Şimdi Ara

Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.533
Cevap
25
Favori
108.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    bular akn'sız verse ne olacak alayı turk telekom altyapısı yurtdışı hat bile bizden alıyor
    her altyapı sahipden başka almayın tavsiye edmiyorum sonra internet yok diye konu doluyor
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=71&v=MUY8etX4Vs0
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=83&v=CM6dZqDoNV4








  • half life 3 kullanıcısına yanıt
    O yüzden mi Türknet de netspeed de ya da diğer sağlayıcılar da millet çatır çatır YouTube da video izlerken türk Telekom da 35 mbps vdsl kullanan adam 360p video izleyemiyor.



    Türkiye de bağımsız İnternet değişim noktaları var. De-cix gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Turk telekom ne zaman 360 üstü video izleyemediğiniz şuan kullanadınığız turknet vdsl ise turk telekom yatırım var turknet sadece kiracı başka bişey değildir zaten yakında yeni port fiyat listesi çıksın ozaman turknet zam nasıl yapıyor
  • half life 3 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/ttnet-youtube-sorunu--88114278-1



    Forumda bununla ilgili dünya sorun var. Türk Telekom da YouTube büyük problem. Ttnet YouTube sorunu diye Google yazabilirsin.

    İkincisi sanki türk Telekom portlari bedava veriyormuş gibi konuşuyorsunuz, İnternet servis sağlayıcıları dünyanın port erişim ücretini ve transmission ücretini veriyor. Türk Telekom yatırımı yapıp da bedavaya vermiyor. Bir de parasıyla yaptığı şeyi de yarım yamalak yapıyor. Bazi bölgelerde insanlar aylarca port yatırımı bekliyor



    Son olarak Türk Telekom pazar lideri. Pazarın yüzde 70 i Türk Telekom un. Port erişim ücretlerine zam gelse dahi Türk Telekom yine pahalı verecek rekabet kuralları gereği.



    Bir de sektörde pazar liderini savunuyorsun, fiyatlara zam gelsin de Türk Telekom tekelliligini surdursun biz de sürünelim mi istiyorsun anlamadım .



    Su an bu port ve transmission düzenlemeleri gelmeseydi sektöre bu tarz alternatifler girmeseydi 16 mbps 50 gb mi alsam 16 mbps 75 gb mi alsam diye konuşuyorduk.



    Yıllarca TT tekel oldu. Kazı yapılmasını engelledi. Alt yapısını paylaşmadi da ne oldu bir iki sene öncesine kadar dünya ile yarışıyorduk da şimdi bu hale mi geldik.



    http://www.speedtest.net/global-index#fixed
    Dünya da 91 inci olmuşuz 130 ülke arasından



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 22 Ağustos 2018; 11:11:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dns değiştirerek wikipedia ya giriyormu? yoksa vpn mi kullanmak gerekiyor.
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom sorunlari var tabi diğer çok temiz sanki şikayet var gibi sitelerde bakın

    https://www.sikayetvar.com/millenicom?page=186

    2019 da akn olmayınca diğer ispler önden geçti Türk Telekom Btk izin vermiyor Tekel olarak görülen firma olarak algılanır oldu BTK izin vermiyor

    Turknet borç olmayan adam icraya vermiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • half life 3 kullanıcısına yanıt
    Avrupa yapa sistemini 10 yıl once getirdi. Avrupa da Diğer sağlayıcılar tek tek santrallere kendi fiberlerini çekerken türk Telekom ibb ye baskı yaparak diğer sağlayıcılarin fiber kablolarını sökturuyordu.



    Türk Telekom yıllardır Türkiye nin Telekominimasyon alt yapısı gelişmesin ben tekel olayım diye her türlü pisliği yaptı. Ülke teknolojisini baltaladi.



    Türk Telekom un ovulecek hiç bir yeri yok. İkincisi şikayet konusuna hiç girmeyelim. İptal edilen hatların dondurulmasi 6 ay sonra otomatik açılmasi sonra 6 ay fatura kesilmesi sonra bir anda icra kağıtlarının gelmesi, şirket avukatının kaba bir üslupla arayıp sana bilader çekip öde diye tehtid etmesi. Bu olayları yaşamayan yoktur. Bizzat benim babam yaşadı.



    Türk Telekom kadar geçmişi pis bu kadar ülkeye zararı dokunan başka bir şirket yok ülkede.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deta53 kullanıcısına yanıt
    Sıfır ile hala giriliyor. Belki biliyorsundur.



    Linki açtıktan sonra sadece Wikipedia yani w harfinin önüne 0 koyacaksın.



    https://tr.0wikipedia.org/wiki/Donanımhaber



    Gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • half life 3 kullanıcısına yanıt
    Altyapı sağlayıcısı firma İnternet'i benden almazsanız sizin bağlantınızı keserim, sorunlar çıkarırım diye sizi tehdit ettiğinde boyun eğerseniz kendisinden alsanız bile kaliteli hizmet vermez size. Altyapı sahibinden sözüne Superonline ve Vodafone fiber meselelerinde katılıyorum kısmen ama Turk Telekom'da hiç katılmıyorum. Yıllardır kendini toparlayıp kaliteli bir iş yapamamış, bela bir tekel firma. Tekel firma olması zaten tek başına sıkıntı ki mümkün olduğunca bulaşmamak için en uzak alternatif ne ise ona yanaşıyorum. Şimdi ülkedeki başka bir tekel de Turkcell mesela. Ama aralarındaki hizmet kalitesine bir bak. Turkcell her şeyi pahalı da satıyor ama kapsama alanı da hizmet kalitesi de çok iyi. Turk Telekom'a bak bir de, tüm çevrem İnternet için başvuruda bulunuyor ve altyapı yok yanıtı alıyor. Hizmeti almaya başarabilen olursa da pahalı fiyatlar, kalitesiz hizmet, lanet peşini bırakmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcrew

    Sıfır ile hala giriliyor. Belki biliyorsundur.



    Linki açtıktan sonra sadece Wikipedia yani w harfinin önüne 0 koyacaksın.



    https://tr.0wikipedia.org/wiki/Donanımhaber



    Gibi
    sadece wiki için değil diğer girelemeyen sitelerde var dns değiştirerek girilebiliyormu
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Tmdr siz aynı adı her neyse onunlara devam edersiniz bir zamanlar smile tarife vardı o zaman anlaşımada onlar turk telekom eski tip port kirallıyordu yani yeni port vermeyin onlar pahalı diyordu ADSL port isteyen ıspler turk telekom fiber bölgesinde
    https://www.ibb.istanbul/News/Detail/34125
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Turk Telekom alan daha çok onu yapanlar çalışcanlar Turk Telekom olmasını istiyendir
    Turk Telekom avea mı diyorsunuz ?
    bir yerde altyapı kötü ısp fark etmez hepsi aynı sorun olur
    Turk Telekom kullanıp hiç şikayet etmeyenlerde var sadece şiakyet değerledirme yapmalıyım
    Turk Telekom Btk izin vermiyor akn'siz satmasına ilk akn getirmeye çalışan superonline olmuş Turk Telekom dava açtılar ??
  • half life 3 kullanıcısına yanıt
    Turk Telekom'un %90 üstü aboneye sahip olup verdiği performansı gördük. Ne olduğunu biliyoruz. :)
  • half life 3 kullanıcısına yanıt
    Bana iki yıl önceki haberleri atıyorsun.



    Bu haberler yeni.



    Biraz eskilere gidersen ibb nin geçiş ücretlerini bir anda on kart arttırdığı, açılan davayı kaybedince direk anlaşmayı iptal edip fiber kabloları tek tek sokulmesini istediği ve sağlayıcılarin da tek tek bu kabloları söktuğu zamanlara bakabilirsin. Ben bizzat gördüm. Metrobus hatlarında sökülen turuncu fiber kabloları. İstersen tek tek link atayım sana bu haberlerle ilgili.



    Akılları başlarına geldiğinde Türk Telekom un tek başına bu işi yapamayacaklarini anladıklarında afrika ülkeleri ile yarışamaz hale geldigimizi anladıklarında ibb turkcell Vodafone ile anlaşma yaptı. Beceriksiz hiç bir işe yapamayan ceo lari rami aslanları, Tahsin yılmaz lari tek tek gönderdiler. Paul Doany yi tekrar başa getirdiler. Adam gelir gelmez ilk ortak alt yapı projesine katıldı. Teknik ekibi ve müşteri hizmetlerini hizaya sokmak için elinden geleni yaptı.



    İkincisi smile zamanında vae falan yoktu alsat vardı. Eski port ücreti ya da yeni port ücreti diye Btk nin ya da Türk Telekom un sitesinde yayınlanan bir şey yok. Şu an da aynı şekilde. Adsl ve vdsl portlari var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaslar 85mbite kadar destekliyormus hattim. Online oyunlarda ping nasil milenicomda ? Ben de gecmeyi dusunuyorum. Konsol uzerinden fifa oynayan var mi ve nasil baglanti ping durumlari merak. etmekteyim
  • Bu millenicom'un superonline fiber hattı için kampanyaları var mı? Konudakiler Turk Telekom fiber hattı içinmiş sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 26 Ağustos 2018; 17:31:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lithium

    Bu millenicom'un superonline fiber hattı için kampanyaları var mı? Konudakiler Turk Telekom fiber hattı içinmiş sanırım.

    https://www.milleni.com.tr/eviniz-icin/kampanyalar/internet/superonline-fiber-internet-kampanyasi/84ce9672-ab87-469d-9674-84f2d95451dd

    Var ama 24 ay taahhüt var ve fiyatları vodafone'a kıyasla biraz daha pahalı. Superonline altyapısında vodafone'dan almak daha mantıklı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • yeni taşındığım binada fiber olduğu için turkneti nakil ettiremedim. bakalım bugün (29 ağustos 2018 saat 16:00) başvuru yaptık. hattım 85 mbps'ye kadar destekliyormuş. sanırım 75 mpbs'ye sabitledi telefondaki kişi. ekşide hakkında bir sürü olumsuz şey yazılmış, altyapım fiber bir sorun olacağını sanmıyorum. turknet'e geçmeyi düşünürken de bir sürü olumsuz yorum insanın aklını karıştırıyordu. sorunsuz kullanmıştım. umarım yanılmam.
    gelişmeleri burada paylaşacağım.

    edit: 3 eylül pazartesi yani başvurudan 3 iş günü sonra işlemler tamamlanıp hat açıldı.
    Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafateq -- 3 Eylül 2018; 10:57:32 >




  • Benim de yeni taşınacağım yerde 85 megabite kadar destekliyor. Herkesin aynı olması garip. 100Mbps-Aknsiz pakete başvurdum bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.