Şimdi Ara

SATve TAKAS SECENEKLI.RAZER BLACKWİNDOW 2016 ULTİMATE KLAVYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATve TAKAS SECENEKLI.RAZER BLACKWİNDOW 2016 ULTİMATE KLAVYE
    Ürün ankara antares media markt tan alındı ilk sahibiyim temiz kullanılmıştır hiç bir sorunu yoktur sıfırdan farksızdır gayet memnunum fakat ihtiyaç dolayısıyla satılıktır suan için 1 adet temsili fotograf ile 1 adet ürünün kendi resimini koyuyorum detaylı resimler aksam koyulacaktır.ürünü bilen bilir bilmyen bilgi almak için aramasın ürünü ve bu ürünün kalitesini bilmiyorsan zaten alma bu ürünü ürüne yazık etme.



    önemli not:

    SAMİMİYETİNE İNANDIĞIM SAYGILI İNSANLA ADET YERİNİ BULSUN DİYE PAZARLIK YAPARIM ÖLÜCÜ OLDUĞUNU ANLADIĞIM KİŞİYE YÜKSEK FİYAT ÇEKER KIRICI KONUŞURUM VE HAKARET EDEREK AŞŞAĞILAMA HAKKINI KENDIMDE BULURUM.

    Buradan yazılan mesajlara anında cevap veremeyebilrim telefondan sürekli 7/24 arayıp mesaj atabilirsiniz.alıcıya simiden hayırlı olsun TEL:0552 223 29 06SATve TAKAS SECENEKLI.RAZER BLACKWİNDOW 2016 ULTİMATE KLAVYESATve TAKAS SECENEKLI.RAZER BLACKWİNDOW 2016 ULTİMATE KLAVYE
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 480 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara,Altındağ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • Aynı ürünün cok temiz halini sahibinden 200 TL ye aldım. Tabi siz bu fiyata satmak zorunda değilsiniz. Ben acıkcası ucuza aldım. Ama bu ürün için 2.el piyasası için fazla bir miktar istediğinizi gördüm. Forumda ortalama 300-350 yani ölücülük değil yaptıgım, sadece tüketici olan arkadaşları bilgilendirmek istiyorum, ve sizinde indirim yapmanız gerek gibi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.