Şimdi Ara

Mezuna Kaldım ve Tavsiyelerinize/Fikirlerinize İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, bu yıl istediğim gibi bir puan alamamam nedeniyle mezuna kalacağım kesin olarak ama kafamda bir iki soru işareti var yardımcı olursanız sevinirim. Öncelikle sizce dershane işi şart mı? İyi bir temelim olduğunu(İkinci oturumu yani AYT kısmını saymazsak.) ve dershanenin de fazlasıyla zaman kaybı olduğunu düşünüyorum. Evet evde çok rahat olacağımdan ders çalışmak çok zor olacaktır ama hedefime ulaşmak istediğimden üstesinden gelebileceğim bir sorun olduğunu düşünüyorum.

    Çözdüğüm kitaplarda takıldığım sorulara nasıl yanıt bulabilirim? Bu duruma düşmemek için çözümlü kaynaklara mı yönelmeliyim? İnternette Barış Ayhan Yayınları' na denk geldim, nasıldır bir bilginiz var mı? İnternetten canlı yayınla ders veriyormuş galiba emin değilim ya da konu anlatım videolarını satıyor herhalde.

    Her türlü tavsiyeye açığım.(Ne zaman, nasıl çalışmaya başlamalı? Kaynak olarak hangilerini tercih etmeli? Konu anlatımı yapan Youtube kanallarının paketleri satın alınmalı mı? Konu anlatımı ihtiyacını nereden gidermeli?) Hedefim İtü Makine Mühendisliği. Olur olmaz bilemeyeceğim ama onun için çabalıyacağım. Şimdiden herkese yardımları için teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 13 Ağustos 2018; 23:41:32 >







  • +
  • +

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfsaneMan -- 14 Ağustos 2018; 2:45:54 >
  • Benim de temelim iyiydi dershaneye gitmedim dershaneye gitme derim baris ayhan icin istersen alabilirsin ama ben kullanmadim sayisalsan umut onculun deneme paketlerini alabilirsin bi dershanenin sadece denemelerine kayit ol ve sorularini sormak icin sorularin 30-40 tane olunca ozel ders gibi ders al hocalardan youtubeda bir suru hoca var hepsinin bir iki konusunu dinle hangisinden daha iyi anliyorsan onunla devam et ama youtubedaki butun hocalarin soru cozum videolarini izle mutlaka yarari olacaktir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uggly U kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürlern

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sorularin icin kunduz kullanabilirsin. Ben de mezunum dershaneye gitmeyecegim sadece denemeler icin kayit olacagim. Kaf kullanicaksan tavsiyem sadece kaf 4 tur. Dilersen hepsini de kullanabilirsin. Suan zaten baslaman gerekli calismaya dusuk saatle basla duzenli bir tempoyla yavas yavas arttirarak git. Kaynak ve youtube kanali tavsiyesi konulari forumda var arastir bul. Iyi calismalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nYselmech kullanıcısına yanıt
    Kunduz güzel bir platform gibi görünüyor ama fiyatları çok uçuk geldi doğrusu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-22C714979

    Kunduz güzel bir platform gibi görünüyor ama fiyatları çok uçuk geldi doğrusu
    Aslında gayet iyi indirimleri filan kovala, aylık 700 liraya dershaneye ayrıca ek kitaplara da para verdiğini düşünürsen uygun?
  • Duzgun kaliteli bir dersane varsa etrafinda gitmen cok iyi olur ve bugunden basla sen burda yazisip zaman kaybederken rakiplerin 11den beri yogun sekilde ders calisiyolar unutma konular zaten yetisir diyip kaybettigin her gun sana bir soru kaybettiriyor bugünden basla ve sonuna kadar git cunku genelde birden gaza gelip yolun ortasinda birakan cok oluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkereis -- 14 Ağustos 2018; 3:14:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende mezuna kaldım kaf sipariş ettim gelsin başlıyorum çalışmaya
  • Çözdüğün sorulara yanıt bulduğun için kalıcı olmuyor. Bende evde çalıştım 16 k yaptım. Bir soruya yarım gün harcadığımı bilirim :) ama o soruyu çözdükten sonra o konuyu asla unutmadım. Takıldığın sorulara istediğin kadar süre harca sorunun çözülüşüne bakmadan (çözümlü kitaplar var sadece cevaba bak onu bulmaya çalış) gerekirse bütün konu anlatımlarını hatim et. Emin ol hocaya sorduğundan çok daha fazla faydalı olacak. Beyin o bilgiyi kendi elde ettiği için asla unutmayacak :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dershane gereksiz bence ama eğitim koçu önemli. Size bu süreçte psikolojik yardımı dokunur ve düzende kalmanızı sağlar. Sorularınız için de kunduz’u kullanabilirsiniz. Barış Ayhan’a çok zaman ayırmanız gerekiyor. Her gün matematiğe en az bir saat ayırabileceğinize güveniyorsanız alın, yoksa zaman kaybı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • poiuytrebvc P kullanıcısına yanıt
    Hocam internet koçlukları nasıl bilgin varmı ?
  • sensibleman kullanıcısına yanıt
    Ben yüz yüze olmasının daha verimli olacağını düşünüyorum. Çünkü sorun planı yapmam değil plana uymak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene evde hazırlandım,ilk başta gözüme korkunç geliyordu ama hayatımda geçen en hızlı seneydi diyebilirim.Çaba sarfedersen de kesinlikle hedefine ulaşıyorsun onu söyleyeyim.
    Kaynak kitaplar,hocalar vs. bunlara gelecek olursak çok iyi analiz yapman lazım,daha çok çözümlü kaynaklara yönel(ben öyle yaptım) çünkü çözdürecek birisini bulamıyorsun.İyi yanı; çözdürecek birisi olmadığı için konuyu daha derinlemesine öğrenmeye çalışıyorsun.
    Ben son 2-3 ay kunduz almıştım,tavsiye ederim çözümünü anlamadığın soruyu tekrar tekrar sorabiliyorsun.
    Bahar gibi bıkkınlıklar başlayabiliyor onun için konuları ne kadar erken bitirirsen o kadar iyi sonra seri denemelerle işi götürürsün.
    Başarılar dilerim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.