Şimdi Ara

Siz Hayal Edin Biz Yapalım! 400₺ Website-Hosting-Domain

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba!

    Siz de tamamiyle size özel bir web siteniz olsun istemez misiniz? Hosting, domain, admin paneli arasında git-gel yapmadan hepsini tek bir yerde kontrol etmek istemez misiniz?

    Web sitenizde istediğiniz her türlü değişikli tek bir satır bile kod yazmadan yapmanızı sağlayacak çözümler artık mümkün.

    Tek yapmanız gereken bana nasıl bir web sitesi istediğinizi söylemek! Skype üzerinden ya da yüz yüze olarak website planınızı oluşturuyor, 1 hafta içerisinde web sitenizi size teslim ediyorum.

    Diğer ilanlardan nelerimiz farklı ?

    - Kesinlikle hazır tema,tasarım kullanmıyoruz. Web sitenizi boş bir sayfa üzerinden başlayarak oluşturmaya başlıyoruz.

    - İstediğiniz her türe ait web sitesi oluşturuyoruz. E-ticaret ya da moda sayfası, hepsini sizin için yapabiliriz!

    - Ömürboyu destek! Hosting ve Domaininizi bizim tarafımızdan sağlanan firmadan almaya devam ettiğiniz sürece, her türlü ihtiyacınızı karşılıyor, tasarım değişikliği taleplerinizi en kısa zamanda yerine getiriyoruz.

    - Kontrol tamamiyle size ait! Web sitenize ait tüm bilgileri işlem sonunda size teslim ediyoruz.

    - Dünyaca ünlü yazılım şirketlerinden sunulan hizmetler! Sitenize bir canlı destek kısmı mı eklemek istiyorsunuz? ya da sadece belirli bir şifre ile erişilmesini istediğiniz sayfalar mı var? Bunların hepsini size sağlayabiliyoruz.

    - SEO Optimized! Sadece anasayfanızı değil, websitenizde bulunan tüm sayfaları SEO'ya uyumlu hale getiriyor, Websitenizin dünyanın en büyük listelerinde bulunmasını sağlıyoruz!

    - İş Yerinizin Tanınmasını Sağlayın! Bir şirketiniz mi var? Ya da insanların Google'da sizi aradığı anda bulmasını mı istiyorsunuz. Web sitenizi ücretsiz olarak Google Search, Bing Search,Yahoo! Search,Yelp,Facebook, Foursquare, Google+,Twitter,Business Data Index,SMB Home Online,List Place,Sales Spider, VieSearch,BrownBook,CityMapper,Whatsapp,Waze ve Pinterest üzerinde yer aldığından emin oluyoruz!

    -Mobil Uyumlu! Sitenizi mobil+bilgisayar olmak üzere oluşturuyoruz. Bu şekilde Web Siteniz dilerseniz mobilde başka, bilgisayarlarda başka gözükebilir.

    - Stok Görsel Desteği! Bir web sitesi yaptırmak istiyorsunuz fakat elinizde yeterli görsel yok ve hem web sitesi hem de stok görseller için ücret ödemek istemiyor musunuz? 2000 adet Creative Commons CC0 lisanslı görselimiz ile web sitenize en uygun resimleri sizinle buluşturuyoruz!


    Siz Hayal Edin Biz Yapalım! 400₺ Website-Hosting-Domain


    *Ücretlendirme Yıllıktır

    * Referanslar mevcuttur özel mesaj atınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nozan11s -- 25 Ağustos 2018; 23:0:50 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.