Şimdi Ara

Tatile gittim bi gram keyif almadım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaş 26 tam olarak tatil kültürüm var denemez , öyle 3 arkadaş çıkıp tatile gidelim dedik , Artık her yer aynı geliyor bana 10 tane sokak satıcısı , barlar , clublar her yer alman rus arap turist amaçsızca gezip dolaşmalar bi kaç yere girip bira içip içki içip cıkmalar , otel veya apart herneyse git ye sıç denize git. Vallahi evde oturup steamde oyun oynayıp kahve içip dizi film izlemenin 10/1'i kadar keyif almadım. 3 günde kaçtım geldim artık teknoloji çağına tamamen evrildiğimizi orda anladım saklıkent gibi bi yerdeyim her yer yemyeşil benim canım bilgisayarda birşeyler yapmak istiyor, Bütün insanların elinde telefonlar bi yerleri çekme uğraşları gerçekten tatil algısı çok garip.

    Gitmeden önce çok heves ediyorsun iki denize gireyim eğleneyim , içeyim gezeyim tozayım diye ama sarmıyor. Hele 3 4 erkek arkadaş gidiyorsanız kesinlikle hiç sarmıyor , Birşeylerden zevk almak için kız arkadaş'da şart.

    Neyseki evime geldim ben teknoloji , girdiğim steam oyunları , izlediğim film diziler ile daha mutluyum ? Önemli olan zaten istediğimiz hayatı yaşamak değilmi amaan herneyse iyi geceler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 16 Ağustos 2018; 2:27:52 >



  • gezmek baslı basına abartılmıs bı balondur evde yapılan en bos aktivitenin bile yerını tutamaz cok net
  • 'Önemli olan zaten istediğimiz hayatı yaşamak değilmi amaan herneyse iyi geceler.'


    Haklısın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.