Şimdi Ara

Arkadaşlar programlama dili önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar üniversitede c# görsel programlama görmüştük. C# üzerine devam etmem ne kadar yararlı olur? C# ile bulabilir miyim? Java'ya başlasam daha mantıklı mı olur?



  • Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum web programlama dan sonra aklımda jawa veya c# var ama kararsızım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C# ile Java arasında Syntax olarak fazlaca benzerlik bulunmaktadır ve her iki dil de bytecode temellidir. Bu diller arasındaki geçişler zor olmayacaktır. Masaüstü, Web ve Mobil üzerinde her iki dille de benzer çalışmalar benzer performanslarla native olarak gerçekleştirilebilir. Burada C# için Microsoft tarafında olunması ve belli bir bağımlılık söz konusudur. Java da ise daha serbest olunabilmektedir.

    Belli bir şirkette görev alınacak ise onların kurallarına ve altyapılarına uyulması gerekmektedir. Benzer şeyler veritabanı ve diğer bir çok unsurun seçiminde de geçerlidir. Ancak bağımsız geliştiriciyseniz veya kendi şirketiniz olacak ise ileriye yönelik olarak Java tercih edilmesi daha mantıklı olabilir.
    https://www.youtube.com/watch?v=JFrA4zQuWkg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graphmode -- 16 Ağustos 2018; 22:48:10 >




  • Türkiyede C# ile gayet iş bulabilirsin. Ama Java nın alternatifi çoktur. Ben şunu gördüm java developer olmak çok daha fazla teknoloji gerektiriyor yani iş verenler javada çok dikkatli ve ciddi bir bilginin olmasını istiyorlar, bu yüzden senin için daha zor. C sharpta da olabilir ama iş verenleri java kadar ciddi görmedim. Şunu da ekleyim Java en populer teknolojidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi javacıı -- 17 Ağustos 2018; 10:36:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • C# üzerinden devam etmende hiçbir sıkıntı yok. Türkiye'de ASP.NET ile ilgili birçok iş ilanı var.

    ASP.NET Core teknolojisi sayesinde, Web projelerinde Microsoft'a bağımlılık gibi bir durum da artık söz konusu değil. Yani kendi projelerinle uğraşacaksan, ASP.NET Core kullanarak Microsoft'a yığınlarca para ödeme gibi bir zorunluluğun kalmıyor. Çünkü ASP.NET Core açık kaynak ve Linux sunucularına yüklenebiliyor. MySQL, PostgreSQL, MongoDB gibi veri tabanlarını kullanabiliyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erowen -- 17 Ağustos 2018; 11:8:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.