Şimdi Ara

2018'de Öğrenciler İçin En Hesaplı Kredi Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternetten alışveriş (Spotify, Aliexpress, D&R vs.) ağırlıklı harcamalar için en hesaplı, limiti bol öğrenci kredi kartı hangisi?

    Enpara (Aidat: 0 TL), Axess Kampüs (Aidat: 25 TL) ve Cepteteb (Aidat 75 TL) arasında kaldım. Başka tavsiyelere de açığım.



  • işte üniversiteli ve axess kampüs kullanıyorum.Üni öğrencisinin gelir belgelemeden alabileceği max limit 1300 lira.Axess fix 750 lira limit veriyor ve daha artırmıyorlar.Eğer ilk işte üniversiteliye başvurursan 650 lira limitli,axess den sonra başvurursan 550 lira limitli gelir.
    Eğer gelirin yoksa enpara ve cepteteb kart vermez
  • İşte üniversiteli ve cepteteb kredi kartlarını kullanmış ve geçen ay her iki bankadan aidatsız kredi kartı çıkarıp bunları kapatmış biri olarak diyorum ki kampanyasızda olsa aidatsız kartlara öncelik vermeye bak.

    Ülkenin ekonomik durumunu göz önünde bulundurunca bankaların kampanya getirilerini kıstıklarını ve daha da kısacaklarını göz önüne al.

    Bunun en belirgin örneğini cepteteb yaptı. Dijital platform kampanyasından(spotify, netflix vs.) yararlanabilmek için her ay 1000 tl ve üzeri ekstre ödemen gerekiyor. Her ay 1000 tl ekstre çıkaracak öğrenci biraz zor. Bu yüzden cepteteb’i sil. Ben tebden ortak limitte aidatsız “sade kart” çıkartıp bunu kapattım.

    İş bankasında puan birikmiyor puan kat sayısı geçen aylarda biraz daha düşürülmüştü. Kampanyaları çok az. Durum böyle olunca aidatsız maximum kredi kartı çıkartıp, aidatlı işte üniversiteli kredi kartımı kapattım.

    Birikim yapmaya yöneldiğimden bankalarında tüm kampanları para harcatmaya yönelik olduğundan hiç bir özelliği olmayan kartlara geçiş yaptım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.