Şimdi Ara

PS4 mü PC mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başlıktan anlaşılacağı üzere PS4 ve PC arasında kaldım. Yanlış yere başlık açtıysam affola, yeniyim daha.

    Alt seviye bir laptopa zaten sahibim ve 41 oyunlu Steam hesabına sahibim halihazırda. Ama ben hala PS4 mü almalıyım diyorum kendi kendime. Sürekli sağa sola bakıyorum, o mu yoksa bu mu diye. Artık sıkıldım bu kıyastan ve sizden kesin bir fikir bekliyorum.

    Ülkemizdeki kurdan ve fiyatlardan dolayı yeni bir bilgisayar toplamam ya da gaming laptop almam şu an için mümkün değil. PS4 için ise oyunların fiyatından dert yanıyorum.

    Yardımcı olursanız sevinirim, fikirleriniz ve görüşleriniz benim için çok önemli...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpcnsn -- 16 Ağustos 2018; 20:13:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Bir oyunun fiyatı ne düzeyde olursa sizin için sorun? Ve her yeni çıkan oyunu hemen oynamak ister misiniz yoksa birkaç ay sonra oynasam da olur diyor musunuz? Bu sorulara cevabınız eğer 60-70 tl benim için sorun değil, çıktığı gibi oynamasam da olur diyorsanız alın. Oyunları indirimlerden aldığınızda gayet uygun. Ben sistem yenileme olayını sevmediğim için ve rahat oyun oynamayı sevdiğimden konsol kullanıyorum.
  • Şu anki dolar kuru ile ps almak daha mantıklıdır.



    Orta seviye bir pc bile, 5000 TL tuıtuyor.

    Ayrıca laptop seni ne kadar tatmşn eder bilinmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu soruyu senin gibi uzunca düşündükten sonra PS4 pro sahibi olmaya karar verdim.Neden mi?PCde ister laptop ister masüstü olsun Senden sürekli upgrade isteyecek ilerleyen aylarda yıllarda harika oyunlar çikacak ama grafiği biraz yükseltince kasacak.Bir de kücük ekranda mouse klavyeye eğilip oynuyorsun.PS ise örn. 60-65 inçlik bir de 4k tv düsünürsek geniş ekranda kanepeye uzanıp yalnızca oyuna odaklanıyorsun.Ben de yıllardır pcde oynadım ama oyun için Playstation her zaman daha iyi sanki.Bir de proyu dikkate alırsak artık Pc ile grafik farkı da pek kalmadı ki 3-4 yıla çıkması çok muhtemel gerçek 4K PS5 i saymıyorum bile.Örneğin bir filmi 15,6 laptop ekranında izlemek mi yoksa 65 inç tvde izlemek mi daha keyifli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.