Şimdi Ara

Dropbox profesyonel kullanıcılar için kapasiteyi yükseltiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Google’ın yeni Cloud hizmeti ile kullanıcılara sunduğu ücretli depolama kapasitesinde artışa gitmesi rakibi Dropbox’u da hareketlendirdi. Dropbox profesyonellere sunduğu kapasiteyi iki katına çıkardı.


     


    Karşı hamle geldi


     


    Görsel ve işitsel içeriklerin boyutları sadece son kullanıcılar için değil kurumsal kullanıcılar için de sürekli artıyor. Zengin bir sunum veya video hazırlamak dosya kapasitesini oldukça arttırıyor. Dropbox bunu göz önüne alarak artışa gitmiş.


     


    Ayrıca Bkz.Yaşanan olumsuzluklar Intel’i rekorlardan alıkoyamıyor

    Dropbox Professional planı altında yer alan 1TB depolama alanı artık 2TB olarak yenilendi. Standart Plus serisinin biraz daha geliştirilmiş versiyonu olan Professional planı yıllık 200$ abonelik ücretine sahip. Ücrette herhangi bir değişiklik yaşanmadı.


     


    Diğer taraftan işletmelere yönelik Business planında tüm aboneliklere ek olarak 1TB kapasite tanımlandı. Business Standard aboneliklerinde kapasite 2TB’dan 3TB’a, Dropbox Business Advanced planında ise sınırsıza yükseltildi. Değişiklikler yeni kullanıcılar için anında uygulanmaya başladı. Mevcut kullanıcılara ise önümüzdeki haftalarda sunulacak.


     







  • 5 yıldır DropBox kullanıyorum ve hız esneklik konusunda çok memnunumç Fakat Google Drive çok daha ucuz ve türkçe karakter sorunu yok. Bu yüzden sanırım kapasite artırımı bile elveda dememe engel olamayacak.

  • Türkçe karakterli dosyaları silmesinden dolayı kullanmak mantıklı değil.

  • Onedrive kurumsal ve Google drive şahıs kullanıyorum. Dropbox ta kullandım uzun süre ancak şu bir gerçek en yaygın kullanılan e-mail hizmeti ni Microsoft ve Google veriyor. Haliyle yaygın kullanılan bir mail adresini ve ona bağlı bir drive kullanmak çok daha kullanışlı oluyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Siacoin, Storc gibi sistemler Alpha'dan çıkmaya başlayınca bu sistemleri kullanan fazla olmayacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.