Şimdi Ara

PC'yi temizledikten sonra bozuldu [YARDIM]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2-3 yıl oldu alalı. toz içinde kaldığı için temizlemeye karar verdim. ekran kartını söküp macununu değiştim. işlemci ısınmadığı için ellemedim. aynı şekilde anakart hdd ve rami ellemedim. topladıktan sonra sıkıntısız açıldı. sıcaklığı temizlemeden önce boşta 60+ derece olan ekran kartı 50yi görmedi. ısınmayı denemek için hemen PUBG girdim fakat siyah ekranda kitlendi. mouse haraket ediyordu fakat alt+tab ctrl+alt+del gibi kombolar hiç bir işe yaramıyordu. reset tuşuna bastım fakat işe yaramadı. power tuşuna basılı tutup kapadım ve tekrar açtım. tekrar PUBG girmeyi denedim, bu sefer menüye geldi ama 30sn içinde yarım saniyelik yeşil ekran geldive görüntü gitti. pc ışıkları yanıyordu ekran kartı fanı donuyordu. kapadım tekrar açmaya çalıştım açılmadı. ekran kartını çıkarıp anakarttan acmaya çalıştım, açıldı. bilgisayarı kapayıp cmos pilini çıkarıp 10dk bekledim geri takip ekran kartı takılı açmaya çalıştım olmadı. şuanda neden bilmiyorum ama anakartta görüntü vermiyor. çözüm nedir?
    özellikler
    i5 6500
    r9 380 2gb
    fury 8gb ram
    msi craitgaming (modeli tam hatırlamıyorum)
    750w psu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • up yardım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • problemin ekrankartında gibi gözüküyor. Farklı bir ekran kartı deneyip görüntü almayı denemelisin aksi taktirde söylediğimiz hiçbirşey fayda etmez.
  • ilave güç kablosu kullanıyorsan ekran kartın için onu takmayı untuma.
    klasik yöntem. harici ekran kartının driver' ini kaldır. temp' leri boşalt. bilgisayarı kapat ve kartını çıkart. onboard ekran kartınla bilgisayarını aç. güncellemelerini yap. bilgisayarını kapat. ekran kartını tak ve biosa gir seçimin yaparak bilgisayarını aç. güncellemelerini yap. restart.. son olarak online oyun için ön kurulumların varsa onları da kaldır. sonra tekrar dene.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.