Şimdi Ara

Sokak köpeğini seveyim dedi, Saldırıya uğradı! (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
3
Favori
5.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

    Yavrulari varsa yapar acimaz.
    yavru yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcdaly

    kedinin güzelliği orda. severken birden tırmığı basıyor kaçıyor gidiyor. sonra terkar geliyor başını sürtüyor bacağına koluna. seviyorsun mırlıyor uyuyor kucağında. sonra kaçıyor tekrar.
    bence güzellikleri bu zaten kedilerin. asiller. canları ne isterse onu yaparlar.

    köpekler yılışık, 2 sevdin mi hemen geliyor yanına. bi git uzak dur diyon hayvan oyun oynuyon sanıyo.

    kedi geldimi yanına, seçilmiş kişi gibi hissediyorsun kendini



    Alıntıları Göster
    Asil mi

    Kediler sadece köpek besleyecek kişiler için giriş hayvanı olabilir. Fazlası değil.


    Sokak köpeğini seveyim dedi, Saldırıya uğradı!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC8BE145A -- 16 Ağustos 2018; 22:27:7 >
  • Vardır sen göremezsin onları öyle saklamıştır ki.
  • 2 si sokak köpeği olmak üzere 3 köpek ve 3 kedi besleyen birisi olarak öncelikle bu konudaki hayvanları öldürelim vb şeklindeki yaklaşımları kınıyorum siz nasıl Allahın verdiği canı alabilirsiniz hadi hayvan acı çeker hastadır vb anlarım da durduk yere nasıl öldürebilirsiniz ? Hayvanı keyif olsun diye alıp onun ihtiyaçlarını gideremedikten sonra o hayvanı barınağa ya da sokağa atanlar yüzünden bu kadar sokak hayvanı oluyor. Bu hayvanların günde2 3 kere tuvalete çıkarılması gerekiyor. Onların da fiziksel ve duygusal ihtiyaçları var. Ev hayvanı olarak başlayıp sonra kendilerini sokakta aç susuz bulunca bu hayvanlar da doğal olarak korkuyorlar ve saldırganlaşıyorlar. Videodaki adam hayvanı normal şekilde sevse anlarım fakat hayvanın boğazına sarılıyor ve hayvanı strese sokuyor diğer hayvanlar da ona zarar verecek sanıp o insana saldırıyor. Şu ana kadar yaklaştığım hiç bir sokak köpeği bana saldırmadı çünkü ürkütecek hareket etmeden yaklaştım. Lütfen onlara iyi davranın onlar da birer canlı ve en az bizim kadar bu doğada yaşamayı hak ediyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Köylü Çiftçi

    Öldürmek değilde hepsi kısırlaştırılmalı zamanla azaşır zaten. Eğer genç bir dişi köpek kısırlaştırılmazsa 67.000 köpeğe neden oluyormuş diye okumuştum.
    Yuh lan 67000 ne
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Legend

    Yuh lan 67000 ne

    Alıntıları Göster
    http://www.akyaka.org/hayvansever/kay_projesi.htm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Köylü Çiftçi

    http://www.akyaka.org/hayvansever/kay_projesi.htm

    Alıntıları Göster
    Yuh . Helal olsun maşallah
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

    Vardır sen göremezsin onları öyle saklamıştır ki.
    ben değilim olayı yaşayan ayrıca kedi zaten sonra arkadaşın yanına gelmiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-863A03C10

    Peki durum böyleyse benden önce uyarman gereken yüzlerce insan var. Üstüne bu cevabı verdiğim kişide senin uyarman gereken bir kişi.



    Bakarsan ki forumun modları bile bana karışmazken senin bana karışman çok saçma.
    İyi madem beyefendi karışmayalım :) Ben bunu kendime sorumluluk bildiğim için söylüyorum çevremdede her açıdan böyle bir kişiyim ha karşımdaki insan kişilik ve kültür olarak 5 para etmez düzelmesinin imkanı yoksa hiç karışmıyorum zaten ama heleki hayvan hakları gibi hassas bir konu tamamen sağlıklı koşullar içinde tartışılması gereken bir konuda ekstra hassas olmak gerekiyo çünkü toplum bu konuda bölünmüş bir durumda . Senden önceki arkadaş kötü bir ithamda bulunduysa onu allaha emanet ediyoruz emin ol denk gelsem onuda uyarma gereği hissederdim bunu birilerine gıcıklık yapmak için yapmıyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konudaki yorumlari okumadim ama sokak kopeklerinin sinirli olmalarinin nedeni bulundugu ortamla alakali oluyor genelde.
    mesela bizim burada sokak hayvanlarina insanlar bakiyor, gordugum kadariyla zarar da vermiyorlar onlar da uslu uslu gecinip gidiyorlar. hastalikli falan hayvan varsa da belediyeyi arayip soyluyoruz boyle boyle diye gelip hayvani aliyorlar ya tedavi edip geri saliyorlar ya da cok hastaysa tutuyorlar (ya da olduruyorlar tam bilemiyorum o kadarini)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köpeklerin tiplerinden belli tehlikeli oldukları.
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Kimin kimden nefret ettiğini sen bilmezsin ikincisi çok kazık yiyorsan çok safsındır o yüzden kazık yiyorsundur benim kazık yediğim yok mesela bana neden denk gelmiyorsa ayrıca insan primatlar'dan gelmemiştir ama sen buna inanıyorda olabilirsin saygı duyarım ayrıca verdiğin kaynağa baktım csmonitor isimli bir siteden yazılmış ki site'yi biraz araştırırsanız ne sitesi olduğunu görebilirdiniz ayrıca ben kurt dediğimde sen neden bu zamanki kurt'u söylediğimi sanıyorsun ki ? kendi aklına geleni yazıp sanki benim aklımı okuyormuşsun gibi yazmışsın komik olmuşsun benim söylediğim Cornell Üniversitesi'nden Adam Boyko'nun araştırmaların'da bulduğu 15 bin yıl önce Avrasya'daki gri kurtlardı umarım anlamışsınızdır işsiz bey



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 17 Ağustos 2018; 13:8:54 >
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Bana cahil diyen adama bakın neymiş o zamanda yaşayan kurtların nasıl olduğu bilinkiyormuş adamlar m.ö yaşamış dinazorların nasıl olduğunu biliyor ama kurtları bilmiyor kimin cahil olduğu belli oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Bilgisizliğinizi hala göstermeye devam ediyorsunuz bilimin ne kadar geliştiğinden haberiniz olmaması normal hayatında iki kitap okumamış başka konularda rezil olunca direk bu konuya gelip iki laf sokayım moduna girmiş bir insan olduğunuz zaten biliniyor bir canlının milyonlarca yıl önce yaşaması evrim geçirmesi kişiliği ve diğer binlerce bilgiyi çıkartan bilim bunu yapamaz demeniz zaten çok komik ben bizi engelliyorum sizin seviyenize inme gibi bir durumum olamaz az kitap okuyup kendinizi geliştirirseniz haber edin insan gibi tartışalım daha yorumlarınızdan tartışmayı bilmediğiniz görünüyor zaten Edit: Siz şimdi sizi blokladıgım halde yorum yazmaya kalkar komik duruma düşersiniz onuda haber edeyim bloklanınca mesajlarınız görünmüyor boşuna kasmayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 17 Ağustos 2018; 14:48:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Önce sen Türkçe ile ilgili birkaç kitap okusan? Sonra burda yazmaya çalışsan?
  • Laf sokayım derken devrik cümle kurmanızdan belli zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dalga mı geçiyorsun? Köpekler adamı parçalamış! Ortada parçalama falan yok. Alakası bile yok! Adam Rating amaçlı bir video cekmiş, giysilerini veriyor köpeklere köpekler de giysileri cekiyor. Köpekler cisimler eşyalar ile canlılar arasındaki farkı bilir, giysiyi cekiyorlar adamı değil! Cekime güvenlik kamerası süsü vermişler bir de fakat kamera hareket ediyor yani özel cekim. Ve gerçek saldırı olsa adam kaçardı veya hayatta kalma amaçlı olarak adam da saldırganlısırdı fakat burada adam rol gereği mağdur ayaklarına yatıyor. Sen kendi kendini kandırmışsın, forumdaki insanların da kanmasını istiyorsun. Yok öyle şey. Sen gerçek saldırı, gerçek parçalanma görmemişsin; göndereyim mi birkaç gerçek saldırı videosu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.