Şimdi Ara

TECHNOSİSTEM SON DURUM NEDİR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
3
Favori
16.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bugia

    Bana iptal ettiği gün iade etmişti uğraştırmadı bugün rtx satıyorum diye bir site açsa yine alan olur ilk alanlar aldı diye
    az önce aynı şey aklımdan geçti.




  • rx 580 peşine düşmüştüm şubatta aldım ,zar zor akrabam polis vesaire mayısta havale alabildim. Son durum nedir merak ettim adam kaçtımı?
  • Bence adam çoktan yurtdışı yapmıştır. Ne günlerdi 100 küsur tlye 2tb 2.5 inch HDD 20tlye de 1tb HDD almıştım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana gelen son duyumlara göre Kayhan bey önümüzdeki genel seçimlerde milletvekili adayı olacakmış. Ben seçilmesine kesin gözüyle bakıyorum, zira insanımız "büyük götüren"i seviyor bu ülkede. "Hep destek, tam destek, mührü Kayhan'a bas" diyorum...
  • Tosuncuğum benim nede güzel dolandırdı ama.En başlarda satın alanlara yollamışlardı göstermelik olarak o kişilerde gelip avukatlığını yaptı burada Technosistemin. Daha sonra alanlara ise gönderilmedi.Biz konu ilk açıldığında uyardık uzak durun bu fiyatlara kart olurmu dedik ama bazıları küfür edecek duruma gelircesine savundular "almayın diyenler kendisi sipariş edenlerdir,benim kartım geldi,alamayıp kıskandıları için öyle diyorlar" gibisinden saçmaladılar.Birde milleti uyaranları "kay-han beyin avukatları dava açacakmış haklarında" diyerek korkutmaya çalıştılar. Şimdi bakın bir tanesi mesaj atıyormu bu konuya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 29 Aralık 2018; 18:53:50 >
  • Neredeyse bir yıl olacak, benim de technosistem maceram oldu. Forumdaki konuyu okuyup ben de ilk önce 3300tl ye 3 adet 1060 ve bir adet 650tlye 32 gb ddr4 ram ve 140tlye hilevel 8gb drr3 ram sipariş geçtim. Ama bir adet 1060 siparişimin havalesini yanlışlıkla bana ters işlem yapıp geri göndermişler sesimi çıkarmadım gönderirlerse parayı tekrar havale ederim dedim. Neyse kayhan hergün arıyor rahatsız ediyordum 2 adet 1060 yerine 1080 ve diğer siparişlerimi de gönderdi hatta fazladan 2 adet kingston 8gb ddr3 ram gönderdi. O ara zaten forumda deli gibi bu tospanın gönderdiği ürünlerin resimleri paylaşılıyordu. 32gb ddr4 rami 1900 küsür tl webdenal faturalı şekilde elime ulaşınca forumda da paylaşmıştım hatta bu durumu, işin farklı yönlere gittiğini sezmiştim. Neyse en son bana yanlışlıkla gönderdiği 1060 ve kingston ramlerin parasını gönderecektim ama o ara dediğim gibi millet forumda 1070, 1070ti fotoğrafı paylaşıyordu. Ben de 1 rx570, 1 rx580 siparişi verdim. Gönderdikten sonra bende kalan parasını geri öderim dedim ama ondan sonra da patladı zaten. Cuma göndericem, pazartesi göndericem e döndü muhabbet. Sonra ürün tedariği yapamıyorum herkese parasını iade edicem muhabbeti başladı. Ben aradım kendisinin bana ters işlem yapıp geri gönderdiği para ve fazla gönderdiği ürünleri çıkardığımızda kendisinden 400 küsur alacağım kaldığını anlattım. Tamam dedi ne kadar sürdü hatırlamıyorum ama birgün baktım havaleyi yapmış bana. Ama telegramda grup var hala yüklü miktarda alacağı olan insanlar toplanmış. Adres tc bütün bilgileri var kayhanın. En son büyük bir iş yapıyormuş ordan para gelince ödeme yapıcam demiş mağdur arkadaşlara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceanx35 -- 29 Aralık 2018; 22:7:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • oceanx35 kullanıcısına yanıt
    "En son büyük bir iş yapıyormuş ordan para gelince ödeme yapıcam demiş mağdur arkadaşlara."

    Bu muhabbet 1 sene önceydi oyalama taktiği öyle bir iş yok ve o parayı toparlayamadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oceanx35

    Neredeyse bir yıl olacak, benim de technosistem maceram oldu. Forumdaki konuyu okuyup ben de ilk önce 3300tl ye 3 adet 1060 ve bir adet 650tlye 32 gb ddr4 ram ve 140tlye hilevel 8gb drr3 ram sipariş geçtim. Ama bir adet 1060 siparişimin havalesini yanlışlıkla bana ters işlem yapıp geri göndermişler sesimi çıkarmadım gönderirlerse parayı tekrar havale ederim dedim. Neyse kayhan hergün arıyor rahatsız ediyordum 2 adet 1060 yerine 1080 ve diğer siparişlerimi de gönderdi hatta fazladan 2 adet kingston 8gb ddr3 ram gönderdi. O ara zaten forumda deli gibi bu tospanın gönderdiği ürünlerin resimleri paylaşılıyordu. 32gb ddr4 rami 1900 küsür tl webdenal faturalı şekilde elime ulaşınca forumda da paylaşmıştım hatta bu durumu, işin farklı yönlere gittiğini sezmiştim. Neyse en son bana yanlışlıkla gönderdiği 1060 ve kingston ramlerin parasını gönderecektim ama o ara dediğim gibi millet forumda 1070, 1070ti fotoğrafı paylaşıyordu. Ben de 1 rx570, 1 rx580 siparişi verdim. Gönderdikten sonra bende kalan parasını geri öderim dedim ama ondan sonra da patladı zaten. Cuma göndericem, pazartesi göndericem e döndü muhabbet. Sonra ürün tedariği yapamıyorum herkese parasını iade edicem muhabbeti başladı. Ben aradım kendisinin bana ters işlem yapıp geri gönderdiği para ve fazla gönderdiği ürünleri çıkardığımızda kendisinden 400 küsur alacağım kaldığını anlattım. Tamam dedi ne kadar sürdü hatırlamıyorum ama birgün baktım havaleyi yapmış bana. Ama telegramda grup var hala yüklü miktarda alacağı olan insanlar toplanmış. Adres tc bütün bilgileri var kayhanın. En son büyük bir iş yapıyormuş ordan para gelince ödeme yapıcam demiş mağdur arkadaşlara.
    Hocam beynim yandı sen mi kazıklamış oldun kazık mı yedin ben anlamadım bir şey




  • Ne kazıkladım, ne kazıklandım. Parasını ödeyerek 1 adet asus 1080 strix, 1adet msi 6gb 1060 gaming x, 1 adet kingston hyperx fury 32gb ddr4 ram, 2 adet kingston 8gb ddr3 ram, 1 adet de hi level 8gb ddr3 ram aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceanx35 -- 29 Aralık 2018; 22:14:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamın parasını çatır çatır yediği kesim o ilk alım yaptık aha da resimleri üstüne sazan gibi siteye abanıp ek havale indirimi için alım yapıp ortada kalanlardır. Neyse ki kredi kartı ile alım yapanlar parasını kurtardı ülkede mal çok olduğu sürece bu pislikler var olmaya devam edecek. Burada maldan kastım imkansız bir fiyata satılan ürünü o fiyat yetmiyormuş gibi birde ek indirim adına belirsiz bir firma ve şahısa özel olarak havale yapmaktır. Ben bu olayı aile yakınımı bile yapmam neyse kazıklanan arkadaşlara geçmiş olsun tekrardan. Birde bunun avukatları ve alkoliğim ben abi diyenler vardı onları hala forumda görmeye devam etmek de utanç verici...
  • Olayın patlamasında ve geniş kitlelere yayılıp vurgunun büyümesinde, sitedeki fiyatları sıcak fırsatlara taşıyan arkadaşın rolü de oldu bence. Normalde konu biten sıcak fırsatlar bölümünde 5-10 kişi arasında dönüyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1080 , 1070 ve 1070 ti almıştım.Bunlar geldikten sonra 3 adet daha almıştım.Son aldığım ürünler gelmeyince de harcama itirazı yapıp , 1.5-2 ay sonra parayı geri aldım.Arkadaşımda fazla kar etmek için havale ile ödeme yaptı. (1060 ve 1070).Maalesef havale yaptığı için parası iade edilmedi.
  • siyau kullanıcısına yanıt
    Kayhan a ulaşılamılıyor adresi ortaya çıkmasın diye önceki yıl yapılan seçimde de
    oy kullanmadı , şu mernis adres olayı yüzünden

    yani tc nosu olsa da avukatların kullandığı adli sistemde de adresi çıkmıyor
  • Adam bitcoin'in zirve yaptığı, parayı bastırıp bile kart alamadığımız dönemde, ABD'deki tavsiye edilen satış fiyatından bile ucuza kart sattı. Bir de beğenmiyorsunuz.
  • piyasadaki açığı iyi değerlendirdi adam. ama yaptığı sanki yanlıştı. biz de bu tip durumlarda tongaya düşebiliyoruz. problem yaşyan arkadaşlar inşallah parasını bir şekilde kurtarır.
  • En başından itibaren olayın gerçek yüzünü ifşa ettik, bunun bir saadet zinciri (ponzi sistemi) olduğunu, ortaya bir yem atıldığını ve düşük fiyatlarla gönderilen ürünlerin, sisteme sonradan girenlerin paralarıyla finanse edildiğini üstüne basa basa dile getirdik.

    Lakin bu uyarıları yok sayanlar, görmezden gelenler alışverişe devam ettiler, bazılarının ürünleri gönderildi tabii. Birçoğu da ucuza aldıkları kartları satarak bu işten kar elde ettiler. Bu insanlara ben iyi gözle bakmıyorum; benim gözümde Kayhan'dan hiçbir farkları yok. O ucuza aldıkları ürünlerin üzerinde, paraları hiç edilen arkadaşların ahı-vebali var. Ortada oynanan tiyatronun ponzi sistemi olduğunu bile bile bu işe girdiler, forumda kendilerine gelen ürünlerin fotoğraflarını paylaşarak Kayhan'ın reklamını yaptılar, adamın ekmeğine yağ sürdüler. Umarım geceleri rahat uyuyamıyorlardır bu işe bulaştıkları için.




  • Bir tane galatasaray fotoğraflı birisi vardı o konuda, herkesi o gaza getirdi, babasının oğlu gibi savunup duruyordu kimdi o arkadaşlar kesin onunda parmağı var bu işte



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olooof -- 8 Ocak 2019; 0:20:34 >
  • Çok arada kalmıştım 1060 alacaktım havale ile, daha konunun 1-2. günüydü. Alsam ilk alanlardan olacağım için büyük ihtimal gelecekti ama almadım. Konunun 3.sayfasına falanda yazdım,dikkat edin havale ile almayın riskli diye. %5-10 indirim için aç gibi havale yaptılar, ürünü gelenler babasının oğlu gibi savundu adamı sayfalarca. Sonra işin rengi ortaya çıktı tabi. Adam piyasası 300 lira olan rami 100 liraya satıyordu,girdim amazona baktım oradan vergisiz alsam dolar 3 olsa bile 160 civarına geliyordu.(Dolar o zaman 3.6 civarı falandı yanlış hatırlamıyorsam). Adam ilklere gönderip onların gazıyla sipariş toplar vurgun yaparım düşüncesine girmiş belli ki ve işe yaradı.
    Dolandırılan arkadaşlara geçmiş olsun, umarım paralarını alırlar ama çok zor gözüküyor. Ne kadar topladı bilmiyorum ama büyük ihtimal yurtdışına gitmiştir,gitmediyse de bi konkordato ilan eder herkes soğuk suyunu yudumlar. Ya da nitelikli dolandırıcılıktan içeri girer yine herkes soğuk su içer. Böyle durumlarda havale tehlikeli,kredi kartı insanı kurtarabilir




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.