Şimdi Ara

Söylenti: New Super Mario Bros. U ve New Super Luigi U Switch'e Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Comic Book sitesinin kaynaklarına göre, Wii U için çıkmış olan New Super Mario Bros. U ve New Super Luigi U eklentisi Switch'e gelecek.
     
    Site, kaynaklarının daha önce Mario + Rabbids: Kingdom Battle gibi oyunlar hakkında doğru bilgiler sağlamış Nintendo Avrupa'ya bağlı olduğunu belirtiyor. Kaynaklar portun New Super Mario Bros. U Deluxe adıyla çıkacağını ve içerisinde ana oyunun yanı sıra New Super Luigi U eklentisinin ve Switch'e özel ek yeni içeriklerin olacağını söylüyor. 
     
    Çıkış tarihi ile ilgili olarak, Comic Book'un kaynakları oyunun bu yıl içinde çıkış yapabileceğini düşünüyor.
     
    Nintendo konu hakkında henüz resmi bir açıklamada bulunmadı. 








  • Süper haber
  • 60 dolardan satmazlarsa bir şey bilmiyorum kaç senelik 2d platformer oyunu
  • Fiyat dışında güzel haber ama şuan switch kullanıcılarını tüm yapımcılar yolunacak kaz gibi görüyor...
  • Hali hazırda çıkacak bir sürü yeni ve kaliteli oyun varken bu eski oyun ve eklenti paketine maksimum 30 dolar’dan fazlasını vermem. Benim gibi düşünen Switch sahibiplerininde az olacağını sanmıyorum. Onca başka oyun duruyorken bunu portlamak niye ? Git oradan 3D World falan getir.
  • Siz neyin tatavasını yapıyorsunuz anlamıyorum ki. Adamlar seçenek sunuyor işte eski oyunları portluyorlar, oynamayan ve oynamak isteyen varsa oynasın diye. Sanki adamlar zorla aldırıyor size. Aynısı Xbox’ın geriye uyumluluk sistemi için de geçerli.
  • Guzel oldu bu, kesin Zelda Skyward Sword oyunu da gelecektir, en cok bekledigim ve kesinlikle serinin en iyi oyunu
  • Sanane bilader keyfinin kahyasımısın ? Orada port edilebilecek daha iyi seçenekler dahası öncelikli insanların bekledikleri varken kolay olanı yapmışlar. Beğenmediysen yorumu mu kapı orada. 60 dolara satacaksa hele bilmem kaç senelik oyunu tabiki de tatava yaparım hatta alasını yaparım. Sana mı sorcaz. Portu bu yıl bitmeden getireceklerse bu yıl başka bir sürpriz oyun çıkarmayacaklar anlamına gelir bu olay.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Sanane bilader keyfinin kahyasımısın ? Orada port edilebilecek daha iyi seçenekler dahası öncelikli insanların bekledikleri varken kolay olanı yapmışlar. Beğenmediysen yorumu mu kapı orada. 60 dolara satacaksa hele bilmem kaç senelik oyunu tabiki de tatava yaparım hatta alasını yaparım. Sana mı sorcaz. Portu bu yıl bitmeden getireceklerse bu yıl başka bir sürpriz oyun çıkarmayacaklar anlamına gelir bu olay.


    -mu’yu ayırış şekline hayran kaldım. Bu arada ne demek kapı orada? Yorumunu beğenmedim ve itiraz ettim ne var bunda? Asıl sen benim yorumumu beğenmediysen kapı orada.
  • Zürih’te yaşıyorum ben kardeş 15 yıldır. Sen benim Türkçeme hayran ol. Nintendo severim ama getirmeleri gereken daha önemli oyunlar varken en kolayına yoğunlaşmışlar. Üstüne 60 dolara getirirlerse hiç olacak iş değil.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Zürih’te yaşıyorum ben kardeş 15 yıldır. Sen benim Türkçeme hayran ol. Nintendo severim ama getirmeleri gereken daha önemli oyunlar varken en kolayına yoğunlaşmışlar. Üstüne 60 dolara getirirlerse hiç olacak iş değil.


    WIIU satmamis bir konsol bu konsolun oyunlari tabiki switche gelicek ben keza mariokarti oynamamistim aldim oynadim memnun kaldim wiiu ya zirnak para verir miydim hayir tabiki.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sasirilacak bi durum değil normal haber. Asıl Skyward sword un gelmesi lazım bi an evvel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skyward Sword illaki gelecek, Wiiu zamanı oyuncular çok bekledi ama adamlar çıkarmadı. Yalnız bu remake bir nesil öncesinin port oyunları her ne kadar oynamayanlar veya Switch te mobil olarak oynamak isteyenler için hoş olsa da, bence marka değeri açısından olumsuz. Çıkaracakları çok sayıda exc oyun ile bu oyunlar arada kaybolur ama adam bu yılı resmen boş geçti. Nerede geçen yılın Mario ları, Zelda ları?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Super Mario Sunshine remake pls.
  • Skyward sword Wii U da var bilginize
  • Hocam ben port oyunların gelmesine karşı değilim karşı olduğum yüksek fiyatlandırma ve daha istenen portlar yerine bunun öncelikli olarak gelecek olması. Bu aynı zamanda kötü bir haber neden derseniz Nintendo yakın bir tarih içerisinde yeni bir 2,5d Mario çıkarmayacak herhalde ondan eskisinin port sürümünü sunuyor. Odyssey ve Zelda halen iyi sattığı için çokça istenen 3D World ve Zelda portları getirmiyorlar. Ben bu durumlara uyuz oluyorum. Hocam bu yıl kötü değil fakat online ağırlıklı oyunlar getiriyorlar. Smash Bros dışındakilerin light pokemon oyunu dahil bana hitap etmiyor. Konsolunu satanlar ise özellikle 2019 içinde çok ağlatacak.
  • Gelmesi gelmemesinden her türlü daha iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ilk etapta yeni 2d mario getirmeleri lazımdı. Kaç yıllık bu oyundan daha iyisini yapabilir Nintendo. Duyuru gelirse sadece kütüphaneyi güzelleştirir ama Wii U kullanıcılarını, hali hazırda oynamışları mutlu etmez. 50 dolardan çıkış yapan Donkey Kong’un aksine Hardcore fanlar dışında pek alanı olmaz 60 dolara. Biz ne desekte Her halükarda 1 milyon satacaktır tabi. Çıkış fiyatı satışlarda büyük rol oynayacak. 30-40 olursa nispeten daha iyi alınası olurdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.