Şimdi Ara

THQ Nordic TimeSplitters ve Second Sight Haklarını Satın Aldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    THQ Nordic, TimeSplitters and Second Sight IP'lerinin haklarını satın aldığını duyurdu. Satın alma THQ Nordic'in sahip olduğu Koch Media aracılığıyla yapıldı.
     
    THQ Nordic pek bir detay vermedi sadece, gelecekteki TimeSplitters ve Second Sight ürünleri hakkında tüm detaylar zamanı gelince açıklanacak, diye belirtti. 
     
    Free Radical Design tarafından geliştirilen birinci şahıs nişancı oyunu serisi TimeSplitters'ın 2000 - 2005 yılları arasında üç oyunu çıktı. TimeSplitters 4 geliştirilmeye başlanmış ancak iptal edilmişti. Second Sight da yine Free Radical Design tarafından geliştirilmiş bir bilim kurgu aksiyon macera oyunu. Eylül 2004'te PlayStation 2, Xbox, GameCube için ve Şubat 2015'te PC için çıkmıştı. 








  • Muhtemelen Deep Silver Dambuster Studios'a emanet edilecek. Free Radical Design, Crytek tarafından satın alınıp Crytek UK olmuştu. Sonradan kapatılıp, geriye kalan çalışanlar Dambuster Studios'u kurup Homefront: Revolution'u geliştirdiler. İyi puanlar alamadı ama umarım Timesplitters 4 kaliteli bir şekilde karşımıza çıkar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlight54 -- 15 Ağustos 2018; 20:8:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Second sight hiç hakettiği ilgiyi göremeyen harika bir oyundu. En son 2 sene evvel falan açtım yine pc’de oynadım. Senaryo doyurucu, dönemi için görsellik oldukça iyi ve, oynanışı da keyifliydi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.