceğiniz ülkenin vize başvuru formunu eksiksiz doldurulması gerekli olup yanı sıra istenilen evrakları ‘ da hazır edip teslim edilmesi gereklidir.
    Bir çok vize başvurusu, yanlış doldurulan formlar ve uygun olmayan evrakların konsolosluklara iletilmesi sonucu başvuruların çoğu geri çevrilmekte olup bir çoğuda yanlış doldurulan formlar yüzünden RED almaktadır.
    TDO Danışmanlık olarak sizleri konsolosluklardaki özel temsilciniz olarak adınıza başvuruda bulunmakta olup Eksik evrak veya eksik form sıkıntısına bir son veriyoruz.
    Schengen Vizesi için Gerekli evrak listeleri nedir ?
    Vize başvuruları için güncel gerekli evrak listeleri gidecek olduğunuz ülkeye göre değişiklik göstermektedir. Schengen ( Avrupa Ülkesi ) Hazırlanması gereken evraklar seyahat edecek kişinin veya kişilerin yapmış olduğu ticari veya turistik bazında hazırlayacağı evraklar farklılık göstermektedir.
    Ankara merkez ofisli olarak, profesyonel hizmet verdiğimiz sitemizden temin edebilirsiniz.
    Almanya Öğrenci Vizesi Nasıl alınır ?  Kolay Yolu Nedir ?
    Almanya ülkesine öğrenci vizesi alarak gidilebilmesi için yapılması gerekli en önemli detay bir okula kaydınızın yapılmış olunması gerekmektedir. Pasaportunuz ile konsolosluktan ulusal vize başvuru randevusu alarak istenilen belgelerin ( evrakların ) hazırlanarak başvuruda bulunabilirsiniz.
    3 aydan fazla bütün eğitimler D vizesi olarak almanya konsolosluğuna ( elçiliğe ) diğer başvurular için İDATA ofislerine yapılabilmektedir. Öğrenci vize işlemleriniz ‘ de TDO danışmanlık olarak sizin adınıza tüm başvurularınızı baştan sona kadar bizim ilgilenmemizi isterseniz lütfen Ankara firmamızla iletişime geçiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.