Şimdi Ara

AOC MONİTÖR İNPUT NOT SUPPORTED HATASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
10.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Daha dün akşam aldığımhttp://www.vatanbilgisayar.com/aoc-led-24-g2460vq6-75hz-1ms-freesync-full-hd-dp-port-gaming-monitor.html

    Bu monitörü eve geldim ve kurdum. Sonra bir el oyun oynayım dedim. Battlefield 4 ü açtığımda menüde mouseu oynatınca çat çat ses çıkıyor ve ekran gidiyor. Input Not Supported yazıyor. 4 saat falan uğraştım araştırdım ama bir şey bulamadım. Her oyunda böyle oluyor. Masaüstünde veya internette falan tık yok. Oyunu açınca sapıtıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.



  • Ekran kartı modelinizi ve kullandığınız bağlantı tipini (ekran kartından monitöre gelen kablo) yazar mısınız ? Aynı monitörün 21.5'' modelini kullanıyorum. Ekran kartım R9 380, bağlantı tipi ise kendi kutusundan çıkan DisplayPort bağlantısı. Sorun bağlantı tipiniz ya da ekran kartınız kaynaklı olabilir. Detay verirseniz yardımcı olmaya çalışırız.
  • verdiği hata cozunurlukle ilgili oyundan gelen cozunurluğu monıtor desteklemıyor monıtorun destekledıgı ayarları baska bir monıtor yada televızyonda ayarladıktan sonra monıtore takman gereklı bilgisayarı
  • MexeSs kullanıcısına yanıt
    RX 480 model ekran kartı kullanıyorum. HDMI ile bağladım. Herkes monitörün desteklemediği çözünürlükte açmışsındır oyunu falan yazmış internette. Monitör 1920x1080 ben de o ayarda kullanmaya çalışıyorum ama olmuyor.
  • BarbarosTUGRUL kullanıcısına yanıt
    Monitör 1920x1080 destekliyor. Ben de o ayarda açmaya çalışıyorum. Olmuyor. Çözünürlül düşürdüm yine olmadı. Zaten olsa da kabul edemem ki. Ben bu monitötü düşük çözünürlükte oynamak için almadım. Hiç amlamadım ne olduğunu. Yanlış bir şey yazmış olabilirim pek anlamıyorum bu işten.
  • Evet. An itibariyle artık masaüstünde de aynı sorun başladı. Tekar yazayım. Ekran gidiyor çat çat ses geliyor. Gidiyor geliyor birkaç kez. Sonra tamamen gidiyor çat çut sesler devam ediyor ama siyah ekran. İnput not supported yazısı çıkıyor.



    Kafayı yemek üzereyim.
  • up
  • up
  • Öncelikle linkteki sayfayı açıp işaretlediğim sürücüyü indirin:http://www.aocmonitorap.com/my/download_driver.php

    AOC MONİTÖR İNPUT NOT SUPPORTED HATASI

    Daha sonra bilgisayarın monitörle ve elektrikle olan tüm bağlantısını sökün. Kutu içerisinden çıkan DP kablosu ile bağlantıyı yeniden yapıp sistemi açın.

    İndirdiğimiz sürücüyü kurabilmek için sürücü imzalama özelliğini 1 defalık kapatmak gerekiyor. Onun için aşağıdaki linkler işinize yarar. Bi kaç dakikalık işlemdir.

    http://mscozum.com/makale/windows-7-de-surucu-imzalama-korumasini-tamamen-kaldirmak-veya-devreye-almak/

    http://www.mustafadeliceoglu.com/2015/09/windows-10-surucu-imzasi-zorlamasini/

    Sistem açıldıktan sonra indirdiğiniz sürücüyü Winrar ile masaüstüne klasör olarak çıkartın. Daha sonra Aygıt Yöneticisine girin. Monitörler sekmesine gelip Monitör ismine (tanımsız olarakta yazabilir önemli değil) sağ tık yaparak Sürücüyü Güncelle sekmesini tıklayın.

    Açılan menüden Sürücü Yazılı için Bilgisayarımı Tara seçeneğini tıklayın. Bilgisayarımdaki Aygıt Listesinden Seçmeme İzin Ver seçeneğini tıklayın.

    Açılan menüden disketi var seçeneğini tıklayın. Yine açılan menüden Gözat seçeneğini tıklayıp masaüstüne çıkarttığınız klasör içerisine girin. 2460G5 yazanı seçin tamam diyerek devam edin. Ve ileri seçeneği ile kurulumu sürdürün. Kırmızı bir uyarı ekranı açılırsa Yine de Bu Sürücüyü Yükle seçeneğini seçip monitörünüz için çıkartılan bu sürücünün kurulumu bitirin.

    Sistemi yeniden başlatın.

    Masaüstü sağ tık Radeon Ayarları'nı açın. Ekran yazan sekmeye gelin. Amd Freesync ve Virtual Super Resolution bölümleri açık konuma getirin. Başka hiçbir ayar ile oynamayın.

    Sonra Denetim Masası/ Görünüm ve Kişiselleştirme/ Görüntü / Ekran Çözünürlüğü sekmesine gelin. 1920x1080 seçtikten sonra sağ taraftaki Gelişmiş Ayarları tıklayın. Açılan menüden Monitör sekmesine gelin. Ekran Yenileme sıklığı yazan yeri 75hz olarak değiştirin. Tamam diyip pencereleri kapatın.

    Sistemi yeniden başlatın. Tüm bunları eksiksiz yaparsanız monitörün sorunsuz her ayarda çalışması gerekir. Eğer ki sorun devam ederse tavsiyem değişime gitmeniz yönünde olacak. Sorun çözülürse monitör için kullanılacak tüm monitör ayarları konusunda da yardımcı olabilirim.
  • MexeSs kullanıcısına yanıt
    Hocam DP kablosu için giriş yok ekran kartında.
  • Olup olmadığını bilmediğim için farklı sitelerden baktım kimisinde var yazıyor kimisinde dönüştürücü gerekli diyordu. Model farkı olabilir diye direk vardır düşüncesiyle yazdım. Ek olarak söylediklerimi (belki 75hz hdmı ile desteklemeyebilir) hdmı ile de deneyebilirsiniz. Kurulumları yapıp test eder misiniz ?
  • MexeSs kullanıcısına yanıt
    Deneyip döneceğim size. Çok teşekkürler şimdiden.
  • MexeSs kullanıcısına yanıt
    Olmadı. Sonuç aynı oldu yine.
  • Şöyle bi deneme yapın.

    Başlat simgesine sağ tık yapın. Daha sonra Shift tuşuna basılı tutarak Yeniden Başlat seçeneğini seçin. Karşınıza çıkan mavi ekrandaki ayarlardan Sorun Gider/ Gelişmiş Seçenekler/Başlangıç Ayarları yolunu takip edin. Açılan son menüden yeniden başlatı seçin. Sistem yeniden açılırken başlangıç açılış ayarları listesi gelecek. Buradan Düşük Çözünürlüklü Video Modunu Etkinleştir yazanı seçip sistemi yeniden başlatın. Masaüstünden tekrardan normal 1920x1080 çözünürlüğe alıp sorunun çözülüp çözülmediğine bakın.

    Sorun bunlada çözülmezse yine ilk anlatımdaki gibi işlemleri yapın. Başlangıç Açılış menüsünden bu defa Güvenli Mod yazan seçip sistemi güvenli modda açın. Güvenli moda girdikten sonra masaüstü sağ tık çözünürlük ayarlarından ekran çözünürlüğünü 1024x768 (varsa daha düşük bir değerde olur) yapın. Sistemi normal şekilde yeniden başlatıp masaüstü ayarlarından 1920x1080 olarak ayarlayıp sorunu tekrar kontrol edin.
  • MexeSs kullanıcısına yanıt
    Şimdi deneyeceğim. Bu arada şimdi fark ettik, windowed modda oyun normal oynanabiliyor. Tam ekranda sıkıntı çıkarıyor.
  • MexeSs kullanıcısına yanıt
    Malesef bunlar da işe yaramadı. Bilgisayarcıya gideceğim mecburen. Çok teşekkürler zaman ayırdığınız için.
  • hdmi ile 75hz desteklemiyor monitör. Display port ile bağlayınca 75hz çalışıyor.

    acaba oyun ayarlarında 75hz seçili olabilir mi?
  • MordecaiJay kullanıcısına yanıt
    merhaba benim de aynı monitör aynı sıkıntı aldığımdan beri böyle 75 hrz den çıkarıp 60 59 50 hrz yaptım hiçbirşey düzelmedi bilgisayarcıya gidince sıkıntınız düzeldimi pek güvenmiyorum vatandan yaptırtmaya cevap verirseniz sevinirim saygılar
  • WaweecimNasilsin kullanıcısına yanıt
    Vga to hdmi kablo ile bilgisayarcıya gitmeden çözdüm.
  • MordecaiJay kullanıcısına yanıt
    yanii o kabloyu takınca düzeldi mi benim kasada takılacak yer yokta nasıl halledebilirim kafayı yemek üzereyim ne yapsam olmuyor 1 aydır adam akıllı oyun oynayamıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.