Şimdi Ara

46 promil alkol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkeze hayırlı günler geçenlerde bir kazaya karışmıştım o konudada yazmıştım buraya kazada %100 bana kusur verdiler yaralanmalı oldugu için hastanede kanımda 0,46 promil alkol çıktı bugün avukatla görüştügümde karşı aracın hasarını alkol dolayısıyla sigortam karşılamayacagını belirtti bunun hakkında bilgisi olan varmı karşı araç perte çıktı o yüzden zor duruma düşecegim karşılamazsa

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Aracınızın türüne göre yasal limitler değişmektedir.

    Belirttiğiniz promil bazı durumlar için yasal limitin altında kalabilir. Kaç saat önce alkol kullandığınız ve benzeri durumlar da etkilidir bu nedenle ödeme yapılabilir de yapılmayabilir de ne yazık ki.
  • spacewolf kullanıcısına yanıt
    Net bir şekilde nasıl ögrenirim bunu acentayla görüşüyorum bizim bilgimiz yok diyor sigortayı arıyorum genel müdürlük bilir diyo

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • whatduyu W kullanıcısına yanıt
    Acentenin böyle bir şey söylemesi çok ilginç. Ne işe yaracakmış o zaman?

    Emniyet genel müdürlüğünden öğrenebilirsiniz kaza anında hesaplanan promilinizi.
  • Anlam veremedim ben bu memleketin kanunları yokmu neye göre adama göremi kanun belirleniyor bugün emniyete gittim onlarda savcılıktan izin gelmedigi sürece bilgi veremeyiz diyor ben nerden ögrencem vahiymi incek bana

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba hocam,

    öncelikle geçmiş olsun, yasal sınırın altında kalıp polis ceza-i işlem yapmadığı sürece alkolü sebep göstererek ödeme yapmamazlık yapamazlar hocam. En kötü tahkim komisyonuna gider kazanırsınız.
  • sigorta şirketi karşı tarafın zararını giderir merak etmeyin.
    ama sonrasında size rücu etmeye kalkabilirler, yasal sınır 0,50 promil, siz kazadan saatler sonra 0,46 olduğunuz yasal sınırın üstündesiniz diyecekler ve karşı tarafa ödenen parayı sizden almaya çalışacaklar.
    bunu yaptıklarında itiraz edin, kazanın münhasıran alkolden kaynaklanmadığını, bu sebeple rücu edilemeyeceğini söyleyin.

    acenteniz de doğru yapmış, kanunen acente sigorta şirketinin yetkilisidir ve işi de poliçe satmaktır. size hasar konusunda danışmanlık yapması da yasaktır.
    piyasada göstermelik olarak acentelik yapan ama asıl işi hasar takipçiliği olan çok kişi var, bunlar sürekli diğer acenteleri kötülerler,aslında onun yardımcı olması lazımdı ama madem o yardımcı olmuyor, gel ben yardımcı olayım diyerek müşteri kovalarlar.
    sonra sizi anlaşmalı ekspere-avukata yönlendirip aradan komisyon alırlar, para kazanma yöntemleri budur.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.