Şimdi Ara

Bali Gezilecek Yerler ve Mekanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Canggu:
    Canggu ve Seminyak gitmek için kim bilir en popüler yerlerdir, bu da iyi servis edileceğiniz anlamına gelir. Canggu, Denpasar Havaalanı'na ortalama 30 dakika, kırsal bir şehirdir. Oldukça güzel bazı Batı restoranlarına haizdir (okuyun: SMOOTHIE BOWLS !!!) ve gelmesi için muhteşem bir yerdi. Biz esas olarak bizim havuz ve güzel restoranlar harcanan iki gece için Canggu içinde kaldı. Canggu'da yapılacak oldukca şey yok, bu yüzden birkaç gün sonrasında devam ettiğinizden güvenilir olun! Favori Restoranlar: Peloton Supershop (fotoğrafın çekilmiş olduğu yer!) Ve Shady Shack. Cafe Organik’e gitmeyi başaramadım, sadece Instagram’ın özet akışına baktıktan sonrasında, oraya da gitmelisiniz.
    Seminyak:
    Seminyak oldukca gezinsel, fakat orada vakit geçirdim. Gezgin, devamlı fena anlamına gelmez - popülerliği yardımıyla yapmak ve görmek için oldukca fazla şey var! Seminyak, kucak kucak güzel giyim, hediyelik eşya ve gene mükemmel yiyecekler alabileceğiniz yoğun bir alışveriş caddesine haizdir. Orada da bir plaj var ve insanlarla tanışmak istiyorsanız Potato Head Beach Club gidilecek yer! En sevdiğim güler yüzlü Seminyak yerlerinde Cafe Organic ve Nalu Bowls vardı ve üst kattaki Shelter Cafe'yi de denetim etmeyi ihmal etmeyin!
    Uluwatu:
    Soluk kesecek tabiat yardımıyla, benim için en sevdiğim yer Bali Adası! Okyanusa direkt görünümü ile bir uçurumun üstünde bir villada kaldı. Uluwatu'da oldukca fazla yaşam yok fakat okyanusa bakan birkaç restoranı ve sörfçüyü sevdim. Rahatlamak için mükemmel bir yer - ya da günü serin kafelerde çalışmak. En iyi önerilerim: Mükemmel salatalar için Coco & Poké ve smoothie'ler için Nalu Kaseler.
    Ubud:
    Seminyak'tan Ubud'a bir günlüğüne scooter aldık ve şunu söylemeliyim ki keşke burada daha uzun kalmıştık. Oldukca yakında oldukca geri dönmeyi bile düşünmekteydim, ne kadar eğlendim. Yağmur ormanları ve pirinç terasları ortasında bir kent, yüce serin restoranlar, bir kitle (ve iyi mi pazarlık için biliyorum eğer oldukca ucuz!) Ne istedikleri üçte tekrar asla ödemek!) Meyve, giyim, sanat ile pazar mücevherat… Sonrasında 2008'de Bali'ye geldiğimde gördüğüm güzel pirinç terasları ve şelaleleri var. Ve geri dönerek yeniden görmek isterim! Bigün Ubud için kesinlikle kafi değil ve ümit ederim yakında döneceğim. Tercihen yağmur ormanlarının ortasındaki sonsuzluk havuzlarıyla süslü dinlence köylerinden birinde…
    Nusa Dua:
    GİTMEYİN. Burası birkaç düşlem dinlence, turistler için ufak overpriced sokak ve NOTHING ELSE oluşur. Oh, su darbesi var. Fakat inan bana. Nusa Yakarma'ya katılmak istemezsin. Aslen bir tek bir gece burada kaldık şu sebeple havaalanına yakındı.
    Kuta:
    Kuta'ya gitmedik, fakat seni uyarmam icap ettiğini düşündüğüm oldukca şey duydum. Görünüşe nazaran barlar, partiler ve turistlerden oluşuyor. Ben gitmedim ve sevindim! 😅
    Padangbai:
    Gili Adaları'na gitmeden ilkin bir gece Padangbai'ya gittim (burası en iyi limanın olduğu yer). Buraya sabah erkenden geldim, böylece keşfe çıkabilirdim. orada hiçbir şey yoktur. Aman Tanrım. Bu ölü bir kent. Eğer Gili Adaları'na gitmek isterseniz, bir tek Padangbai'ya feribot ya da sürat teknesi yapraklarından bir saat ilkin geldiğinizden güvenilir olun.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.