Şimdi Ara

180Hz - 1 MS (GtG) - RAPID IPS - 4.199 TL | ITOPYA.COM'DA AYIN ÜRÜNLERİ MSI EKİPMANLAR! (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.995
Cevap
141
Favori
1.124.036
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yukarıdaki iki arkadaşa ithafen yazıyorum bu yorumu. Sizin için bir şirketin kaliteli olup olmamasının kıstasları bu saydıklarınız olabilir, ki haklısınız da tüm şikayetlerinizde onlara lafım yok. Ancak çevremdeki insanların ve benim de deneyimlerim neticesinde itopya.com'dan hiçbir sıkıntı çekmedik şu ana kadar, ki bunun şansla ilgisi olduğunu da düşünmüyorum ben. Örneğin herkes ürünlerin ellerine çooook uzun sürelerde geçtiğinden şikayetçi iken, benim hiç böyle bir sıkıntım olmadı. Özelleştirerek sipariş ettiğim DADG2 sistemi pazartesi onaylandı, çarşamba günü kargoya verildi ve perşembe günü öğleden sonra UPS kargo ile adresime ulaştı. Aynı şekilde bu yaz itopya.com'dan sistem toplayan ve ekipman alan diğer 2 arkadaşım da bu tarz sorunların hiçbirini yaşamadılar. Telefonla ulaşmayı hiç denemedim o konuda büyük ihtimalle eksikler tüm şikayetlere bakılırsa ama donanımhaber üzerinden attığım tüm mesajlara gün içinde bilgilendirici geri dönüşler aldım. Şimdi bu durumda neden olur olmadık yerde şikayetçi olayım ki firmadan? Birçok arkadaşın mağdur olduğunu biliyorum ancak kendi deneyimimi burada paylaşmak istedim. İyi forumlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sQuDoomer

    Forumdaki bunca negatif yoruma rağmen Black Friday kampanyasından AOC 24G2U almıştım. Öncelikle 2 kere para çekildiği için para iadesi yapılacaktı, toplam 344dakika telefon görüşmesi sonucunda (9 kere arama yaptım) 22gün sonra para iademi alabildim. Aldığım ekranda da 3 adet ölü pixel olduğu için değişime gönderdim ve esas çile burda başladı. Ürün dün elime ulaştı ve toplamda 410 dakika telefon görüşmesi yapmışım kendileriyle (11 defa), ürünü almam 42 gün sürdü.

    Peki bu süreçte neler oldu kısaca anlatayım ki bu firma ile alışveriş yapmak isteyenler tamamen bilgi sahibi olsunlar. Müşteri temsilcileri ile görüşüp ürünün ölü pixel olduğunu ve değiştirmek istedigimi belirttim, gereken kargo kodunu isteyip kendilerine gönderdim. Bunu yaparken özellikle siparişin iptal edilip para iadesini istemediğimi, sadece ürünün AOC tarafından değiştirilmesini istedim cünkü bu markanın sundugu bir hizmet. Aradan geçen 2 hafta sonunda beni arayıp havale için banka hesabı numarası istediler. Durumu izah edip ürün değişimi istediğimi belirttim, kendilerine durumun yanlış aktarıldığını belirtip işleme koyacaklarını söylediler. Aradan gene 1 hafta gibi bir süre geçti, bu kez firmanın yetkililerinden olduğunu tahmin ettiğim bir bey beni arayıp ellerinde ürün olmadığını fakat 10 güne kadar geleceğini belirtti ve ne yapmak istediğimi sordu, ben de bekleyeceğimi bir sıkıntı olmadığını söyledim. Bu konu ile özellikle ilgileneceğini ve bir sıkıntı durumunda kendisini verdiği telefondan arayabileceğimi belirtti. Aradan 20 gün geçti, ilgimi çeken bir mouse sitelerinde indirime girdiği için bakınırken aldığım monitörün stokda olduğunu gördüm ve kendilerini aradım (müşteri hizmetleri üzerinden) ve para iadesi yapamadıklarını ve siparişin havada kaldığı gibi saçma sapan birşeyler anlattılar ben de beni arayan beyin ismini verip durumu izah ettim, telefonda 30dk bekledikten sonra gene başka birine bağladılar ve sıkıntıyı giderdiklerini, ürünü aynı gün kargoya verip bir kaç güne teslim edeceklerini söylediler. Ben de kargo numarasını bana nasıl ileteceklerini sorduğumda benden cep telefonumu ve emailimi alıp buradan yollayacaklarını belirtti. Aradan 5 gün geçti ne gelen var ne giden, bu sefer dayanamayıp bana telefonunu veren kişiyi aradım, durumu anlattım ve kontrollerini yaptı, "bana bi 10-15 dakika verin ben sizi arayıp bilgilendireceğim" dedi, herhangi bir dönüş yapılmadı ve yenı yıla bu şekilde girdim :) Ürünüm dün elime geçti ve açıkçası takıp denemedim bile, okadar isteksizim.

    Telefon aracılığı ile konuştuğum tüm çalışanlar çok kibar, çok yardım sever ve anlayışlı kişiler, bu konuda bir sıkıntı yok fakat birbirlerinden hiç haberleri yok ve iletişim sıfır denilecek seviyede. 1250TL olan bir monitörü (yurt dışı fiyatı 140-150$ yani 900tl) 999TL'ye almanın bedeli bu olmamalı, kesinlikle çok büyük bir indirimden yararlanmıyorsanız uzak durmanızı tavsiye ederim.
    O kadar emek verip yaşadığınız tecrübeyi uzunca yazmışsınız. İnşallah her daim yaptıkları gibi mesajınızı silmezler. Benimki silinsin, önemli değil :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben de cahillik edip 999 tlye AOC monitör aldım. Buradaki pek çok kişi gibi ölü piksel çıktı. Yorumları okuduktan sonra göndermeye ugrasmadim bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef bende de olu piksel cikti viewsonic 2458 almistim halbuki siparis notuna kontrol edin de yazdim simdi ugras dur degistirsem mi boyle mi kullansam acaba kararsiz kaldim.
    180Hz - 1 MS (GtG) - RAPID IPS - 4.199 TL | ITOPYA.COM'DA AYIN ÜRÜNLERİ MSI EKİPMANLAR!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: slimshadyy

    Malesef bende de olu piksel cikti viewsonic 2458 almistim halbuki siparis notuna kontrol edin de yazdim simdi ugras dur degistirsem mi boyle mi kullansam acaba kararsiz kaldim.
    https://www.viewsonic.com/tr/contact/

    buda telefonu +90-216-4519890 [Monitör ve Projeksiyon Cihazı]


    burdan muhattap olup şansınızı bı deneyın derım.

    aoclar degısım yapıyormus vıewsonıc yapması gerekıyor ama yaparmı bılmem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 3 Ocak 2020; 17:3:29 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tversky

    Yukarıdaki iki arkadaşa ithafen yazıyorum bu yorumu. Sizin için bir şirketin kaliteli olup olmamasının kıstasları bu saydıklarınız olabilir, ki haklısınız da tüm şikayetlerinizde onlara lafım yok. Ancak çevremdeki insanların ve benim de deneyimlerim neticesinde itopya.com'dan hiçbir sıkıntı çekmedik şu ana kadar, ki bunun şansla ilgisi olduğunu da düşünmüyorum ben. Örneğin herkes ürünlerin ellerine çooook uzun sürelerde geçtiğinden şikayetçi iken, benim hiç böyle bir sıkıntım olmadı. Özelleştirerek sipariş ettiğim DADG2 sistemi pazartesi onaylandı, çarşamba günü kargoya verildi ve perşembe günü öğleden sonra UPS kargo ile adresime ulaştı. Aynı şekilde bu yaz itopya.com'dan sistem toplayan ve ekipman alan diğer 2 arkadaşım da bu tarz sorunların hiçbirini yaşamadılar. Telefonla ulaşmayı hiç denemedim o konuda büyük ihtimalle eksikler tüm şikayetlere bakılırsa ama donanımhaber üzerinden attığım tüm mesajlara gün içinde bilgilendirici geri dönüşler aldım. Şimdi bu durumda neden olur olmadık yerde şikayetçi olayım ki firmadan? Birçok arkadaşın mağdur olduğunu biliyorum ancak kendi deneyimimi burada paylaşmak istedim. İyi forumlar.
    tamam işte bu şanslı olduğunu gösterir. eğer ki bir iade, değişim sürecine girseydin demek istediğimizi anlardın. müşteri hizmetlerine ulaşmayı denemedim demişsin mesela çünkü ihtiyaç duymamışsın. çünkü müşteri hizmetlerine ulaşmanı gerektirecek bir durum olmamış.

    buradaki çoğu kişi alışveriş sonrası yaşanılan müşteri hizmetleri problemi gibi problemlerden dert yanıyor, siz ürünü almışsınız, sorunsuz gelmiş ve olay bitmiş şanslıymışsınız ki ürünlerde bir problem çıkmamış, şansdan kastım bu. biz şanslı değildik ne yazık ki aldığım ürün bozuk çıktı değişim sürecinde telefonla müşteri temsilcisinden destek almak ölüm gibi bir şey o sebeple biz şansızız siz şanslısınız bunun nesi anlaşılmaz ki çıkıp şansla alakası yok diyorsunuz? bayağı var yani. gönderilen ürünün bozuk veya ayıplı olması veya olmaması şansa bağlı bir durum sonuçta



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 3 Ocak 2020; 17:12:1 >




  • mtolgae kullanıcısına yanıt
    Öncelikle çıkan ürün çok yeni bir ürün bu fiyata bu özellikte bir monitör için epey talep oldu ve doğal olarak sorunlu olanlar da çok olmaya başladı. Ben de aynı monitörü aldım aynı sorunu yaşadım, değişime gönderdim, yanlışlıkla iade alındı, para da iade edildi, tekrar iletişime geçtik falan biraz yordu ancak önemli olan bundan sonraki süreçte firmaya yakın lokasyonda olan müşteriler şanslı, biraz daha sabırlı ve anlayışlı olursanız kısa zamanda çözülecektir diye tahmin ediyorum.
  • Tam 1 ay önce ayın 3 ünde aoc monitorumde olupixel çıktı sürekli ara uğraş çabala derken önce monitörünüzu bulamadık takip nosu verin dediler sonra salı günü akşam aradılar ürünü denedik olupixeli gördük stoğa bakıp yenisini göndeririz yoksa para iadesi yaparız dediler.Dun yine zar zor bağlandım görüştüğüm arkadaş eski monitörünüzu geri yollamisiz size dedi rapora da göze zararı yok rahatsız edici bir olupixel değil diye rapor tutup aynı monitörü geri göndermişler.Bunlar da ne ticaret ahlakı ne de insanlık kalmış.Almayin aldırtmayin kardeşim akıl ve ruh sağlığınızın bozulmasını istemiyorsanız bu kendini esnaf sanan şahıslardan toplu iğne bile almayın.Gondersem mi diye kararsız kalanlar arkadaşlar da göndermeyin kaderinize razı olun giden ya gelmiyor ya da daha kötüsü geliyor. 7 kişi toplanır dernek kurar bunlar 50 kişi biraraya gelse bakkal bile çalıştıramaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • edit: konu itopyanın mış iyi satışlar.
    sorun yaşayanların sorunlarını hızlı cözerseniz daha cok satışlar olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emregök -- 4 Ocak 2020; 12:20:19 >
  • Ben rival 600 faremin çalışmaması üzerine değişime göndereceğim bugün kutu içeriği tam jelatinine kadar kutuyla gelen fatura ve efatura çıktısını da koydum birde sorunla ilgili problemi de ayrı not olarak yazdım bana verilen ups koduyla göndereceğim iade istemediğim için siteden bi iade talebi oluşturmadım daha önce değişime gönderen oldu mu süreç nekadar sürer ürün kaç günümü yedim yazılımsaldır diye 2gündür tüm İnterneti taradım olmadı kardeşime de aynı mouse dan aldık onunki takar takmaz rgbli olarak çalıştı sorunsuzdu ben böyle şansım yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam bi şansimi deneyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: slimshadyy

    Saolun hocam bi şansimi deneyim
    Umarım çözerler.

    Genel bir yazı..

    Ürünü itopya dan alıp geri itopyaya gönderip işlemleri uzatıyorsunuz sadece.
    İtopyada sizden gelen ürünü servise yönlendiriyor sonuc olarak. Değişimede servis karar veriyor.

    İade işlemi yapmayacaksaniz daha hızlı çözüm olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Ürünü aldığım zaman bozuk ise servisle uğraşacak olan ben değilim firmadır, o süre zarfında da bana aynı ürünün sıfırından verilir. Siz yapıyorsunuz diye normalmiş gibi göstermeye çalışmayın hocam saçmalıktan ibaret bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MonacoDoom

    Ürünü aldığım zaman bozuk ise servisle uğraşacak olan ben değilim firmadır, o süre zarfında da bana aynı ürünün sıfırından verilir. Siz yapıyorsunuz diye normalmiş gibi göstermeye çalışmayın hocam saçmalıktan ibaret bu.
    bunun bir benzerini bana itopya yetkilisi de söyledi, ürünü sıfır almışım, elime gelmiş bozuk.

    vay efendim neymiş garantisine gönderilecekmiş 20 gün sürermiş. hadi aylarca kullanırsın bozulur, garantiye gönderirsin beklersin falan bu normal ama sıfır ürünün garantiye gönderilmesi nerede görülmüş? ha firma kendisi gönderir sonra o ayrı mesele.

    "ben ürünü sıfır almışım ne 20 gününden bahsediyorsunuz?" dedim. böyle saçma şey olmaz. neyse ki bu 20 gün bekleme olayına kalmadan çalışan bir ürünle değiştirip gönderdiler en sonunda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 5 Ocak 2020; 16:50:6 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MonacoDoom

    Ürünü aldığım zaman bozuk ise servisle uğraşacak olan ben değilim firmadır, o süre zarfında da bana aynı ürünün sıfırından verilir. Siz yapıyorsunuz diye normalmiş gibi göstermeye çalışmayın hocam saçmalıktan ibaret bu.
    Hangi firma yapıyor dedipinizi?
    İade yada servis üzerinden değişim.
    Servis üzerinden değişim alacaksam ne diye site üzerinden ugraşayım?
    Ülkemizi Avrupa ülkesi felan sanıyorsunuz. Bu durum normal demedim ama bu bir çözüm yolu. Hemde çok daha kısa yoldan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zaris

    bunun bir benzerini bana itopya yetkilisi de söyledi, ürünü sıfır almışım, elime gelmiş bozuk.

    vay efendim neymiş garantisine gönderilecekmiş 20 gün sürermiş. hadi aylarca kullanırsın bozulur, garantiye gönderirsin beklersin falan bu normal ama sıfır ürünün garantiye gönderilmesi nerede görülmüş? ha firma kendisi gönderir sonra o ayrı mesele.

    "ben ürünü sıfır almışım ne 20 gününden bahsediyorsunuz?" dedim. böyle saçma şey olmaz. neyse ki bu 20 gün bekleme olayına kalmadan çalışan bir ürünle değiştirip gönderdiler en sonunda.

    Alıntıları Göster
    Hocam süreç nasıl işledi kargo ile gönderip not mu yazdınız bende fare aldım çalışmadı hafta onu araya girince yarın değişim için göndereceğim umarım servise gönderilip bekletmezler yenisini gönderirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mrsavas02 kullanıcısına yanıt
    steelseries uygulmasını kurdunuz mu ? rgb ayarlaması için kurmanız gerek değişim konusunda ise ben aldığım hdd yi 3 ay beklemiştim haberiniz olsun :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrsavas02

    Hocam süreç nasıl işledi kargo ile gönderip not mu yazdınız bende fare aldım çalışmadı hafta onu araya girince yarın değişim için göndereceğim umarım servise gönderilip bekletmezler yenisini gönderirler

    Alıntıları Göster
    evet kutunun içine not yazdım şöyle şöyle çalışmıyor, aynı ürün geri gönderilmesin lütfen çalışan bir ürün ile değişimini rica ediyorum yazdım. sağolsun teknik servis çalışanları nota uygun şekilde aynı model çalışan bir ürünü gönderdiler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SheKilLll

    steelseries uygulmasını kurdunuz mu ? rgb ayarlaması için kurmanız gerek değişim konusunda ise ben aldığım hdd yi 3 ay beklemiştim haberiniz olsun :D
    Hocam 2 gün bekledim araştırdım engine 3 kurdum tüm versiyonları denedim olmadı sıkıntılı fare kardeşime de aldık aynısından takar takmaz çalıştı rgbli programsız sonra program kurup istediğin gibi ayarlanır bendeki olmuyor takar takmaz çalışmıyor değişim talep ettim bugün gönderdim ürünü ups koduyla not yazıp 5 defa ürün aldım ayrı ayrı sorunsuz ben memnunum itopyadan umarım yine sorunsuz değişim yapar gönderirler :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zaris

    evet kutunun içine not yazdım şöyle şöyle çalışmıyor, aynı ürün geri gönderilmesin lütfen çalışan bir ürün ile değişimini rica ediyorum yazdım. sağolsun teknik servis çalışanları nota uygun şekilde aynı model çalışan bir ürünü gönderdiler.

    Alıntıları Göster
    Aynı şekilde gönderdim bende bugün ellerine ulaşınca arayıp konuşayım birde aynı fiyata razer deathadder elite var 2side 299 tl idi acaba onu mu alsam izin verirler mi
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.