Şimdi Ara

Microsoft Birinci Parti Stüdyosu The Initiative Bünyesine Önemli İsimler Kattı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    Eski mesajları kopyalayıp diyorsun da sanki 5 yıl önceki mesajı gösteriyorum sana düzgün anlamadığını gösteren ya da cevap vermek için başka yerlere çektiğin için ne yazdığımı direk alıntılıyorum. Zaten onlara cevap vermeyip şöyle mesajın böyle mesajın diyorsun sadece. Konsolu savunmak, cevap vermek için de yeni fikirler ile geliyorsun. Bana göre PS3'ün gerisinde kalan bir alet diyorum. Ben satış rakamı ile ilgili bir şey yazmadım zaten ama illa Google kullan diyorsan sadece senin için satış rakamıysa konsolu başarılı kılan PS4 en çok satan 8'inci konsol.

    Daha da Google kullanıyorsak, PS3 2006 yılında çıktı 8 yıl aktif bir şekilde piyasada kaldı. PS4 2013'ün sonlarında çıktı daha daha 5 yıl neredeyse olacak çıkardığı ex. oyunlar açısından arada uçurum var, yeni IP olarak zaten zayıf, araya bir ara konsol çıkardılar ki yeni PS haberleri yolda. PS3'ün ilk modelleri PS2 oyunlarını çalıştırıyordu ki PS4'de iki remastered satmak için bunu kaldırdılar. PS3'de ücretsiz bir şekilde online oynarken Plus'ı zorunlu hale getirdiler.

    Ben bu açılardan bakarak geride kaldı diyorum. Hala Google diyorsan bir PS3 ex listesine bak bir de PS4 ex oyunlarına bak. Ha yıl farkı olduğu için önde olması normal zaten bende senin anlayamadığın gibi hala daha duyurmadıkları çok oyunları yoksa ex olarak zayıf kalacak diyorum. İlerde bir sürü oyun açıklayabilirler ama şu an için bir bilgi yok.

    Bu arada her insan kelime yanlışı, harf yanlışı yapar ama biri hiç Türkçe dilinde olmayan bir kelime uydurursa ona dersini vereceksin.
    Sana bir üstte desteksiz sallama denildi. Cevap vereceksen ders mers ahkam kesmeyi bırak önce cümleleri doldurmakla başla. Devam edeceksen de neyi kanıtlama peşindesin baştan söyle bütün forum öğrenelim.

    PlayStation 3 2016 da değil 2006 da çıktı. Yazdıklarını okumadığını ben zaten söyledim. PlayStation 4 çıkana kadar 84 Milyon, promosyonu, hediyesi daha sonra komple 86 milyon sattı. Google'a baktığını söylüyorsun, dördüncü yılında 81 milyona ulaşan alete komple bir nesil 86'ya ulaşmış aletin gerisinde diyebilen, yani desteksiz sallayan biriyle karşı karşıyayız ama. Forumdayken oraya ''Bence'' koyunca sıyrıldım diye bir şey yok. Getirir önüne rakamları koyarlar başlarsın ders mers demeye. Gamepass'i saçma sapan övmek için PlayStation 4'e bağlamadan tek bir cümleyle övebilirdin ama onu da beceremedin.

    Son iki yıldır gelen oyunları, bu yıl çıkacakları, hele 2019'daki prodüksiyonların farkında olsan zaten IP'den bahsetmeye utanırdın. Tabii ki de zilyon dolarlık şirketten duyurduğu prodüksiyonları daha çıkarmadan yeni prodlar isteyip, istediğini alamayınca da exc olarak zayıf diye eleştirebilecek kadar Dünya'dan habersiz birinden bunlar beklenmiyor.

    Yine desteksiz atıp, rakam önemli değil ''Bence'' ''Ders veririm yeaaa'' diyeceksen baştan söylüyorum cevap bekleme.




  • Sen nerenin trolüsün ya zaten profil gizli kim bilir zamanında ne trollük yaptın da sakladın da yine anlaman için uğraşalım.

    Şimdi burası forum insanlar zaten düşüncelerini yazıyor bunu bir kavra. İnsanların zevki, oyunu beğenip beğenmemeleri kendi düşünceleri. Ben zaten ilk mesajımda kendi düşüncem olduğunu yazdım bunu bir oku tekrar. Yani başına bence yazınca aradan sıyrılcak bir şey yok çünkü zaten kendi düşüncelerimi yazıyorum. Forumdayken 'bence' koyunca yazmışsın ya forumun amacı bu zaten.

    Google ortaya atan sensin sana ne yazdım tekrar okuyoruz şimdi 8'inci en çok satan konsol. Her şeye satış rakamı olarak bakacaksan daha üstünde 7 konsol daha var. Hani rakamları koyuyorsan yazmışsın ya tekrar 7 konsol daha var önünde hadi 5,6'yı yakaladı gerisine ulaşacak diyorsan fanlığı bir köşeye koy ki ben satış rakamları olarak değerlendirmiyorum sen 'google' dediğin için yazdım. Her şeyi satış rakamı olarak bakıyorsan zaten en iyi konsol PS4 değil. Her şeyi rakam olarak görüyorsan Call of Duty en iyi oyunlardan biri.

    Satış rakamı olarak bakmamayı düşünürsen ve cevap vermekten kaçındığın PS4 ile online'ın paralı olması, eski nesil oyunları çalıştırmaması var. Tabi her mesajında yaptığın gibi işine gelene cevap vermeyi, gerisini görmezden gelmeyi seçiyorsun.

    Hala kavrayamadığın ben ilk mesajımdan beri duyurmadıkları oyunlar varsa iyi yoksa eksik diyorum da sen nerden biliyorsun duyurmadıkları oyunları. Biliyormuş gibi yazıyorsun hala. Son iki yıldır gelen, çıkacak oyunları ben biliyorum merak etme PSN adresi, her profilim imzada. Profili gizle gibi şeyler ile uğraşmıyoruz gerçi genelde senin gibi üyeler sonra videolardan izliyor, oyunları oynamamış çıkıyor da neyse.

    Çıkalı 5 yıl oldu incelemelere göre en başarılı oyunları Uncharted 4, Until Dawn, Horizon, Bloodborne, God of War, Ratchet & Clank, Persona 5. Bak iki dakikada yazdık bitti hadi arada 2-3 yazmayı unuttuğum olsun yine geniş bir liste değil ki çıkalı 5 yıl oldu.

    Senden cevap beklemiyorum, cevap vermiyorsun zaten. Cevap verebileceğin yerleri seçip onları yazıyorsun. Benim yazdıklarımın çoğuna cevabın yok ama Google'a bak dediğin için satış rakamlarını yazdık tüm mesajın sadece ona gerisine cevap yok. Zaten forumun ne demek olduğu amacını da anlamayıp 'forumdayken bence koyunca sıyrılmak' yazmışsın.

    Hala gamepass'ı saçma sapan övmek diyorsun ee be arkadaş nerede eğitim alıyorsunuz siz ya git bak ilk mesaja gamepass fikir olarak iyi kütüphanesi ve ex oyunları genişlerse iyi olabilir yazıyor. Gamepass çok iyi inanılmaz mı yazıyor. İlerde iyi olabilir yazıyor hala anlamadın gittin. Profili gizli Allahın trolü bir anlayamadı gitti.




  • 2K kullanıcısına yanıt
    Önce anlama sorunu var dedin, mesajlara bakınca sorun sende çıktı. Cevap geldi eğitim bilmem ne yok, ders veririm dedin, onu da 876454 mesajdır beceremedin. Şimdi troll diyorsun. Üstüne forumun konulmuş özelliği profil gizliliğinden karakter çıkartmakla da hayata bakma kapasiteni gösterdin.

    Üç mesajla bu kadar döküleceksen işin zor. En son böyle pasif bir eleman daha cevap yazamayıp gizliliğe girdi, adrese kadar verdim hala ses yok.

    Ben fena battım, yorumlarımı bana açıkla diyorsun madem ısrarla, bir iki tanesini sana okutayım, üstekilere artı olarak bana troll diyebilmek için kendini soktuğun şekli gör:


    ''Şimdi burası forum insanlar zaten düşüncelerini yazıyor bunu bir kavra. İnsanların zevki, oyunu beğenip beğenmemeleri kendi düşünceleri. Ben zaten ilk mesajımda kendi düşüncem olduğunu yazdım bunu bir oku tekrar. Yani başına bence yazınca aradan sıyrılcak bir şey yok çünkü zaten kendi düşüncelerimi yazıyorum. Forumdayken 'bence' koyunca yazmışsın ya forumun amacı bu zaten.''


    Başta PlayStation 4, 3'ün gerisinde diye desteksiz salladın. Satış rakamları kondu önüne, satış rakamları beni ilgilendirmez, ''bence'' geri kaldı diyerek dünyadan anlamadığını önceden gösterdin. Yarın siyaha ''bence bu beyaz'' diyip hayır öyle değil diyene de şimdi burası forum, düşüncemi yazıyorum Allahın trollü diyecek kadar akıl tutulması geçirdiğini itiraf ediyorsun şuan. Cevaba geçmeden, sorunlarından önce kurtul öyle gel.


    ''Google ortaya atan sensin sana ne yazdım tekrar okuyoruz şimdi 8'inci en çok satan konsol. Her şeye satış rakamı olarak bakacaksan daha üstünde 7 konsol daha var. Hani rakamları koyuyorsan yazmışsın ya tekrar 7 konsol daha var önünde hadi 5,6'yı yakaladı gerisine ulaşacak diyorsan fanlığı bir köşeye koy ki ben satış rakamları olarak değerlendirmiyorum sen 'google' dediğin için yazdım. Her şeyi satış rakamı olarak bakıyorsan zaten en iyi konsol PS4 değil.''


    İlk attığın mesaj ''PS3 kadar bile olamadı gibi gözüküyor.''a karşılık sana Google kullan öyle değil denildi. Belli ki dinledin, Google diyorsan al diye küründen iki tane rakamdan bahsedip cevap vermeye çalıştın. PS3'den geri değil yazıldı ve bunu destekleyen satış rakamları yine önüne koyuldu, satış rakamları beni ilgilendirmez gibi saçma bir cümle attın.

    Şimdi ben başka konsoldan bahsetmişim gibi, önünde 7 konsol var, gerisine ulaşacağını düşünüyorsan fansın diye işkembeden yalan sallıryosun. Kimse başka konsoldan bahsetmedi, sen bile bahsetmedin? Bana Allahın trollü derken senin sıkışınca yalan sallamana ne dememi istersin şimdi?


    ''Satış rakamı olarak bakmamayı düşünürsen ve cevap vermekten kaçındığın PS4 ile online'ın paralı olması, eski nesil oyunları çalıştırmaması var. Tabi her mesajında yaptığın gibi işine gelene cevap vermeyi, gerisini görmezden gelmeyi seçiyorsun.''


    Konsolda Online'a para kesmeye başlayan ilk firma Microsoft. Zaten senin herhangi bir endüstriden haberin olsa bunları sormaz, cevap olarak bunları kendine yazdırmazdın.


    ''Hala kavrayamadığın ben ilk mesajımdan beri duyurmadıkları oyunlar varsa iyi yoksa eksik diyorum da sen nerden biliyorsun duyurmadıkları oyunları. Biliyormuş gibi yazıyorsun hala.''


    İlk mesajında Sony elindeki oyunları duyurmadığı için bitiyor zannettiğini gösterdin. Ama X bir şirket senin pembe hayal dünyanda uydurduğun gibi hamleler yapsaydı tuvalet kağıdı satamazdı reel dünya da. Ana okuluna giden çocuk PlayStation var oldukça yeni oyun çıkacağını sorsan biliyor. Toplama, çıkarma yapacak kapasitesi olan biri de elindeki tanıttığı prodüksiyonlar çıkmadan hiç bir şirketin yeni bir şey duyurmayacağını biliyor.

    Google'ı öğrendin madem, E3 diye bir şey neden var, neden yılın kış sezonundan önce millet deli gibi konferans düzenleniyor burada araştır. Bence diye desteksiz salladığın şeylerin ne kadar anlamsız olduğunu gör.

    O bitecek, oyun çıkmayacak laflarını da gaming konsoldan başlayıp, excleri multiye çevirip, dekoderden farkı kalmadığı zaman eski nesil oyunları kiralayınca 40 milyon farkı kapatacağını zanneden ve sabah akşam pompaladığın Microsoft için yaz.

    Sabahtan beri istediğin şeyi de yaptım. Bir mesaj önce yazdığımı tekrar söylüyorum, yine boş ahkam kesip desteksiz üstüme yalan sallayacaksan herhangi bir cevap bekleme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 15 Ağustos 2018; 21:8:59 >




  • Troll diyorum çünkü yazdıklarının çoğunun dediklerim ile ilgisi yok.

    Tartışma çok uzadı şunlara düzgünce kaçmadan cevap verirsen sevinirim. Düzgünce şunu dedin şöyle şöyle de konu kapansın. Lütfen bu uzun mesajında yaptığın gibi bak işte dedin diye alıntılarsan sevinirim.

    Ben Xbox'ı nerde pompaladım, övdüm. Benim Xbox One'ım bile yok ki almayı da düşünmüyorum. Mesajımın neresinde Xbox çok iyi böyle iyi diyorum. Gamepass konsept olarak güzel fakat oyunları çok olmadığı için şu an için yeterli değil, zaten gelecekte ex olarak gelirse iyi olur yazıyor.

    Bitecek, oyun çıkmayacak lafları nerede geçiyor. İlk mesajımda duyurmadıkları oyunlar varsa iş değişir yazıyor işte lütfen net çıkmayacak bitecek dediğim yeri alıntılar mısın? Hani duyurmadığı için bitiyor göstermişim ya orayı alıntılar mısın?

    Ben ellerinde zaten çok ex kalmadığını düşünüyorum çünkü Horizon 2015 yılında duyuruldu 2 yıl sonra çıktı. Uncharted 2014 ilk duyuru çıkış tarihi 2016. The Last of Us 2, yine 2016 hala çıkmadı. Kaldı ki bunlara rağmen yeni exleri net yoktur, kalmamıştır demedim lütfen alıntıla öyle dediğim yeri de hep beraber görelim.

    Konsolda ilk defa para kesmeye başlayanın hangi firma olduğu değil benim dediğim. PS3 ile kesmeyen firma 4 ile kesmeye başladı ve servisin kalitesinde bir yenileme yok. Fakat yine cevap veremediğin için ilk konsol Microsoft, yeteneğin yok demekle geçmişsin.

    Bak sende alıntılamışsın. PS3 kadar bile olamadı gözüküyor diye orada bir satış rakamı, az sattı mı yazıyor. Sen google'a bak dedin ben de satış rakamları her şey demek değil diyerek rakamları söyledim. Yani ki sen alıntıladın satış olarak başarısız, o yüzden geride yazmıyor. Yeni IP ve ex'ler olarak gerisinde sen ölüp bitiyorsan PS4 oyunlarına senin için başarılıdır.

    Lütfen dediklerimi yine uzun mesajında olduğu gibi alıntılar mısın rica etsem. Bir de PSN profilini paylaş bizle ya ekler, oyun oynarız o çok övdüğün ex'lere olan sevgini, oynama süreni falan görürüz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 15 Ağustos 2018; 21:9:35 >




  • 2K kullanıcısına yanıt
    quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    Troll diyorum çünkü yazdıklarının çoğunun dediklerim ile ilgisi yok.

    Tartışma çok uzadı şunlara düzgünce kaçmadan cevap verirsen sevinirim.


    Şuraya kadar sadece dayandım.

    Trolle mesaja başlayıp söylenmemiş cümleler üstünden yalan sallayıp fan göstermeye çalışan kim? Bu vaziyetteyken mesajlarının benimle ilgisi yok diyorsun. Dalga mı geçiyorsun arkadaşım?

    Konu belli, kimin ne dediği belli. Şu kadar saattir hala bunları söyleyen biri ya kendine sövecek biri ya da eğlenecek adam arıyordur. Bunları ben de arama, zilyon üye dururken.

    Benim PSN'de bulunamazsın da, ikidir söylediğin oyun listine bilmem neye bakıp yorum vs çıkaracak durumda birinin ihtimali olsa bile bulunamaz.




  • Gizli, özel PSN'e eklememen üzdü.

    Bak demin yaptığın gibi alıntılıyorsun hadi demin ne güzel yazdın, alıntıladın.

    Xbox'ı pompalama, övme dedin övdüğüm yeri ve net, kesin ellerinde oyun bitti dediğim yeri son olarak da PS3 bile olamadı çünkü az sattı dediğim yeri alıntıla hadi.


    Yine cevap veremeyince şöyle ortada böyle ortadalar hadi alıntıları bekliyorum. Sövecek birine kadar gelmişsin burada tartışıyoruz da küfür, hakaret mi var? Ha sövecek kapasitedeysen şaşırtmazsın.

    Tamam ya göster PSN'i ekleme bakalım o övdüğün konsolu, oyunları ne kadar oynamışsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 15 Ağustos 2018; 21:45:49 >




  • 2K kullanıcısına yanıt
    quote:


    Tamam ya göster PSN'i ekleme bakalım o övdüğün konsolu, oyunları ne kadar oynamışsın.


    Burada sana söylenmemiş cümleleri yazılmış gibi gösterirken ben niye bir şey ispatlamak zorundayım? Çıkmış bütün oyunları oynasam senden üstün bir varlık mı oluyorum? Yazdıkların gibi saçma sapan bir dünya da yaşıyorsun, başta dökülseydin uzak dururdum yemin ediyorum.
  • Natroid ben kaç oyunun var onun peşinde değilim yanlış anlama genelde böyle bir konsolu ya da PC'yi çok savunanların sonunda oyunları bile oynamadığı çıkıyor forumda da onun için. Bir de hani PS4'den çok memnunsun ya hangi exleri seviyorsun göreyim istedim.

    Natroid bak demin ne güzel yazdın alıntılar falan. Uzun mesajında Xbox'ı övme, pompama yazdın o kısmı hani övdüğüm yeri ve yine uzun mesajında yazdığın gibi net ellerinde oyun bitti dediğim yeri alıntıla ya ne var bunda. Yazdığın gibi Xbox'ı övdüğüm falan o yerleri göster bana tamam haklısın dicem. Hala yok şöylesin böylesin hadi alıntıla.

    Ben o kısımları alıntıladım ama yok dedin, ettin diyorsun hani sen alıntılarsan daha doğru kaynak olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı:

    Natroid ben kaç oyunun var onun peşinde değilim yanlış anlama genelde böyle bir konsolu ya da PC'yi çok savunanların sonunda oyunları bile oynamadığı çıkıyor forumda da onun için. Bir de hani PS4'den çok memnunsun ya hangi exleri seviyorsun göreyim istedim.


    Sen kimsin de beni bahsettiğin ithama sokmaya çalışıyorsun laf altından? Haddini bil. Yazdığın palavralara cevap gelince karşındakini kendin gibi zannediyorsan bu benim problemim değil. Tartışmak istemiyorum der geçersin.

    Sen PSN de ekleyip görmek istediğini görünce laf altından dediğin o ithamın karşılığını verecek yürek ben de var diyorsan söyle 1dk vakit kaybetmeyelim...
  • Yazmadığım şeyleri yazmışım gibi cevap attın tamam alıntıla diyince alıntılamamak için 30 takla atma burada. Kaç yıldır forumdayım bir sürü kişiyle farklı görüş, düşüncelere sahip olduğum için seviyeli tartıştık. Fakat arada bir senin gibi işte yazmadığın şeyler çıkarıp sevdiği konsola en ufak laf gelince deliren kişiler çıkıyor. Hala öyle bir şey yazmadığım için alıntılayamadığın için takla atıp duruyorsun.

    Sevdiği konsola en ufak laf gelince delirip, yazmadığın şeyleri uydurup sıkışınca takla atanlar evet yazdığım gibi çıkıyor genelde. Yok yürek var mı bilmem ne boş konuşma özel bilgi falan istemedik yazdığın dediğin şeyleri alıntıla görelim hep birlikte bitsin gitsin. Olmadığı için geçiştirme al yazdın de bitsin. Yine yok şöylesin böylesinler gelecek ne alıntı ne başka bir şey.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    ''Genelde böyle bir konsolu ya da PC'yi çok savunanların sonunda oyunları bile oynamadığı çıkıyor forumda''

    Benim lafları bırak bana karşı kullanmayı da böyle bir ithamda bulunma yetkisi nereden geliyor? Attığın ithama karşılık gel ekle, gör diyorum ama elinde patlarsa o yazdığının karşılığını vereceksin diyorum. Kaç yıldır forumdayım diye cevap yazıyor. Bu kadar mı lafının arkasındasın.

    Tekrar söylüyorum haddini bil. Elin boşken karşındakine laf altından sallama, böyle altında kalırsın yazdığının.

    Burada yazmadığın hiç bir cümleye de cevap gelmedi. Ya gerçekten mesaj okumuyorsun ya da rezil olmaya ihtiyacın var.

    Konuyu çektiğin yerde de yeterince oldun, uzatma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 15 Ağustos 2018; 23:12:50 >
  • Hahahaha yine alıntı yok bir şey yok dediğim gibi cevap. Ya ver diyorum işte özel bir şey mi istedik diyorum daha ne diyim ver ekleyeyim silersin sonra
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Söylediğinin altında kalınca da yine ''Ahahahhaha'' diye yazacak mısın buraya? Utanma, arlanma da yok. Sen o ithamın altında kalırsam karşılığını veririm yaz buraya, PM'den gelecek PSN.
  • Ee dediğimi söylediklerini alıntıla dedim ama yine yapmıcaksın laf atacaksın dedim öyle oldu. Ona gülüyorum bir de neye gülüyorum biliyor musun PSN atmak bu kadar zor mu oldu ya PM'den geliyor falan, vakit veriyor harf yazmaya. Arkadaşı, tanıdığı mı arıyorsun. Tüh ya kötü denk geldi arkadaşın uyumuş mu yoksa. Neyse ya yarın atarsın önemli değil övdüğün konsol ve oyunları da Youtube'da gameplayleri oluyor merak etme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 15 Ağustos 2018; 23:25:47 >
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Olayı pisliğe çektin, sen buraya o ithamın karşılığını vereceğini söyle alıntına da cevap gelir, başka ne istiyorsan ona da gelir. Tükürdüğünü yalamamak için noterden tasdikli belge isteyecek hale geliceksin birazdan.

    Az lafının arkasında duracak kadar yürekli ol.
  • Arkadaşın uygun olduğu zaman gelecek hala birazdan diyor. Tamam atıyorum dediği mesaj 23.19 saat 23.30 oldu hala PM gelmedi. PSN yazmak bu kadar zor bir şey değil mesajları okuyanlar da görecek. Neyse arkadaşın bak hazır olsa tam PS başında bir şans vardı ama neyse 10 dakika da bir PM gelmedi yarın falan atacaksın ve sonra bir de attım işte diceksin. Neyse bir daha oynamadığın etmediğin şeyleri savunma çok, 1-2 saat sonra PM de atarsın attım işte deme o kadar utan bari. Sony'in daha duyurmadığı, duyurduğu oyunların gameplay izlemeye devam. Öyle fikrin olur savunursun boşver.
  • Ms iyi firmaları bünyesine kattı. Bu nesil geçti gitti ama yeni nesilde yeni IP'ler gelecek gibi gorunuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.