Şimdi Ara

BFA - İlk İzlenimleriniz Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gece 1'den sabah 9'a kadar kastım anca 115 lvl olabildim şimdide serverlar kapanınca işsizlikten bu konuyu açtım sayın arkadaşlar.

    Holy priest oynadığımdan çok ağır leveling yapıyorum üstüne warmod off oynuyorum bonus xp'de yok.

    Bunun yanında alliance haritasını görmedim ama horde haritası dreanor - outland karışımı ilginç ama bence hoş olmuş. Eski uygarlıklar + bataklık tarzında iki harita ve bir şehir merkezi, fena değil gibi. Grafiklerde bir geliştirme görmedim, legion grafikleri nasılsa bfa grafikleride aynı. Bu çok iyi bir şey gerçi fps düşecek diye korkuyordum, fps nereye gidersem gideyim oldukça yüksek, optimizasyon oldukça iyi.

    Çıkışta sıra bekleme vs olmadı, nadiren lag benzeri şeyler oldu ama çok temiz bir launchdu bence. Hayırlısı bakalım, endgame nasıl olacak. Sizde görüşlerinizi yazabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 14 Ağustos 2018; 10:40:4 >







  • sadece girip zandalara geçiş questlerini yapabildim. Çok temiz sorunsuz bir launch oldu.

    Bu arada şu anki kur ile maghar açılınca race change falan yapmak neredeyse oyun fiyatına geliyor. baştan kasıp main warrior yapıcam.
  • Muhteşem bir başlangıç ile ek pakete adım attım.İlk görevi bile yapamadım.

    1 saat 16 dakika oldu.Bu durumdayım.Takıldım kaldım.

    Benim dinazor Piki'nin poposu.

    BFA - İlk İzlenimleriniz Nasıl?
  • Questingde world pvp yapanlar. Şuan tatildeyim dönünce başlayacağım ancak warr mı palamı kassam karar veremedim. World pvp de baktığınızda warr durumu nasıl ? Pre patchde kötüydü. Paladin efsoydu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmuş bence, adamlar harbi yapmış. Şu yönleri kötü diyebileceğim hiç bir şey yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bir sorunla karsılasmadım, gayet guzel bir launch oldu. gerci bazı realm ler uzun sure çökük kaldı
  • Tertemiz, hiçbir sıkıntı yok. Zandalar da hoş olmuş, fena değil. 8 saatte 113 olabildim ben.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-CAFE96FA5

    Muhteşem bir başlangıç ile ek pakete adım attım.İlk görevi bile yapamadım.

    1 saat 16 dakika oldu.Bu durumdayım.Takıldım kaldım.

    Benim dinazor Piki'nin poposu.

    geçmiş olsun hocam büyük şansızlık olmuş gerçekten.




  • questler akıcı hoş. hiç sıkmıyor. kefye keder kasıyorum. asıl önemli olan 120 den sonra olanlar ^^
  • Silvermoon serverını kitliyorlar kapatıp açıyorlar.. Çok fazla oynama şansı bulamadım ama oynayabildiğim serverın durumu da buydu 1 saat için.. 3-4 kere gir çık yapıp sıra bekledim..
  • Daha Zuldazardan çıkamadım ve troll şehir yapısı aşırı hoşuma gitti. Şehir dışındaki habitatı da güzel tasarlamışlar. Diğer maplerde de hayal kırıklığına uğramayacağımdan eminim. Farklı quest tipleri de levelingi güzel kılmış. 112 olabildim daha ama akşamları oynamak için sabırsızlanıyorum. Twisting netherda dc sorunu da yaşamadım, sadece release günü meşhur potion alma görevi için 2-3 dk bekledim o kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmuş hemde 10 numara 5 yıldız olmuş öncelikle muhteşem bir video (horde tarafı) böyle mükemmel hype! sonrasında muhteşem bir şehir. çok iyi tasarlanmış müzikler harika. bulunduğun ortama çok güzel adapte ediyor. renkler filan süper. bunun yanında questing çok iyi yani görevler cidden eğlendirici story güzel. leveling zorluğuda tadında warmode açık 1 kez gank ile karşı karşıya geldim oda 120lvl 1 warlock 1 pala bende 114 lvl warrior iken kestirmedim kaçtım başka hiç ally görmedim. bence efsane olacak devamıda.
  • bugün 3-5 heroic dungeon yapma imkanı buldum, dungeonlar görsel olarak güzel ve oldukça zor olmuş. m+'larda çok can yakacak. dungeonlarda güzel yani olmuş bu paket
  • benim dungeonlarla ilgili tek problemim, çok fazla trash var. tabii alıstık az mob olmasına biraz garip geldi. onun dısında bir problem yok.



    gold kasmak isteyen arkadaslara bir notum var. matlarınızı satmayın, eger alchemy var ise pot ve flaskları craftlayın ve raidin acılmasına 1 gun kala satmaya baslayın.
  • Dün aldım ve başladım önceden hep dps oynuyordum. Tank oynamaya karar verdim ve protection warrior açtım. Protection warrior hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim. Talentları ayarladım fakat skill rotation ve defansif skilleri nasıl kullanmam gerek onu pek anlayamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bureact

    Dün aldım ve başladım önceden hep dps oynuyordum. Tank oynamaya karar verdim ve protection warrior açtım. Protection warrior hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim. Talentları ayarladım fakat skill rotation ve defansif skilleri nasıl kullanmam gerek onu pek anlayamadım.
    hocam herkes genelde kendi oyun stiline göre yapar talentları ama başlangıç için en iyisi icy veinsten bakmakhttps://www.icy-veins.com/wow/protection-warrior-pve-tank-easy-mode

    buda rotasyonhttps://www.icy-veins.com/wow/protection-warrior-pve-tank-rotation-cooldowns-abilities




  • Pingim 80 den aşağı düşmüyor açıkçası Türk Telekom fiber var herhangi bir program vs kullanan var mı veya önerisi olan acaba ?
    Teşekkürler
  • Ally story oldukça iyi olmuş özellikle Drustvar'a bayıldım, çok etkileyiciydi.Dungeonlar yukarıdaki arkadaşın dediği gibi oldukça fazla moblu olmuş ayrıca legiondaki dglere göre mt+ bakımınından oldukça zorlayıcı olacak.Bazı dglerde kısa yollar yada bazı kolaylıklardan yararlanabilirken bu dglerde özellikle druid ve rogue'nin verdiği bazı avantajlar yalan olacak gibi.

    Benim puanım 8/10
  • zaten şu alliance quest line ve zone ları yüzünden tekrar alliance sa geçesim geldi. Alliance a inanılmaz ugrasmışlar. trigarde falan baya detaylı, questler de horde a göre baya bir zevkli. Hani expansion ortalarında ve sonunda Alliance ın ne hale geldiğini bilmesem direk alliance karakterleri kasmaya başlıyıcam ama işte Alliance 1-2 guildimiz hariç ve özellikel pug playerlar için bir süre sonra işkenceye dönüyor.
  • Bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim.Nasıl yazsam ilk defa bütün karakterleri max level nasıl yaparım diye düşünmeden oynanan bir oyun karşımda.Sıkmadan yumuşak bir oyun yapısına bürünmüş.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.