Şimdi Ara

Evi taşıdık İnternete nolacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evi taşıdık modemi gelip yeni eve direk bağladık ve internet çalışmaya başladı. Şimdi superonline'ı arayınca da 7 iş günü içinde eve gelip ekiplerin bağlayacağını vs söylediler , diğer türlü internetin gelmeyeceğini iddaa ettiler ama İnternet zaten şu an mevcut anlamadık niye böyle bir durum yaşanıyor?


    Edit: konuyu açtım diğer gün internet gitti . Kim şikayet etti beni



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lego95 -- 17 Ağustos 2018; 15:5:22 >



  • Eski abone kapattırmayı mı unuttu acaba? Aynı paketten bi data yiyor buna bakabileceğin bi istatistik yeri var mı? Çok ilginç gerçekten. En son 2004'te falan vardı bu 128 kbps adsl başkasının kullanıcı adıyla giriyordun falan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tweenietomatoes -- 1 Ağustos 2018; 22:21:19 >
  • yeni eve taşindiğinizda direk kabloyu bağlayip interneti kullanma şansınız olmaması lazım ekiplerin gelip eğer evdeki kablo ankastreye bağli değilse ilk önce onları bağlamaları gerekir ondan sonrada sizin portunuzu aktif ederler kabloyu direk evdeki prizden bağlayinca gelmemesi lazım kullanıcı adı şifre girseniz bile nakil gerekiyor illaha çünkü çok garip bi olay internetinizin ekipler bağlamadan direk gelmesi
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    İnternet hattına modem taklit abonelik yol port açık kalmış adsl sinyal var modem ip alıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tweenietomatoes kullanıcısına yanıt
    Şu anda eski abone portu üzerinden kullanmaya devam ediyorlar evet kullanıcı adı parola hala geçerli servisi sağlayan alt yapı Türk Telekom tüm ISP havuzlarında ki PPP girişlerini kabul ediyor. Kendi kotasından kullanmaya devam eder ama hız porta tanımlı olan eski abone hızı olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıklamaları tam anlayamadım fakat 2 hafta oldu internet hala aynı kullanıyoruz. Umarım sıkıntı yaşamayız fatura anlamında. Hiç bir şekilde bildirim de yapmadık
  • Lego95 kullanıcısına yanıt
    Farkederlerse başın belaya girebilir.
  • Lego95 kullanıcısına yanıt
    Speed test yapın Isparta Superonline mi bakin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıkıntı olmaz merak etme fakat hatalı port a bağlı ise ankastre kablosu ilerleyen zamanlarda sinyal gidebilir veya performans sorunu yaşayabilirsin
  • Çok enteresan bir durum. Siz taşıtma başvurusu yapmadığınız sürece kimse sizin internetinizi taşımaz, birinci dünya ülkesinde yaşıyor olsanız bile böyle bir şeyin mümkünatı yok. İşin garip tarafı ise modemi yeni evdeki hatta takında nasıl internet oluyor anlamak mümkün değil. Eski oturanların interneti ile bağlanıyorsun desen bu sefer senin modeminde ki iss'ye ait kullanıcı adı ve şifre yüzünden başkasının internetini kullanamıyor olman lazım. Cidden trajikomik bir olayla karşı karşıyasın yada trollüyorsun.
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Alt yapı sağlayıcısı Türk Telekom portları tüm servis sağlayıcıları Superonline TürkNet vs kullanıcı adı parolasını kabul eder. Kendi internet hizmetinizi porta tanımlı ve hizmete tanımlı hız profilleri kapsamında kullanabilir. Evden taşınan eski müşteri portu kapattırmamış şu anda taşınan kişi de aynı port üzerinden kendi hizmetini almaya devam ediyor. Durum bu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan konuyu açtık diğer gün internet kesildi. Durumu anlattık son çare . 1 Hafta sonra geleceklermiş sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.