Şimdi Ara

Sokak köpeğini seveyim dedi, Saldırıya uğradı! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
3
Favori
5.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tatil beldelerine gelip çocukları istedi diye bi haftalığına pet shop’dan köpek alan sonra da sokağa atıp giden paralı şerefsizler kısırlaştırılmalı bence

    Şu ülkede iyi bi makam mevki sahibi olursam ilk işim Petshop’lardan hayvan satışını yasaklamak olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam
  • Yani okudum tüm yorumları ve özellikle senin yorumunu. haklısın kardeşim. videoda zaten adam köpeklerin sınırına giriyor ve bu köpekler de normal psikolojinin ürünü değil maalesef.

    bu tür laboratuvar köpekleri her daim içinde bir tehlike besliyor. eğer küçük yaşta köpek okuluna gönderilmezse bu köpekler, ne olursa olsun, istediğin kadar şefkat ver, kesinlikle bir yerde saldırgan tarafları ortaya çıkıyor.

    özellikle sen de köpeğine dikkat et, ağızlığını tak. bu köpek de bir canlı ve canı sıkıldığı bir anda saldırabilir. işte o an normal bir köpek gibi saldırmayacaktır.

    hatta imkanın varsa profesyonel birinden destek al, analiz etsin köpeğini. basit bir ses bile içinde olmadık bir sinir atağını tetikleyebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

    Bu mesaj silindi.
    Keşke senide toplasalar ve yaşamasan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuzi_35

    Keşke senide toplasalar ve yaşamasan.

    Alıntıları Göster
    aynen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehirden şehire de değişiyor köpeklerin davranışları. Eskişehir'de okuyorum. Geliyorlar üniversitede kütüphaneye yatıyorlar, hiçbir şekilde saldırmıyorlar. Ama Bursa'daki köpekler düşman başına gerçekten. Bisiklete çıkmaya korkuyorum. Deli gibi kovalıyorlar. Geçenlerde bir köpek resmen önüme atladı havlamaya başladı beni de düşürüyordu. İnsanların yetiştirme tarzından kaynaklanıyor hayvanların davranışları.
  • Forumda ne kadar çok cani varmış. Toplu blok konusu olmuş.

    Sürekli köpeklere işkence eden aşağılık canlıların videoları çıkıyordu, bir kere köpekler saldırmış, forumdaki nefrete bak.

    Ayrıca köpekler sokak köpeği bile değil haber uydurma. Kulağı ve kuyruğu kesilmiş tasmalı sokak köpeği mi olur?

    Forumda sokak köpekleri uyutulsun diyenleri tek tek toplayıp uyutsalar keşke. Belki daha merhametli bir nesil yetişir.

    Ayrıca konu sahibi cahil, her şeyimiz Avrupa Amerika kadar iyi oldu da bi bu mu kaldı? İşinize gelince onlarla karşılaştırılamayız, gelmeyince karşılaştırmayı bilirsiniz, iki yüzlüler sizi.

    Amerika'da, Avrupa'da insanlar reşit olduktan sonra çocuklarına kendi başının çaresine bak diyor, bizim yapımız öyle mi? Amerikalılar yapıyor diye her şey doğru mu? Öyle sadece işinize gelen adeti almayacaksınız. Bizim burada şort giyeni dövüyorlar, bu da gelmiş Amerika'da hayvanlar şöyle böyle diyor. Allah akıl fikir versin.

    Bir de hayvan gelişmiş ülkelerde yok diye bir şey yok. Bak bakalım var mıymış?
    https://www.ajanimo.com/medeni-ulkelerde-sokak-hayvani-yok-diyenlere/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 16 Ağustos 2018; 14:31:18 >




  • Judassem kullanıcısına yanıt
    Hayvanseverlere saldırmıyorlar ama değil mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    30-40.000 yıl önce olmuş evrimden bahsediyorsun, ne alakası var?İnsanlarında primatlardan geldiği söyleniyor. Sen maymunların hangi özelliklerini taşıyorsun? Ayrıca senin o kurttan evrildi dediğin kurt senin bugün gördüğün kurt değil, ingilizcen varsa oku.https://www.csmonitor.com/Science/2014/0117/Did-dogs-really-evolve-from-wolves-New-evidence-suggests-otherwise

    Ayrıca o sokak köpeklerin birçoğu muhtemelen birçok insandan daha sadıktır. Hayatımda yüzlerce köpek beslemişimdir, kendi köpeğimde oldu. Şu saldıran köpekler bir bana denk gelmiyor herhalde. Ama kazık atan insan çok oldu.

    Diyanete para dökenlerin bu hayvanlara barınak yapmaması kadar normal bir şey yok. Zira hayvanlardan en çok nefret eden kitle dindar kitle genelde.

    Bu arada "vijdan" değil "vicdan". Bundan sonra doğru kullanırsınız pilot bey.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 16 Ağustos 2018; 14:53:4 >




  • Eğer köpekler saldırgansa, belediye ekipleri tarafından toplatılmalı. Hiçbir şey, insan hayatından daha değerli değildir. Ama uysal sokak köpekleri ise kısırlaştırılıp, aşıları yapılmalı ve doğal ortamlarına dokunulmamalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

    Bana da insanlar kotu davrandilar, tekme attilar. Yarin ben de cikip onume geleni bicaklayacagim o zaman. Nasil fikir?

    Hayvanın aklı vardır ama fikir yürütmezler. Benzer durumdayım diyorsan tabiki saldırabilirsin.


    Ancak unutmaman gereken bir şey var. Hayvanların cezai ehliyeti yoktur. Seni çok güzel hapse atabilirler. Dediğim gibi fikir yürütemiyorsan evden çıkma yada doktor desteği al.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayvanseverler, bazen değil 7-8, onlarca köpeğin olduğu sürülerin arasına dalıyorlar besleme amaçlı. Bugüne kadar saldırmadı hiçbiri. Ben kaç defa yabancı semtte sürünün arasından geçtim. Havladılar koşup yanıma geldiler, ne var dedim kokladı gittiler. Burda saldırıya uğrayanların çoğunluğu "asalım keselim" diyen tipler. Yani neymiş? Köpekler insanların ruhlarındaki pisliği görüyorlar demekki. Sen doğal ortamı insanların yanı olan bir canlıyı, toplayalım kapatalım, öldürelim diyorsan, asıl senin insan içine çıkmaman, hatta doğduğun yerden hiç çıkmaman gerekiyordu.
  • Bre cahil hangi hayvan sever kuruluş hayvanların katledilmesini savunuyormuş? Brooklyn'de sokaklarda 1 milyon kedi var deniyor. "The Cat Rescuers" isimli belgeseli izle bakalım hayvan severler napıyormuş. Hayvan severlerin hayvanların öldürülmesini savunduğunu söylemek kadar beyinsizce bir tez yok.

    Bir de paylaştığın videodaki köpekler sokak köpeği bile değil. Aralarında doberman gibi saldırganlığıyla bilinen bir ırk var.

    Ki köpek ırklarında da doğuştan saldırgan diyebileceğimiz çok az ırk var. Bunların neredeyse hepsi sonradan üretilmiş ırklar. Sokakta saldırgan olan köpeklerin %90'ı kötü muameleden dolayı bu halde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 16 Ağustos 2018; 14:42:6 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wardsg1

    Şuan köpeklerle aranız nasıl?
    Çok kötü.
  • Tamam iste cezai ehliyeti yok. Cezai ehliyeti yok ve saldirgan. O zaman sokakta da bulunmamali.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir şey insan canından değerli değil mi ? O hayvanların öyle davranmasının bir sebebi vardır illaki, insanlar dünyada hastalık gibi yayılıyor, gelecekte su bile bulamayacağız.
  • turk34 T kullanıcısına yanıt
    Bu sana cevap yazan zırcahiller yüzünden sokak hayvanları bu halde zaten. Bunu sokakta yakalayıp gözünü kör edip sakat bırakmak gerek.
  • Hocam beslediğiniz köpekten bir köpek eğitmeni arkadaşımda var. Hayatımda bu kadar zeki ve güzel eğitilebilen bir köpek görmedim. Komşu dükkanın sahibinin, köpekle neredeyse aynı boyda olan oğlu gelip sürekli köpeği rahatsız ediyor, mıncırıyor, ancak köpek kesinlikle bir şey yapmıyor sadece çocuktan uzaklaşmaya çalışıyor.

    Başka bir tanıdığımda daha aynı köpekten var, köpek maalesef sürekli benzinlikte tek başına bağlı duruyor ve sahibi dışında yanına ne hayvan ne insan yaklaşabiliyor. Dediğiniz gibi köpeklerin psikolojisi bozuluyor ve sonucunda saldırganlaşıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 16 Ağustos 2018; 14:52:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turk34

    Sokak köpeği değil onlar Sahipli veya önceden sahipli olan köpekler. Sokak köpekleri durduk yere insana bunu yapmazlar zaten. Bu hayvanlarında bunu yapmasının sebebi insanlar yüzünden psikolojilerinin bozulmuş olması. Sen köpekten korkuyorsun diye o hayvanların canına kimse kıyamaz. Çok sokak köpeği besledim artık çok iyi tanıyorum onları tabi onların vesilesiyle senin gibi insanları da tanımış oldum.
    Faydan dokunmuyorsa o hayvanlara zarar verme bari. Bide şu adamı izle de o hayvanları biraz tanırsın. (Abdulkerim kutlu)

    Burada kendi çapında dikkat çekip insanları nefret ettriemek yerine, evde artan yemeğini götürsen bir köpeğe sen de mutlu olursun o hayvan da mutlu olur.
    Senin gibi düşünen biri gitmiş sevmiş sonucu parçalanmak olmuş hala ne diyor hahahah komiksiniz sokak köpeği veya değil saldırgan mı saldırgan korkmakla alakası yok saldırıyorsa sonucu uyutulmak olmalı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.