Şimdi Ara

londra trafik cezasi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar bakin basima ne geldi.londra kuzeyinden guneyine gitmek icin thames nehrini gecerken, datford denilen ilcedeki kopru ve tunel paraliymis. bende burada yeniyim ve parali yol hic gormedigim icin bir haftada 4 kere gecmis bulundum. ama son gecisimde yaldir yaldir tabelalarda ucretli oldugunu gordum o uzuntuyle eve geldim, netten baktim ki eger ertesi aksama kadar odemezsen 70 pound cezasi var. neyse son gecisimi online odedim 2.5 pound. kalan ucunun ceza mektubunu beklemeye basladim.
    bu arada sabah 6- aksam 10 arasi ucretli ve bir gecisimde aksam 10 a dogruydu. tam vaktini de hatirlamiyorum ama dua da ediyorum bari bir tanesini oradan yirtayim diye.
    neyse mektup geldi, actim bir de ne goreyim, mektupta aynen soyle yaziyor. kopruden ve tunelden 3 defa kacak gectiniz. ama ilk defa gectiginizi de goruyoruz ve parali oldugunu bilmediginizi dusunuyoruz ve 15 gun icerisinde sadece gecis ucretlerinizi oderseniz bu seferlik ceza odemeniz gerekmiyor. ahaahaaa inanamadim, hemen odedim tabi. neticede 10 liralik cep faturasina 10 yil sonra 3 milyar odetilerek terbiye edilmis bir adamim ben.
    ozet: sadece canindan ve malindan somurulecek insan muamelesi gormusuz







  • Bende isviçrede bilmeden geçip ceza yemiştim. Neyse 2 tobleronemuş geçiş ücreti. Neyse ödedik öyle. Herifler ödemelerde toblerona geçmişler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.