Şimdi Ara

The Sinking City (2019) [PC ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
4
Favori
8.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunun kac ana görevde veya hangi gorevde sonladigini bilen var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tur1st kullanıcısına yanıt
    Siz spoiler içerisinde hangi görevde olduğunuzu yazın biz cevap verelim ne kadar var diye.

  • Nefs-i müdafaa`yim hocam. Umarim cok kalmamistir[/spoiler]

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tur1st kullanıcısına yanıt
    3 vaka daha var onun dışında. İlk iki vakası uzun bayağı, ipucuları güzel okumazsanız bayağı uğraştırıyor. Son görev ise nispeten daha kısa.
  • Oyunun combat kısmı aşırı saçma ve gereksiz. Bu yüzden combat zorluğunu en basite alın. Dedektiflik zorluğunu ise en zora alın. Yoksa sadece yürüyüp olan biteni izlersiniz, çok kolaylaştırıyor. Bunu yaparsanız ipucular görünmeyecek, belirli şeyleri tam toplayıp toplamadığınızı göstermeyecek. Çözmek size kalacak. Zaten dedektiflik bu değil mi?

    Crafting kısmı da çok aşırı gereksiz. Canavarlar en kolayda bile 4 vuruşta ölebiliyor ve çok sınırlı mermi taşıyorsunuz. Yetenek ağacından arttırsanız bile yetmiyor mermiler vs. Ve Oyunun %20'si craftta geçiyor boşa vakit kaybı. Sürekli mermi yapmak zorunda kalıyorsunuz ve gerçekten çok kötü bir yük oluyor aynı şeyleri yapmak.

    Davalara gittiğinizde yan görevlerde, ev dizaynları hep aynı. 2-3 çeşit var sadece ve içeriden çıkan yaratık sayısı ve çıkanlar bile aynı. Bir yerden sonra bayıyor yani.

    Şehir çok donuk, çoğu şeye kimse tepki vermiyor. Tepkisizlik had safhada. Şehrin kasveti güzel ama.


    Daha oynuyorum bakalım ne olacak, şimdilik biraz başlarda sayılırım. Yan görevlere odaklandım. Ama görevler hep birbirine benziyor. O yüzden sıkılmadım da değil. Hele bir kavanoz görevi var ki sinir etti. Neden konulduğu belli değil. Görev bitti, ne hikayeye bir şey kattı ne bana. Görevin bittiğini bile anlamadım, şimdi nereye gideceğim diye bakınıken quest logdan gördüm bittiğini...... Hiç bir halta yaramadı, zaman kaybı. Bazıları işe yarıyor ama. Bir görevde canavar külliyatı gibi canavarlar hakkında bilgiler alabiliyorsun. Hastanede özel araştırma yapılıyor. İstersen yapmayabilirsin ama yaparsan canavarların zayıflıklarını ve yapabileceklerini öğreniyorsun. Bu imkânı veren bir oyunun ilerleyen zamanlarda bunu çeşitlendireceğini düşünüyorum ben. Ve bu olay güzel, beğendim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 23 Temmuz 2019; 20:12:10 >




  • Canavarları öldürmenin kolay bir yanı var mı? Bir canavarı öldürmek için otomatik silahtan 15 mermi sıkıyorum onu toplamak için canım çıkıyor. Canavarlar madem bu kadar güçlü daya her yere mermiyi yağdıralım biz de. Mermi bitip canavar üstüme gelmeye devam edince sinkaflı bir küfür ile çıkış yapıyorum. Bir de her yerden ses geliyor ha çıktı ha çıkacak diye bekliyorum ortada canavar yok ve çok hareketliler her boşa giden mermiye üzülmekten oyuna odaklanamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 7 Ağustos 2019; 17:44:40 >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Canavarların renkli kısımları var, genelde sarı veya kırmızıydı sanırım. Veya arkalarına geçip vurabilirsiniz. Küçük olanlara direk melee olarak saldırın. Siz vurdukça zaten tepki veremiyorlar. Biraz daha büyük olanlara da aynı taktiği deneyebilirsiniz ama diğer canavarlar da geldiği için sıkışıyorsunuz. Tam hassas noktalarını anlatan bilgileri bir yan görev sonrası öğreniyorsunuz. Menüden bir kontrol edin, açmış olabilirsiniz. Mühimmat konusunda oyunda dengesizlik var biraz, o da shooter değilde adventure olmasına bağlı herhalde. Craft malzemelerinde sıkışıklık çekerseniz istila edilmiş bölgelerdeki araçları ve kutuları arayın. Sürekli spam oluyor malzemeler. En büyük yaratığa ise bomba atın, ardından 2-3 vuruşta gidiyor. Oyun ilerledikçe zaten shotgun ve carbine alıyorsunuz, onlarla sıkıntı yaşamıyorsunuz hiç.




  • Detaylı cevabınız için çok teşekkürler.
  • Oyunu aldım malum indirimden hem de Necronomicon Edition Çıkar çıkmazda oyuna daldım Lovecraft hastası olsam da oynayış o kadar kötüydü ki dayanamadım ve belki güncelleme ile az buz düzeltme olur diye ilk 3 saat sonrası oyunu pişman olarak bıraktım..

    Merak ettiğim şu:
    Bu tür oyunlarda yan görevlere de abanır oyunun suyunu çıkarırım ana hikayesi bitene kadar. Ana ve Yan görevler dahil oyun ortalama kaç saat sürüyor?
    Ve güncelleme var mı? Yani işe yarar bir güncelleme




  • Xeat X kullanıcısına yanıt
    35-45 saat arası. Açıkçası oyun saatini ölçme sistemleri yok, bende uğraşmadım. Dolu dolu oynadım, bütün yan görevleri de yaptım diye düşünüyorum. Oyunu bitirdikten sonra sildim, güncelleme konusuna bir şey diyemeyeceğim. Geldiyse de performans için gelmiştir. Oyunun mekaniklerini değiştirecek bir güncelleme geleceğini veya yapacaklarını sanmıyorum. Hantal bir oyun, animasyonlar da Skyrim'den hallice. Ama oynatıyor nedense, o depresif melankolik hava çekiyor kendini yahu. En azından bende öyle oldu.

    Not : Oyun süresinde başlarda mektupların ilerleyip ve çözüm mantığını anlamamıştım, bir onlarda bayağı takıldım. Birde tam adres yeri belirtmeden bulunması gereken 3 yer var. Daha doğrusu birisi sadece belirtilmişti. Onlarda biraz kafa ağrıtmıştım. Onun dışında adres okuma ve bulma mantığını anlamışsanız bu kadar sürmeyebilir oyun.




  • Cevap için teşekkürler, hani şans seninle olsa bile oyunun içinden geçmek (ek görevler dahil) temiz 25 saat yer o zaman, güzel süreymiş
  • şöyle bırakıp kaçıverem
    https://www.youtube.com/watch?v=0DAD301JviA
  • Yakında güncelleme yayınlanacakmış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi39 -- 18 Ağustos 2019; 13:14:30 >
  • Oyun Microsoft store dışında satılmıyor sanırım ben bulamadım. Codex'in Necronomicon sürümünü indirsek Türkçe olur herhalde? Call of Cthulhu ile aynı dönemde çıkmıştı. İkisi de 6 puanı aşamayacak oyunlar gibi görünüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebercet

    Oyun Microsoft store dışında satılmıyor sanırım ben bulamadım. Codex'in Necronomicon sürümünü indirsek Türkçe olur herhalde? Call of Cthulhu ile aynı dönemde çıkmıştı. İkisi de 6 puanı aşamayacak oyunlar gibi görünüyor.
    Call of Cthulhu gameplay bundan iyidir,bitirmeden bıraktırmaz.
  • Oyunu seven ender kişilerdenim herhalde.
  • Oyun Steam'de tekrar satışa sunuldu.5 Mart tarihine kadar % 60 indirimli olarak 28.40 TL den alınabiliyor. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 26 Şubat 2021; 20:26:58 >
  • Yapımcı almayın diyor. Final sürümü değilmiş.

  • Oyunun Steam'de yayınlanan sürümü eksik yada hatalı değil hatta satın alınan sürüm ek görevlerinde dahil olduğu Necronomicon Edition,mağazada bu belirtilmiyor fakat oyunun ilk görevini oynadıktan sonra ek görevin ilki bir not üzerinden dava dosyalarına eklenince bunu farkettim.Ayrıca yine bu ek paketlerle gelen kostümlerde oyun içinde yer alıyor. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 28 Şubat 2021; 23:3:53 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.