Şimdi Ara

Canon Eos 200d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba fotoğrafçılığa merakım var. Bu işlere yeni başlıyorum acaba 200d modelini tavsiye edermisiniz?



  • Selam...
    Elbette ki Canon 200D 24mp. sensörlü , güncel Canon d-slr'ları içinde çok başarılı bir model. Tavsiye ederim... Sizi uzun süre götürür, başlangıç seviyesinden, ileri amatör ve hatta "Pro" seviyelerde fotoğrafçılık yolunda ilerlemenizde engel yaratacak bir eksiği yoktur. Gayet iyi eşlik eder eğer öğrenmeye ve uygulamaya hevesliyseniz.
  • jiddi kullanıcısına yanıt
    Mesajınız için teşekkürler. Makineyi aldım. memnunum ama açıkçası pek kullanamıyorum daha yeni geldi. Hevesliyim umarım güzel vakit geçiririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Manchester United

    Mesajınız için teşekkürler. Makineyi aldım. memnunum ama açıkçası pek kullanamıyorum daha yeni geldi. Hevesliyim umarım güzel vakit geçiririm.
    Rica ederim... Hayırlı olsun, güzel an ve anılar yakalayın inşallah...

    Size sebepler sunmaya çalışayım. Bu tür ürünleri kullanmadığınız her gün zarardasınız diye düşünüyorum. Çünki teknoloji ürününü aldığınız andan itibaren eskir, eskidikçe değeri düşer. Hele üstüne yeni model çıkar ise kaybınız daha da büyür. O yüzden para verip aldığımız şeyi en verimli şekilde kullanmıyorsak paramızı çok kötü bir şekilde değerlendirmişiz demektir.

    Bu nedenle size şöyle fikirler sunabilirim...
    http://m43turkiye.com/viewtopic.php?f=31&t=1351

    Umarım her an her yerde fotoğraf çekip, bu alanda çalışıp farklı ve kendiniz için yeni birşeyler üretebilmeniz imkanı olduğunuza dair bir fikir verir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.