Şimdi Ara

BİM, iPhone 6 satmaktan vazgeçti (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
21.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İster Mobil platformda ister sabit isletim sistemlerinde hangi marka alirsaniz alin, Samsung, Vestel, Casper, Huawei, iPhone... akilli cihaz kullanacaksaniz odeyeceginiz paranin buyuk bolumu her sekilde Abd'ye gidecek. Akilli cihazlar ya android yada ios calistiriyor, laptop vs microsoft windows pazara hakim zaten. Adamlari boykot etmek bile imkansiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone 6 zaten eski bir telefon hala kullanilabilir ama ben almazdim.BIM dogru karar vermis biraz da reklam kokan bir hareket.
  • Iphone 6'nın üretimi durduysa, şuan satılan 0 Iphone 6'lar ne oluyor hocam ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende vazgeçtim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİM piyasada sıfır'ı çok zor bulunan cihazı satmaya kalkmış stok bulamayınca bari bir yerlere yaranayım diyip durumu fırsata çevirmiş
  • Iphone 6 almak zaten saçmalık onu geçtim de kimse milleti kandırmasın boşuna. Biz Kim Amerika'yı boykot etmek kim? Kamu bilgisayarlarında bile kullanılan Windows'u mu kaldıracaksınız? Yoksa bütün akıllı telefonları kullanmayı mı bırakacaksınız? Dijital anlamda Amerika her yerde. İnternet demek Amerika demek. Adamlar istediği kişiyi istedikleri gibi takip edebiliyorlar...Amerika'ya kafa tutmak için artık çok geç. Boşa yapılan atar milletin cebini yakar....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 senelik eski cihazı niye sıfır alır ki insanlar o da var. Aynı paraya 2018 model çok daha iyi cihazlar alınabilecekken...
    Elde kalan sıfır eski model telefonları bizim pazara iteliyorlardı anlaşılan, şimdi "fetöcü" damgası yememek için satamayacaklar.
    Kaderin oyunu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dumanus

    İster Mobil platformda ister sabit isletim sistemlerinde hangi marka alirsaniz alin, Samsung, Vestel, Casper, Huawei, iPhone... akilli cihaz kullanacaksaniz odeyeceginiz paranin buyuk bolumu her sekilde Abd'ye gidecek. Akilli cihazlar ya android yada ios calistiriyor, laptop vs microsoft windows pazara hakim zaten. Adamlari boykot etmek bile imkansiz
    Iphone un yarısından çoğu yabancı. Ekranı, işlemcisi, Rami, bataryası, kamerası hatta parmak izi okuyucusu bile hep yurt dışından. Buna rağmen amerikan mali olarak satılıyor, apple markasıni basıp deli gibi yüksek fiyatlara satıyor. Hisseleri abd piyasasında iş görüyor. Ve toplam değeri bütün Türk şirketlerinkinin toplamindan fazla.

    Siz hala vestel şöyle casper böyle demeye devam edin. Bu kafayla sömürülen olmayı hak ediyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İyi oldu değerinden 10 kat fazlaya çöp telefonlar iteleyeceklerdi.700 tl o tlf nun hakkı.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Bol keseden yorum

    Firmalar stoğu bulmadan kampanya hazırlığı yapmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel kardeşim Apple İphone ABD'de pahalı bir telefon değil 600 - 1000 usd arasında fiyatı var.ABD de en basit iş yapsanız 1400-1500 usd kazanıyorsunuz yani ABD de en az para kazanan bile 1 aylık parası ile iphone X bile alabiliyor.

    Türkiye de durum böyle değil.Vestel bir cihaz çıkartıyor cihaz fiyatı 2500 - 3000 tl oluyor.Asgari ücretli adam 2500-3000 e Vestel alıp garanti problemi yada farklı problem yaşayacağına +1000-1500 tl daha biriktirir İphone alırım diyor ve haklıda oluyor.

    Ben 5099 tl ye İphone 9 plus 256 gb aldım.Benim cihazım bozulsa Apple ya tamir eder yada değişim yapabilir fakat Vestel de pek insanlar memnun kalmıyor.
    Vestel yapsın kardeş İphone 8 plus kıvamında bir telefon fiyatıda 2000 tl civarına satsın güncelleme ve garantiyi düzgün yapsın bak bakalım kaç kişi vestel yada casper alıyor.
    Vestel İphone ile aynı fiyatta cihaz satmaya kalkarsa bir çok insan tercih etmez.

    İphone Güvenli cihazdır kullananların bazı özel durumları var bunlar haricindekiler yeni telefon alırsa vestel alır İphone 8 plus gibi cihaz üretim 2000 tl ye satarsa yoksa kimse İphone ile aynı yada yakın ücret ödeyip Vestel almaz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: İl teber

    RTE elinde Vestel Z20 ile poz versin... Sonra bakarız bizde.
    inan yazmak istemedim ama dayanamadım onun bunun ne önemi var çok açık ve net ülken için amerikan ürünlerini alma kardeşim. Yani RTE' in her eline aldığından mı alacaksın.
  • Amerikan mallarını boykot edenler her gün çatır çatır amerikalı sosyal medya mecraları olan instagram, facebook ve twitter kullanıyorlar...Amrikan mallarını, amerikan malı sosyal medyalarda protesto ediyorlar.... burası Türkiye dedirtecek, komik bir durum... o yüzden böyle abuk sabuk, 3 gün sonra ismi cismi unutulacak gülünç boykotumsu atarlara gelmeyin, bu dalgaya kapılmayın derim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 16 Ağustos 2018; 16:20:14 >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    sizin iphone 9 böyle birşey sanırım. tv falan destekliyor
    BİM, iPhone 6 satmaktan vazgeçti
  • hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Selam Sana Dost !
    Apple cihazlarının teknik özellikleri hakkında bilgi almak için apple.com.tr erişim sağlamanızı önemle rica ederim.

    Kişisel Görüşlerim

    1. İphone Güvenlidir fake uygulama bulunmaz ve cihaz içerisinden hack yapılamaz.
    2. İphone çalındığında iphonemi BUL özelliği sayesinde nerede olduğunu görebilirsiniz. Güvenlik kullanılan İphoneleri şifresini bilmeyen kullanıcılar çalıştıramazlar.
    3. Apple cihazda problem olursa garanti kapsamında onarım sağlar veya yenisi ile değişim yapar. Apple garantisinde problem yaşarsanız Apple İrlanda Merkez'e bildirim yapabilirsiniz.
    4. Apple İOS Optimizasyonu genel anlamda uyumludur uygulamalar İphone özel hazırlanır ve yayınlanır.
    5. Apple 4-5 yıllık cihazlara bile güncelleme veriyor.
    6. Apple diğer Android cihazlar gibi pahalı fakat 2. el cihazlarda değer kaybı çok az oluyor.

    Ben bu nedenlerden dolayı İphone kullanıyorum. Android konusuna gelirsek hiç kullanmadım çünkü ilk akıllı telefonum İphone 8 plus oldu.

    Bir önceki mesajda belirtiğim gibi yerli adı altında satılan Casper yada Vestel fark etmez Apple,Samsung fiyatlarına yakın fiyatlarda ürün satarsa pek tercih edilmez kullanıcı biraz daha verip İphone yada Samsung cihazlardan satın alır. Vestel ve Casper'in Garanti ve Güncelleme olaylarını geliştirmeleri gerekir.

    Bak diyorum ben annem ve babam için 2 tane cihaz satın alacağım maksimum bütçem 4.000 tl yani bir cihaz için 2.000 tl gibi bir bütçem var Vestel yada Casper 2.000 tl den son model cihazlarını satarlarsa Samsung yerine Vestel veya Casper'i tercih edebilirim demek istediğimi anlıyor musun ?

    Yerli malı diye kaliteli markalar ile aynı fiyata satması Türk kullanıcıların satın alacağı anlamına gelmez.Türk kullanıcıları düşünürlerse muadil markalara göre daha ucuza satmaları gerekir.




  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    ne diyorsum abi anlamadım ki. iphone 9 plus aldım yazmışsın bende ona istinaden yazdım. iphone 9 çıktıda bizim mi haberimiz yok diye

    yazdıklarınızın son kısımlarına katılıyorum ama
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    iphone yazarken büyük İ kullanılmaz, hadi Türkçeyi katlettin virgülsüz noktasız devrik cümlelerinle , bari şu çok övdüğün iphone adını düzgün yaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün twitter'da gördüm olay vazgeçme değil Apple engel olmuş. Çünkü BİM, iphoneları Dubai'den getirtiyormuş.
  • Dolar yükselince ithalatçı firma yan çizmiştir ama satsa daha iyiydi bir süre iphone az satılır.(iphone 4 kullanıyorum hayatta bir daha sıfır iphone almam).
  • Vestel venüs hakikaten yerli bak!!!



    http://www.gercekalanya.com/service/amp/vestel-venus-tamamen-yerli-mi-23426h.htm



    işlemcisi Qualcomm Amerikan malı

    işletim sistemi Android, Googlela ait oda Amerikan şirketi

    Hakket %100 yerli bak!!!

    Windows veyahut MacOS yerine Ubuntu kullansan ne olacak Linux kerneli de ABD menşeili

    İntel ABD, AMD ABD, Nvidia ABD, istersen FreeDOS kullan ne değişir ki?

    Haa General Mobile de ABD merkezli bir şirket bunu söylemiş miydim?

    İnsanların Coca Colayı boykot çağırısı yapmak için kullandıkları Facebook bile ABD şirketi.

    Ben şunu anlamıyorum insanlar neden sadece İphoneları kırma eylemi yapıyorlar Motorola da Amerikan değil mi yada Microsoft Lumia serisi?

    Neden kimse Ford, Chevrolet marka arabalarını yakıp parçalama zahmetine girmiyor?

    Yada abd menşeili kıyafet ve ayakkabılarını?



    Var mı acaba Casperin kendi ürettiği bir elektronik parça?

    Montaj sanayisini babam da yapar!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.