Şimdi Ara

Tesla Supercharger şarj istasyonlarının sayısı 10 bini aştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    Elektrikli araç sektörüne yeni bir soluk getiren Tesla, bir yandan da Supercharger ağını genişletmeye devam ediyor. İlk olarak 2012 yılında bir avuç şarj istasyonuyla işe başlayan ABD merkezli üretici, 10,000’inci Supercharger istasyonunu Kanada’nın Ontario eyaletindeki Belleville’de kullanıma açarak önemli bir kilometre taşını geride bıraktı.
     

    Aslına bakılırsa Tesla’nın asıl hedefi 2017’nin sonunda 10 bin Supercharger kurulumu yapmaktı. Şirket, geçtiğimiz hafta kullanıma açtığı yeni istasyonlarla birlikte 5 ay gecikmeli de olsa hedefine ulaşmış oldu. Tesla, 350 kW güç çıkışına sahip yeni nesil Supercharger’ları da yıl sonuna kadar hazır hale getirmeyi planlıyor. İleri aşamada ise Tesla kullanıcılarının istediği her yere seyahat edebilmesini sağlamak adına istasyon ağını çok daha hızlı geliştirmek yer alıyor.

     
     

    Türkiye'den 10 şehir sırada bekliyor 

    Öte yandan 2018 yılı içerisinde resmi olarak Türkiye’ye gelmesi beklenen Tesla, geçtiğimiz hafta aralarında Türkiye’den 10 şehrin de bulunduğu bir dünya haritası paylaşarak 10,000 yeni Supercharger şarj istasyonu açacağını duyurmuştu. Haritada yer alan şehirlerimiz şöyle; Edirne, İstanbul, Sakarya, Bursa, Ankara, Balıkesir, İzmir, Aydın, Konya ve Antalya.

     

     







  • Teslası olan Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu ya gidemeyecek anlaşılan.

  • Samsun Ve Trabzon şart. Sayısal lotodan parayı burunca lazım olacak bana:)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.