Şimdi Ara

HP AMD işlemci LAPTOP cdrom girişine ssd takmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Laptopumu hızlandırmak için cdrom sürücüsünü çıkartıp yerine ssd takdım. Biosdan harddisk i ve ssd yi görüyor ancak bilgisayar kimi zaman açılmıyor kimi zaman açılsada yavaş çalışıyor, disk yönetiminden baktığım zaman cdrom girişine taktığım ssd veya hdd yi görüyor ancak içine giremiyorum biçimlendiremiyorum. Kızaktamı sorun var diyerek başka bir arkadaşımın laptopuna taktım orda çalıştı. Onun laptopu intel işlemcili benimki amd işlemcili acaba chipset kaynaklı bir sorun olabilirmi eğer öğle ise amd işlemcili bir laptopu olup cd rom girişine ssd yada hdd takan birisi varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim. İyi forumlar...



  • Kardeşim selamlar,

    Amd işlemcisi ile değilde problemin sabit tutamamaktan kaynaklanıyor olabilir. Cd rom tarafına taktığın ssd'yi(içinde sistem yüklü varsayıyorum) çıkarıp. Asıl harddisk ile yer değiştirirsen daha iyi olabilir. Taktığın aparat arada bağlantı sorunu çıkarıyor olabilir. Sistem diskini düzgün bir yere takarsan. Diğer harddiskini en azından USB flash gibi çıkmış görüp duruma müdahale edebilirsin.

    Benimde arada bir mekanik disk sistemde görünmüyor belli süre sonra geliyordu. Sonra Laptopun alt tarafındaki cd-rom sabitleme vidasını takmadığımı fark ettim
    Onu takınca problem gitti. O zamana kadar aparatı flash gibi takıp çıkarabiliyordum. Bu oynak bağlantı sorunu sendede olabilir.
  • her laptopta sorunsuz çalışmıyor. bunun yerine direk hdd nin yerine takmanı öneririm. kiminde hiç görmüyor, kiminde boot olmuyor vs vs.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.