Şimdi Ara

bu golf alınır mı? acil tavsiye: golf 7 link var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Golf 7 110 Bg Highline 2015 model 39 bin KM de. Tramersiz. fakat 2 buçuk parça boya var. SAĞ ÖN KAPI ARKA KAPI ARKA ÇAMURLUK (tampon kısmı) başka boya hata yok. yetkili servis bakımlı. Son fiyat 104.000 TL!!!! Alınır mı? uygun mu? alırken nelere dikkat etmeliyim. bu glof modelinde kronik dsg şanzıman sorunu var mı?

    Cam tavan yok geri görüş yok xenon var.

    Aracın İlan linki:http://www.park2max.com/arac-detay/1585-Volkswagen-Golf.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumcuabi -- 17 Ağustos 2018; 2:50:59 >







  • Manuel?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • etmez
  • Arac olarak degilde, hem 3 yillik, hem manuel hemde boyali ustelik 104 bin tl... gidip sifir ibiza alin daha iyi bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun edecegi 80 bin

    Yaw biz 145 150 istiyoruz 2018 tdi dsg highline satamiyoruz bu 3 parca boyali 3 yasindaki araci 104 e almaya kalkiyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinoplu

    Bunun edecegi 80 bin

    Yaw biz 145 150 istiyoruz 2018 tdi dsg highline satamiyoruz bu 3 parca boyali 3 yasindaki araci 104 e almaya kalkiyorlar
    eski dağılmış arabalar daha çok para ediyor tr de.





    104 ü dağılmış arabaya verene kadar ikinci el 1.6 TDi DSG Comforltine Polo alın motorda 250 Nm zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JNG9O -- 17 Ağustos 2018; 13:49:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • csb herhalde.
  • nereden manual olduğunu düşündünüz? araç otomatik dizel.
  • ayrıca elimde 145 bin tl olsa zaten ona göre araç bakarım. elimdekiyle en iyisini almaya çalışıyorum. etmez diyen arkadaşlar aynı segmentte araç emsal gösterirse gider onu alırım. sıfır polo ibiza yerine bu fiyata tramersiz golf 7 higline varsa atın gidip alayım.
  • forumcuabi F kullanıcısına yanıt
    Aynı segment değil belki , aynı zamanda dizel zorunluluğunuz yoksa ( Araç sakin kullanımda Ankara içinde 8.0 ortalama ile sürülebiliyor)

    Bu aracı öneriyorum ben. Kendimde aldım cok memnunum bu yüzden öneriyorum.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2-sahibinden-boyasiz-degisensiz-f30-580909717/detay


    Anladığım kadarıyla öyle sunroof olsun falan takıntısı olan biri değilsiniz. Gerçekten memnun edecektir. Araçla ilgili öğrenmek istedikleriniz olursa aklınıza yatarsa seve seve cevaplarım.

    Sedan tercihinz olmazsa ( İstanbulda yaşıyorsunuz diye düşünüyorum.) Aynı motor BMW 1 kasanın cok daha donanımlısıda bulunur elbette. Bende sedan fantazisi olduğu için 3 kasa tercih etmiştim yoksa aynı paraya dolu 1 kasada cok avantajlı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uza -00- -- 17 Ağustos 2018; 16:30:2 >




  • araç çook güzel. ankara da olsam kesinlikle alabilirdim. istanbuldayım şehir içi trafiği maf ediyo insanı. dizel sorunsuz kazasız araç baktım. Hyundai i30 buluyorum tertemiz, o para o markaya verilmez deniliyor. Seatın temizleri 105 110 bin olmuş artık. bugün ikinci el polo bile 80 bin temizleri. sonuçta dizel otomatik highline golf ve tramersiz ekspertiz garantili. 104 bin çok mu? boyaya takılmışlar fakat bugün arabayı kapıya park et biri sürtüyo zaten. onu kurtarmak mümkün değil. kaza değişek sökme takma olmadıkça sorun etmedim. yanlış mı düşünüyorum?
  • forumcuabi F kullanıcısına yanıt
    Boyaya takma sebepleri fiyatına oranla . Golf piyasasını bilmiyorum. Şuan benim aracımıda park halinde motor sol önden çarpıp arkaya kadar gitmiş. Ön çamurluk değişen kapılar ve arka çamurlukta boyalı. 3000 lira tramer var . Bir sorun teşkil ediyor mu Asla.

    Boya falan problem değil dediğim gibi boyasına göre fiyatı problem benim yukardaki yorumlardan çıkardığım.
  • Yılda kaç km yapıyorsunuz toplamda ?
  • Bakın şu tarz bi aracıda önerebilirim sizlere. İstanbulda işinizi gayet görecektir. Evet golfle kalite farkı var mı var. Kullandım .
    8 Ay Leon 3 Yıl İbiza kullandım. Polo - İbiza, Leon-Golf farkı var. Ancak kullanıcıyı o kadarda etkileyen farklar olarak görmüyorum ben bunları şahsen. En azından sıfır ayarında araç olmuş olur kafanız rahat olur. 1.2 Tsi da istanbul içinde bayırda yokuşta hertürlü tatmin edecektir.

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2018-seat-leon-1.2-tsi-dsg-style-plus-pk-orijinal-797-km-de-596612752/detay




  • eski aracımla 4 yılda 110.000 km yaptım. ortalamam genelde böyle. bi de işe araçla gleip gidiyorum trafikte sürekli bekleme halindesin. dur kalk. mesela alternatif bmw 116i buldum. 2014 model 50.000 km de 6 bin tramer çamurluk değişmiş. full paket sunrooflu. hangiisi daha mantıklı
  • forumcuabi F kullanıcısına yanıt
    Ben istanbul gibi yoğun trafikli bir şehirde her zaman ZF şanzumanı tercih ederim. Bu BMW olmasıylada alakalı değil şuan civiclerde ZF ye geçti ve bence cok makul araçlar olacaktı ancak fiyatlar falan filan konuyu dağıtmayayım.

    Elimde resmi bir belge olmasada 2008-2015 arasında DSG lerin sorunlu olduğuyla ilgili pek çok makale okudum. 2016 ve sonrasında düzeltildi ve sorunlar baya azaltıldığı gözlemlediğime göre.

    DSG gibi hassas bir sistemin istanbulda yoğun kullanımda sorun çıkarmama garantisi yok özellikle 2. el aldığınız için. Sıfır alınsa yine bir nebze kendiniz en azından dikkat ederek sürebiliyorsunuz.

    Ancak ZF şanzuman gerçekten efsane bir şanzuman. Sorunsuzluk olsun vites geçişleri olsun. Sarsıntısız sessiz.


    Yoğun trafikte En baba 116i nin yakacağı 9.0 Litredir. Ankara istanbul gibi değil malum o kadar çok yoğun trafikte deneyemedim . Ancak aracımı pek sakin kullanmıyorum ve en yüksek ortalamam 9.2 olmuştu. Şuan gene 8,4 civarında geziyor şımarmazsam şayet.


    BMW sizi her anlamda memnun edicektir. belki yakıt anlamında üzebilir. Onun haricinde golfü aratacağını düşünmüyorum şahsen.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.