Şimdi Ara

ABD'li gazeteden Türkiye'de kriz yorumu: 'Ekonomi konusunda cahil bir lider...' (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
7
Favori
2.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
277 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kılıncarslan K kullanıcısına yanıt
    Hay aklında bir yaşa .. bu lümpen tiplere ne anlatırsan anlat anlamaz bu tipler varsa yoksa orayı sattı burayı sattı terörle zamanında kim kol kolaydı herseyde bir musibet aramasını çok iyi bilirler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcqlock

    O zaman size mikrofonu iyiki uzatmisim. Bende bu zamana kadar bulunduğum ortamda heo muhalif oldum. Dogru soyleyeni dokuz koyden kovdular malesef. Bende yorumumu yapayim dostlugumuz baki olsun. Her ne kadar oy vermeyenleri hain diye otekilestirsede, hukumetleri devlet gibi lanse etselerde ben devletci buyudum devlet baki tayyip bey fani boyle zamanlarda destegimi kesmem. Ama elestirimi sonuna kadar yaparim oyumuda vermem cunki ders almasi gerekiyor malesef yeterince korkutulamadigindan ders almayip demokratik çizgiye cekemiyorum gonlumde 2002-2007 akp si var.



    İcraatlere gelirsek o kadar yildir hep dogru yerlere parmak bastilar dogru yerleri degistirmeye calistilar ancak hepsinde amac uygulamaya gelince degisti çıkar ve artniyete bazende intikama dondu. Bunun sebebi reis yerine tebaa da olabilir emin olamiyorum.



    Egitim konusunda elestirinize gelirsek inanin egitim suan çöp. 2007 yili ve once bundan kat kat iyiydi. Suan ise en dibi gorduk. Hele hele 8. Sinif velileri suan bunun cok ciddi farkinda. Egitimci olarak soyluyorum. Ama umut var cok şükür ilk defa egitimci birisi bakan oldu. İlk izlenimler harika..

    Alıntıları Göster
    ben zaten su son yorumlarda yaptiginiz gibi bu tarz eleştrilere açığım hatta severimde.



    tabikide devlet baki tayyip fani yemişim tayyibide inceyide kilicdaroglunuda... ben devletime milletime bakarım.



    şu an ondan daha iyisini bulup getirsinler yeni bi partiden aday girsin biraz ispatlasın kendini objektif bakıp oyumu ona verip etrafımıda yönlendirmekte için çaba göstermezsem vatan haininin kralı benim.



    evet herkes gibi bende 2002 2008 performanslarini sonrasinda göremedim pek buna katılıyorum ama nedenini bilmiyorum bu yüzden bu daha iyisi halen yokken yolumdan dönmek için yeterli sebep olamaz.



    ha açıklamalara göre dünyanın girdiği ekonomik bunalım türkiyenin teröre farklı yaklaşımı oynanan oyunların boyut değiştirmesi feto dengeleri muhalefetin engelleyip oyaladigi proje ve teklifler vs vs hakli sebepler var. bunlarin hepsinin yaninda hatalı verilmiş kararlar zamansız atılmış adımlar vs vs yanlışlarıda olabilir ama komple bi restorasyona girildiğinde cok hata olur cok yeniden yikilip dökülür.



    yandaş konusunda cekimserim evet haklısın yandasa cok öncelik veriliyo ama başkasına güvenilmediği içinmi yoksa onları yükseltmek içinmi bilmiyorum bu konuda hiç bi zaman bilmeden savunmadım. Eğer eşini dostunu yandaşını güçlendirmek içinse bunu kim olursa olsun yanlışta olsa yapacaktır sende geçsen başa bende geçsem ama az ama cok yakınımızdan başlarız yola çıkarken boş cepten bahşişleri dağıtılmış vaatler sözler olur genelde gerekli desteği almak için "bu yönde doğru bisi yapmıyorlar kesinlikle savunmuyorum ama yapmayan kimsede olmadigi icin buradan eksi puan veremiyorum" bizim insanimiz sinek gibi cunku akrabasi milletvekili aday adayi bile olsa zorluyolar hemen yapmam dedigi seylerde veya yardimci olmazsada karalarlar bi yeri kalkti gözü görmedi bizi vs vs. birazda bizim insanin kabahati.



    Eğitim konusunda yerden göğe kadar haklısınız iğrenç bi sistemdeyiz bilime yeteri önem verilmedi verilmiyor teknolojiye yazılıma vs vs beceremediler bi türlü iyi bisi yapmak icin model aldiklari ülkelerin yapisi farkli oldugu icin orda tutan burda tutmadi bakanlar pasifti falan filan bunda hiç bi yanını tartışmıyorum bile kimseyle.



    Ha bi eklemede ben yapayim; Ticari alanda yandaşcılığı keyfe keder çıkar ilişkisi ile yapıyolarsa bile bi nebze kabul ederim o para içerde kalıyor bi şekilde başladığı yere dönüyor falan ama ben kabine üyelikleri konusunda yandaşlığa hepinizden çok karşıyım. binali yildirim, ahmet davutoglu, berat albayrak, süleyman soylu dönegine gösterilen fazla güven vs bunuda güvenilir içimizden insanlar diye yapiyoruz deseler (hiç umrumda olmaz) o alan bi devleti döndüren kısımdır işini en iyi yapanları seçersin ahmet mehmet john mieke demeden! haa onların kontrol mekanizmasına güvendiğin adamları koyarsın fikirler icraatler onlar tarafından uretilir sen sadece denetlersin mantiga aykiriligini o zaman amenna.



    son olarak ben her haltı tartışırım her söylenende mantık ararım objektif bi şekilde film seyredip içindeki gizemi çözmeye çalışır gibi ama çalıyo çırpıyo gibi şeyler, abd gazetesinin Vatanını ezen yıkıma teşvik eden haberini doğrular hatta reklamını yapar sekilde yorumları tartışmam bile. Elinizden en azından gelecek seçimlere kadar yıllarca şu anki hükümeti değiştirmeyecek kimse şu cendereden çıkana kadar devlet için destek vermek dik durmak memleketini savunmak siyasi kanalı bi kenara bıralmak Vatan Borcudur. Siz destek olmazsaniz ve bu savas kaybedilirse diger secimlerde secim konusmasi hazir: "halkimizdan gereken destegi bulamadik" "destek değil köstek oldular" vs vs.. başarırsak iyi günlere adım atıcaz belki dogrusu anlaşılacak isteyerek sececeksiniz. Basaramazsak bu mansetlerle istemesenizde tekrar basta olacak. Ama basarsakta basarmasakta mücadelemizi verelim belki o gune dek daha iyisi cikacak hep birlikte demokrasiyle gelen demokrasiyle gidecek. belki ölecek yerine ayni partiden daha iyisi aday gelecek akp yi sevmesenizde onu seveceksiniz bilinmez.



    Benim tek derdim kardeşiniz yanlışta yapsa yanlışa yanlışla karşılık vermeye calisan yan mahallenin cocuklarına onu nasıl savunuyosaniz, bu devleti yanlisiyla dogrusuyla bu kansizlara karsi birlikte savunmamiz lazim. Memlekete o gazetedende o washington basinindan tvlerindende daha cok zarar veriliyo su an burda bi duralim aklimizi basimiza alalim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kardeş geç sen yönet madem bukadar hakimsin bukadar iyi biliyosun 1 saat kalamazsın o koltukta kaçacak delil ararsın burdan yazıp atıp tutmak kolay boş yapmıycaksın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her ne kadar Türk liderine böyle bir yakıştırmayı yanlış bulsamda bu malesef katıldığım bir görüş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kılıncarslan K kullanıcısına yanıt
    Hocam çok güzel yazmışsınız ama özellikle bu forum ortamında Tayyip gitsin isterse ülke batsın mantığında haysiyetten, vatanseverlikten, milliyetçilikten yoksun çok kişi var. Bu yapılan ekonomik operasyonu dahi göremeyip bir Amerikan yazaranın yazısına itimat ederek paylaşan hainmi aptal mı desem bilemiyorum o tip kişiler var.
    Bu gemide herkes var. Batarsak beraber batarız. Bırakan artık şu amerikan uşaklığını biraz içinizde vatan aşkı varsa ülkenizin yanında olun. Ortada alenen yapılan bir ekonomik savaş var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Azıcık karakterli olun be. Siz hala hangi havalardasınız.

    Alın size muhalefet. Ama siz bu adamı da sevmezsiniz artık.

    https://www.superhaber.tv/nihat-gencten-chpye-cok-sert-kriz-tepkisi-video-129233
  • Eskiden sol grupların en sevdiği slogan "kahrolsun ABD ve emperyalizm" idi, şimdilerde ise "yaşasın ABD". Bizim aleyhimize atıp tutan ABD ise en doğrusunu onlar bilir!!! Lehimize yazan kim olursa olsun alayı yandaş ve haindir!!!
    Kibir tavan yapmış bu guruhtan bu memlekete hiç bir zaman fayda gelmemiştir. Bundan sonra da gelmeyecektir. Temennim, miadlarını doldurup bir an önce bir daha hatırlanmamak üzere tarih sayfalarından silinmeleri.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kılıncarslan

    çocuk gibisiniz hdpyi meclise sokan adamlar sizsiniz. cumhurbaskanligi seciminde terorü hoplatan, baskanlik seciminde hdpnin kellesini hapse atan adamamı onunla kolkola diyosunuz? geç hocam geç su an ülke batiyo diye felaket tellalligi yapip onlara canak tutan adamlar bana böyle yorumlar yapmasin

    Alıntıları Göster
    Bilip bilmeden konuşuyorsun. Ben hpdye mi Oy verdim ya da hdpnin peşine takılan CHPye mi oy verdim,2 sine de değil.Hdp mecliste ise bu sizin sayenizde kapatın ulan çoğunluk sizde kapatın,hepsini de siyasi yasaklayın.

    Niye kapatmıyorsunuz geç bunları geç, sizin derdiniz Vatan Millet değil. hdp üzerinden oy devşirmek

    Aç elinin altında Google amca var. Dolmabahçede teröristlerle masaya oturan siz değil miydiniz. Terörist başı apoya heyetler gönderen siz değil miydiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxrell -- 15 Ağustos 2018; 16:38:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kılıncarslan

    tek tek yanitlayayim ucak fabrikasani acanda sensin tutunamayip kapatanda sensin o dönemin uçan tenekelerine devlet için büyük adim gibi bakarken şu an son teknoloji ile üretilen savunma sanayi teknolojilerine at gözlüğü takmanin alemi varmi?



    Herkesin iflasına sürünmesine neden olan bankaları getirdiğiniz ve memleketi faizle sömürdünüz Allah a meydan okudunuz bundan böbürlenmenin alemi varmı?



    Köylere egitim vermisler neden? köylerden şehire geri dönüşüm ve beyin göcü hiç olmamış niye gidilmis buraya? Malum masalları çocuklara öğretip tarihi istedikleri gibi beyinlere işlemek için. çünkü dinine daha kapali olan toplumlar hep kırsaldır dünya şatafatına daha az tanık olduklari için daha insan kalirlar.



    Demiraglarla ördük sözüne çok gülüyorum bunun için bi google'a yazarmısın "neyi ördünüz" röportajını izleyelim. Sizin ördük dediğiniz o rayların tamamının 4 misli akp döneminde yapıldı. Cumhuriyet döneminin başından itibaren 80 yil boyunca yapilan yollarin toplamindanda yine cok daha fazlasi son yillarda akp yapti.



    Senin dediklerine bide şunu ekleyeyim Sigorta diye çakallara iş sahası açan yine haksız kazançla milletin emeğini çalan ve kriz değerlendirme anlamıyla ortaya çıkmış bi sömürgeyide serbest piyasa anlaşmasıyla başı boş denetlemeden uzak bi şekilde her alansa basımıza bela ettiler.



    daha çok yazarimda eller yoruluyo artik.

    Alıntıları Göster
    Uçak fabrikasını kapatan DP'idi.



    Uçan teneke diye küçümsüyor haspam, savaştan yok olmaktan kurtulmuş bir Millet o zor koşullarda uçak yapıp dışarıya satıyor, sen 2010'ların Türkiyesinde bunu yapamıyorsun, yerli uçağımız göklerde diye milleti kandırıyorsun. Hani nerde o yerli uçak kaç senedir adı var ama kendisi yok?



    Sen harbiden boş bir insansın 1930'ların teknolojisiyle 2000leri kıyaslıyor. Atatürkten önce çoğu yere demiryolu yok, olanlar yabancıların elinde. Adamlar bunu bitirip ülkeyi birbirine bağlamış var olan demiryollarını birleştirmiş ve bunu yokluk içinde yapmışlar.Haspam Cumhuriyet Tarihinde 70 yıldaki Tüm hükümetlerin yaptığı harcamanın 3 katını yapan 2000'lerin teknolojiyle yapılanla o dönemi kıyaslıyor.



    Dolar uçmuş iflaslar artıyor ona lafın yok ama, Bak bak lafa bak Allaha meydan okuyormuşuz. Ulan dinci geçinirsiniz faizleri halen var, kaldırsana hani faiz haramdı?



    Kula Tapan senin gibi koyunlarla vakit harcamaya gerek yok, blok. Hadi yallah koyun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • her şeyde bir hayır vardır sözü ne kadar doğru bir söz olduğunu bu konuda da gösteriyor. Bu hayatı yalan dolan olan, iki yüzlü sahtekar zihniyet bu yaşanan kritik dönemde de gerçek yüzünü bir kere daha göstermiş oldu. Halkların katili, şeytan ABD ve kurduğu NATO haydut şebekesinin üyeleri olan Avrupa devletlerine umut bağlayan, netice itibarıyla onların değirmenine su taşıyanları tarih affetmeyecektir. Bakıyorum bu ne idüğü belli olmayan, aslında kendini, gerçek yüzünü gizleyen bu yalancı vatan haini güruhu bir bakıyorsun Mustafa Kemal Atatürk, ve veya, Che Guevara, Mahir Çayan, Deniz Gezmiş, Uğur Mumcu diyor, söz konusu olan kan emici emperyalizmin bir saldırısı olunca, artık iyice azgınlaşan edepsiz Amerika ve kuyruğuna takılıp giden Avrupa devletlerine karşı bir söz çıkmıyor bunların ağzından. Anti-emperyalist olmayan birinin vatanını, milletini ve ezilen halkları sevmesi, onlar için mücadele etmesi mümkün olamaz. Maalesef son yıllarda aklını öfke ve nefrete esir etmiş, ne dediğini bilmeyen, muhakeme yapamaz hale gelmiş, veya yukarıda isimleri geçen kişilerin yazdıklarından, söylediklerinden haberi bile olmayan bir cahil nesilde türedi. Bunlara vatansız demek biraz ağır gider. Ama, hem Atatürk'ü hem de Mahir'i, Che'yi bilen, okumuş birinin Amerika ile aynı cephede olması tek kelime ile vatan hainliğidir. Benim asıl deşifre etmek istediğim işte bu kendini gizleyen, ama bunu her zaman başaramayan işbirlikçi, mandacı zihniyettir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maxrell

    Bilip bilmeden konuşuyorsun. Ben hpdye mi Oy verdim ya da hdpnin peşine takılan CHPye mi oy verdim,2 sine de değil.Hdp mecliste ise bu sizin sayenizde kapatın ulan çoğunluk sizde kapatın,hepsini de siyasi yasaklayın.

    Niye kapatmıyorsunuz geç bunları geç, sizin derdiniz Vatan Millet değil. hdp üzerinden oy devşirmek

    Aç elinin altında Google amca var. Dolmabahçede teröristlerle masaya oturan siz değil miydiniz. Terörist başı apoya heyetler gönderen siz değil miydiniz?

    Alıntıları Göster
    sen ne kadar zekisin öyle yaa ne bizim ne akpnin muhalefetin nede Baskanin aklina gelmeyen sıradisi bi çözüm...

    yaa bendede hata yarim akilla tam cümle kuracak insanlar bekliyorum, bu ülkede şu anki şartlarda chp yi bile bi ihtimal kapatirsinda hdp yi asla. sen nerden hayal ediyosun böyle seyleri çokmu film izliyosun?

    bi test et bakayim aninda uluslararasi hukuk dedikleri pkk yanlisi tiyatronun yaptirimlari sana abdyi mumla aratiyomu aratmiyomu? hadi diyelimki hakli sebepler gösterdin olağan üstü açıklar buldun bm nin bile kabul edersek tepki aliriz diyecekleri acıklar... nolacak? hdp gidecek khp gelecek hatta dahada kötüsü tp gelecek turk partisi adıyla gizlenmiş daha organize terör üyeleri.

    onuda kapattirip yeni hic bi parti kurulamaz diye anayasayi degistir istersen hdpye kucak acacak içine alacak chp iyi parti hatta saadet gibi cok parti var bizde.

    saflıkta bile bi sınır olmalı işkembeyi değil beyninizi kullanin şu yorumlarda size inanacak saflarda var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kılıncarslan -- 15 Ağustos 2018; 20:54:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maxrell

    Uçak fabrikasını kapatan DP'idi.



    Uçan teneke diye küçümsüyor haspam, savaştan yok olmaktan kurtulmuş bir Millet o zor koşullarda uçak yapıp dışarıya satıyor, sen 2010'ların Türkiyesinde bunu yapamıyorsun, yerli uçağımız göklerde diye milleti kandırıyorsun. Hani nerde o yerli uçak kaç senedir adı var ama kendisi yok?



    Sen harbiden boş bir insansın 1930'ların teknolojisiyle 2000leri kıyaslıyor. Atatürkten önce çoğu yere demiryolu yok, olanlar yabancıların elinde. Adamlar bunu bitirip ülkeyi birbirine bağlamış var olan demiryollarını birleştirmiş ve bunu yokluk içinde yapmışlar.Haspam Cumhuriyet Tarihinde 70 yıldaki Tüm hükümetlerin yaptığı harcamanın 3 katını yapan 2000'lerin teknolojiyle yapılanla o dönemi kıyaslıyor.



    Dolar uçmuş iflaslar artıyor ona lafın yok ama, Bak bak lafa bak Allaha meydan okuyormuşuz. Ulan dinci geçinirsiniz faizleri halen var, kaldırsana hani faiz haramdı?



    Kula Tapan senin gibi koyunlarla vakit harcamaya gerek yok, blok. Hadi yallah koyun

    Alıntıları Göster
    senin beyninde sogancik olarak görev yapmasi gereken organin yerinde hakikaten bildiğimiz tarla soğani var yaa.



    ceyrek akilli türk görünümlü abdli eski müttefikim maxrell ismi bile gevur özentisi forumdaşım bi zahmet ekrana gözünle bakar ağzınla okursan anlarsın ordaki verilen cevabı. uçan teneke dediğim o dönemi küçüksemek için kullanılan bi inare değil sen anasınıfınamı gidiyosun ya?



    ucan teneke dediğim bi motor, bi pervane ve kaportadan oluşan motoru almanlara yaptirilan. aerodinamiği dışında teknoloji gerektirmeyen ee aerodinamik konusundada kopyalanmasi daha zekice olan ilkel bi teknoloji anlaminda söylüyorum. ki motoru yerli bile olsaydi emin ol onu icad eden kişinin aklı şu an üretilenlere kainatta zerre kadar yetmezdi. bugün işimizin uçak üretiminde o güne kadar çoook ama çoooook daha zor olduğunu anlatıyorum. o gün o uçagı uçuracak motorlar zaten vardı kaporta yap mühendisliğini ver sür gökyüzüne bitti! şimdi radara yakalanmasın ses hizıni gecsin cift jet paralel calissin olduğu yerden kalksin pist istemesin havada sabit kalabilsin sessiz olsun sonic patlamaya direnc gòstersin g kuvvetine uygun kabin uretilsin daha donanimli ama daha hafif olsun. şu mrsafede dursun havada ikmal yapsin kac ton cephane tasisin ve bunlarin tamamina karsilik 1936dan en büyük fark patent sorunun olsun! yap yapabil ama üreteme niye? sıfırdan üretilmişlerin çok ötesinde çok dîşında bişi yapmazsan patente takilir. şu an motorunu alalimda gerisini biz yapalim bile desen yolcu ucagi icin veya savas ucahi icin bi motor alabileceginimi saniyosun? veya patent hakkini?



    kendine ait tek bir fikri olmayan kulaktan doldurabildigin kadar konusan gereksiz bi insansın. ben koyun olayimda sen o koyunun yedigi ot olamazsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maxrell

    Uçak fabrikasını kapatan DP'idi.



    Uçan teneke diye küçümsüyor haspam, savaştan yok olmaktan kurtulmuş bir Millet o zor koşullarda uçak yapıp dışarıya satıyor, sen 2010'ların Türkiyesinde bunu yapamıyorsun, yerli uçağımız göklerde diye milleti kandırıyorsun. Hani nerde o yerli uçak kaç senedir adı var ama kendisi yok?



    Sen harbiden boş bir insansın 1930'ların teknolojisiyle 2000leri kıyaslıyor. Atatürkten önce çoğu yere demiryolu yok, olanlar yabancıların elinde. Adamlar bunu bitirip ülkeyi birbirine bağlamış var olan demiryollarını birleştirmiş ve bunu yokluk içinde yapmışlar.Haspam Cumhuriyet Tarihinde 70 yıldaki Tüm hükümetlerin yaptığı harcamanın 3 katını yapan 2000'lerin teknolojiyle yapılanla o dönemi kıyaslıyor.



    Dolar uçmuş iflaslar artıyor ona lafın yok ama, Bak bak lafa bak Allaha meydan okuyormuşuz. Ulan dinci geçinirsiniz faizleri halen var, kaldırsana hani faiz haramdı?



    Kula Tapan senin gibi koyunlarla vakit harcamaya gerek yok, blok. Hadi yallah koyun

    Alıntıları Göster
    ha bişi daha ekleyeyim kula tapanin kendisininde, taptigi kulunda tüm soyunu diyorum. sen diyebilirmisin puta tapan abdli eski müttefikimiz max?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kılıncarslan K kullanıcısına yanıt
    Demekli okumak araştırmak yetmiyormuş.. Birde bunları anlayacak beyin gerekliymiş..

    Akp, Erdoğan, Süpergüç...


    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pexo

    Demekli okumak araştırmak yetmiyormuş.. Birde bunları anlayacak beyin gerekliymiş..

    Akp, Erdoğan, Süpergüç...

    valla o forumda sizin gibi boş boş yorum atıp klavyenin üzerindeymissiniz gibi muhahejtue yazabilmek dışında herşey için gerekiyo. zaten onun içinde gerekseydi bi beyin şu an daha mantikli insanlarla daha dogru seyler tartisiyo olurduk.



    Haa seninle sadece eglenme amacli ve ben seninle eglenirken aklı selim insanlarla bilgi paylasimi yapabilmek icin muatap oluyorum. Sayenizde müsamere tadında eğlenerek öğreniyo insanlar;)



    Yoksa Türkiyenin süpergüc olmasina en azindan tam bagimsiz olmasina iyi bi ekonomisinin olmasina bu kadar karsi olan ve gevurdan daha cok dalga gecme cabasinda oldugu halde türkce konusan bi vatan haini ile ancak yumruklarım konuşur (oda o gün antrenman için bi kum torbası bulamadıysam, çok kaale aldığım için degil) ama neyseki sağlam bi duvar var arada (klavye) böyle insanlarla ve o duvarın önünde karşılaşmama sebebimizde sanırım o korkudur. Kamufle olup o dillerine bi yerlerine dolamadan hiç çıkmıyolar çünkü o inlerinden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kılıncarslan

    valla o forumda sizin gibi boş boş yorum atıp klavyenin üzerindeymissiniz gibi muhahejtue yazabilmek dışında herşey için gerekiyo. zaten onun içinde gerekseydi bi beyin şu an daha mantikli insanlarla daha dogru seyler tartisiyo olurduk.



    Haa seninle sadece eglenme amacli ve ben seninle eglenirken aklı selim insanlarla bilgi paylasimi yapabilmek icin muatap oluyorum. Sayenizde müsamere tadında eğlenerek öğreniyo insanlar;)



    Yoksa Türkiyenin süpergüc olmasina en azindan tam bagimsiz olmasina iyi bi ekonomisinin olmasina bu kadar karsi olan ve gevurdan daha cok dalga gecme cabasinda oldugu halde türkce konusan bi vatan haini ile ancak yumruklarım konuşur (oda o gün antrenman için bi kum torbası bulamadıysam, çok kaale aldığım için degil) ama neyseki sağlam bi duvar var arada (klavye) böyle insanlarla ve o duvarın önünde karşılaşmama sebebimizde sanırım o korkudur. Kamufle olup o dillerine bi yerlerine dolamadan hiç çıkmıyolar çünkü o inlerinden.

    Alıntıları Göster
    sen yeni trollerdensin galiba.. ama işine sıkı tutun..

    hain demişken

    1-FETÖ iti ile aynı menzile yürüyenler kimlerdi?
    2-Biz bu ite FETÖ derken hangi O.Ç ları Hocaefendi diyordu
    3-Bu ite her istediğini veren kim?
    4-APO iti ile masaya oturan kim?
    5-APO iti ile anayasa hazırlayan, Türklüğü anayasadan çıkartmaya uğraşanlar kim?
    6-Dünyada tek bir ülke tanımazken Barzani itinin KÜRDİSTAN paçavrasını Ankara da şanlı bayrağımın yanında göndere çeken hain kim?
    8-Barzani itini partsinin toplantısına davet edip kürsüde konuşturanlar, ve de bu ite Türkiye seninle gurur duyuyor diye bağıran hayvanlar kim?
    7-Salih Müslim itini kırmızı halılar ile makamında karşılayanlar kim?
    8-YPG itlerini davul zurnalar ile Iraktan alıp Türkiye üzerinden Kobani den Suriye ye gönderenler kim..
    Kaç Mehmetçik şehid oldu Suriye de işte bu itlerle savaşırken?
    9-PKK itleri ülke toprkalarına hendekler kazarken silah gömerken kendisini uyaran askere ve valiye müdahele etmeyeceksiniz emrini, veren kim?


    Bu 9 sorunun tek bir cevabı var.. İşte o cevaptaki zihniyeti savunan da HAİNDİR
    Türk tarihi hepsini yazacak.. öyle yaptım oldu olmaaaz..

    hadi uza şimdi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pexo -- 16 Ağustos 2018; 10:39:17 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pexo

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Troller doğrudan sizin evrimleşmemiş haliniz diye biliyo tum dünya amerikan canakcısı:)



    9 soruya tek cevap var derken 10 cevap aldin üşenmesem veya para eder biri olsanda degecek olsan 100 tane dahada eklerim ama değilsin.



    Fikrin yok zikrin var hic bisi bulamayinca papagana döner safa yatarsınız zaten. Bu ülkede yargida biziz, devlette biziz, başkanda biziz yani biz derken halk yani ben. sizin o satılik dandik partilerin yargiya kenarindan bile ellerindeki gevur çanaklarıyla müdahil olduğu o düzmeceleri yıkarız anında merak etme. bu devler uyandı senin ömrün bunun değiştiğini görmeye yetmez! ha değişincede sadece baştaki isim değişir sevsenizde sevmesenizde patron belli. o yüzden aglamayı birakinda Yeni Türkiye'nin gücüne itaat edin. hadi naş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.