Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ [Limitsiz 15 Mbps 1250₺] (323. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.813
Cevap
136
Favori
183.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: glory34

    Bu mesaj silindi.
    Kendisini ve yan hesabını blokladım kafa rahat.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onkuba kullanıcısına yanıt
    Al birini vur otekine bu da Turktelekom fanboyu gelmiş konuya 2 haftadır konu sahibine bana yardımcı olan arkadaşa sataşıp duruyor yahu senin ne haddine insanlara karışmak burda insanlar senin palavralarını dinlemek zorundamı yok cekmiyor yok almayın yok pahalı yok televizyonda alt yazı ufak geciyor almayın sanene kardesim insanlar istedigni alır yok birisinin yan hesabıymışım halisilasyon göruyor arkadaş boyle turktelekom fanboylarına inanmayın sorun yaşayanlar 1 elin parmağını gecmez bunlar konuya turkceli kotulemek icin gelmişler sakın kanmayın arkadaşlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar uzun zamandır 80 Mbps hızı aşağı düşmezken şimdide 20 leri geçimiyorum. Sınırsız Paket 279 tl kullanıyorum Turkcell ısrarla hızınız normal diyor ne yapmamız gerekiyor.
  • BURDAN TURKCELİN KALİTESİ İCİN LAF YAPANLARA SESLENİYORUM YEMİN EDERİM SEHİR MERKEZİNİN EN İSLEK YERİNDE OTURYORUM 1 BUCUK SENEDİR BURDA ANLATİLAN SACMA SEYLERİN HİCBİRİNİ YASAMADİM İNTERNETİM KAYMAK GİBİ BEN BURDA 3 4 KİSİNİN ANLATTIĞI SACMALİKLARA İNANMIYORUM BANA GÖRE TURKTELEKOM CALIŞANILAR BUNLAR

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnşallah yaşamazsın ama bir gün aniden hızın EDGE hızına düşünce diğer yazanları anlarsınız. Şimdi 3 aydır kullandım şikayetim yoktu da son bir ayda delimiyim durduk yere şikayet edeyim insaf biraz. Yorum yaparken geneli düşünün. Bu şirketler adı üstünde şirket hizmet sunup para alacak kar edecek bizdekiler sunmadan almanın derdindeler itirazımız ona yani sen bir lokantaya gitsen Kemal Sunal ın filmindeki gibi ekmeği cama batırsan veya yemek yemeden borcun 150 tl deseler ne dersin cevap kendi içinde zaten onun için biraz enpati

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrahkaraalan kullanıcısına yanıt
    müşteri temsilcisini arayın kayıtlı olan yerde kullanmıyorsanız bi güncelleme fln tarzı bısey yapıyor olabılırler sonra biraz hızlanıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karahasan.

    Merhaba arkadaslar superbox 10 mbps paketini aldım ilk ay 500gb diyor. bu bitince sınırsızamı geciyor yoksa duruyormu.
    sınırısız.
    bahsettiğiniz 500GB, ilk bir ay kullandıktan sonra caymak isterseniz size ekstradan 450TL kilitlemek için sözleşmede var olan bir şey
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrahkaraalan

    Arkadaşlar uzun zamandır 80 Mbps hızı aşağı düşmezken şimdide 20 leri geçimiyorum. Sınırsız Paket 279 tl kullanıyorum Turkcell ısrarla hızınız normal diyor ne yapmamız gerekiyor.
    Maalesef gün geçtikçe hızlar düşüyor.
    3-4 ay önce 130-150 megabit download, 60-70 megabit upload olan hızım yavaş yavaş düşe düşe bugünlerde, download 80 upload 25'i geçmez oldu.
    Bir de bunlar gündüz değeleri.
    Akşamları tam bir piyango. Ne günü gününü ne dakikası dakikasını tutuyor.

    tüm bunların olacağını aylar öncesinde yazmıştım zaten.
    kullanan sayısı arttıkça hızlar düşüyor, pingler/jitterler yükseliyor.

    Üstelik kule tipi Huawei modemim var.
    (cihazlar sorunlu deyip, Turkcell'i korumaya çalışan arkadaşlar, cihazları da zaten Turkcell'in verdiğini unutuyorlar sanırım)

    ben 20 megabit parası verip 20 megabit hız alsam memnun olurdum, ama gidip de 4.5G hız sınırsız para verip 25 megabit upload alınca sıkntı oldu.

    Hız testi filan yapıldığında Turkcell'in upload tarafına koyduğu limit o kadar net anlaşılıyor ki, test başlıyor upload yukarı fırlıyor, sonra 25 civarına düşüp düz çizgi olarak devam ediyor.

    Sanırım şu an Turkcell, internet trafiği olarak önceliği platinum müşterilere veriyor (aynı noktadan Platinum hat ile Superbox'dan daha yüksek değerler alıyorum)
    Sonra faturalı hatlar, sonra faturasız hatlar,lifecell, superbox, rahat hatlar gibi bir öncelikleme yapıyorlar.




  • emrahkaraalan kullanıcısına yanıt
    turkcell ne yazık ki 4.5g hızını düşürdü...bundan üç dört ay önce hız testi yapıyordum en az 70 ile 80 mbps hız çıkardı hatta pencere kenarında 100mbps geçerdi şimdi test yapıyorum 30 ile 40 mbps arasında çıkıyor... kullanıcı sayısı artığı için hız düştüğüne inanmıyorum çünkü en geniş bant türkcell de ... türkcell bunu bilerek kıstı... geçenlerde turkceli aradım hızım çok düştü deyince 5g çalışmalarından dolayıdır dedi ...
    iyiki 20mbps paketi almışım kafamda 279 tl.lik paket vardı ...
    yeni yılı bekleyin diye birşey duydum acaba 5g mi geçecek türkcell, bekleyip göreceğiz ...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • allahtan benim burda süperbox kullan yok sanırım bir tek ben kullanıyorum... milletin fiberi var ne yapsın süperboxu değil mi... ağustos ayında adsl vardı mecbur gidip süperbox aldım, süpetboxı aldıktan iki veya ikibuçuk ay sonra fiber geldi hatta onların (türk telekom)kafasını yemişim ki benim için yeni saha dolabı koymuşlar eski saha fçdolabıda değişti onun hızına bakıyorum bana yakın komşular 60mbps alıyor benim adrese bakıyorum 82mbps çıkıyor ..
    tğrkcelde kötü çekiyordu her yere yazdım inanırmısınız hergün türkceli aramış olduğum var yüzüme telefonu kapatıyorlardı hatta bir mh sizşn evinizin çatısuna baz istasyonu kuralım diyen oldu hatta bir mh erkek eleman bizim burada az sayıda türkcell kullanıcısı varmış potansiyele göre baz istasyonu kuruyoruz deyince dayanamadım benim bölgede 450 bin kişi yaşıyor deyince yüzüme kapatmıştı telefonu bu konuşmaları gidip tek tek türkcell bayisine anlattım..
    inanın arkadaşlar para veriyorsunuz ama karşılığına alamıyorsanız sonuna kadar hakkınızı arayın... Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ [Limitsiz 15 Mbps 1250₺] Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ [Limitsiz 15 Mbps 1250₺]
    evdeki değer....

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Arkadaşlar gündüz vakti hız testi yapıyorum 20/10 çıkıyor ama telefondan oyuna girdiğimde bağlantı çok yavaş, bazen kopuyor oyundayken. Diğer uygulamalarda böyle bi bağlantı sorunu yok. Oyun için bi ayar falan mı yapmak lazım acaba? Bu arada herkes gibi benim de akşam saatlerinde hız düşüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen 4.5gde iyi cekiyor bazen 3g de anlamadim gitti bazen hiç çekmiyor.acaba modemin bir ayari mi var. En hızlı nasıl olur diye araştırıyorum. Hiz testlerinde 10mb gözüksede normal kullanımda bir indirme yaparken digeri sosyal medya ya bile giremiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NitroNos

    Ayrıca 2 yeni bilgi aldım.

    Yeni yılda yani paketlerin geçerlilik süresi biter bitmez ya iptal edip kotalıya geçeceklermiş yada sınırsız fiyatları arttıracaklarmış diğer seçenekte Kotalı satıp ek ücret ile sınırsız o ay için ekstra ücret almak.

    Türkcell şu anda süperbox konusunda sıkıntı da bunun bir çok sebebi var insanlara zaten internet paketi satarak iyi para kazanıyordu süperbox ile bunun önünü tıkadı ayrıca süperbox alıp üniversitede router aracılığıyla kullananlar varmış.

    5G gelmediği için diğer aboneleri ciddi ölçüde etkiliyormuş baz istasyonları devamlı sorun yaşıyormuş 1 kazanayım derken 2 kaybetti bundan dolayı ne kadar abone artsa da fiyat yükselmesi veya paketlerin sadece kotalı olması gelebilir bilginize.

    5G'ye şu anda sıcak bakmıyorlar 2600 mhz'den 5G verebilirler zira frekans ücretlerini 4.5G olarak ödediler bizim tam anlamıyla 5G geçişimizin en az 2 yılı rahat var.
    Hocam yanlışsam düzeltin ancak 6GHz'in altındaki frekanslardan verilen 5G'nin, 4G'den zaten bir farkı olmuyor.
    Asıl 5G, 24GHz ve daha üst frekanslarda.

    Dolayısı ile Turkcell'in şu anki durumu geliştirmek için elinden gelen çok bir şey yok gibi.
    Sizin de dediğiniz gibi, 5G'nin gelmesine daha çok var. Hatta ihalesi bile yapılmadı.
    Zaten ciddi de bir kapsama alanı sıkıntısı ile gelecek.
    Şu anda bile insanların 4G sinyali almakta zorluk çektiği bir sürü yer var (dağ bayır değil, şehirlerden bahsediyorum)
    5G ile oluşturulabilecek kapsama alanı çok daha dar.




  • superbox ve turkcell kullanıcıları QOS önceliğine tabii tutuluyor. öncelik her zaman faturalı faturasız kotalı cep telefonu tarifelerin. en yoğun prime saatlerde düşük hız almanızın sebebi internet çıkışınızın düşük önceliğe sahip olmasıdır. bu durum özellikle oyunlarda kendini belli eder ping sorununa yol açar.

    superbox hakkında çekilmiş tutarlı bilgiler içeren şu videoyu izleyin. applefoni superbox hattını telefonda kullanıyor. nasıl yaptıysa QOS blokajını aşmış görünüyor. iletişime geçin kendisiyle.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Justice34 J kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Türkcell'i dört dörtlük yaptın kusura bakma da 289 tl para veriyoruz her bölgede iyi hizmet verseydi ben buraya şikayet etmez överdim.

    Ama ne yazık ki Cimer/BTK/Açık kapı/Rekabet kurumu/Kamu denetleme kurumuna devamlı yazmaktan başka çare bırakmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rexpos R kullanıcısına yanıt
    Telefonda modem niyetine kullanırsanız telefonun ömrünü batarya işlemci vs daha kısa zamanda bitirir
    Gözden çıkardığınız telefon varsa olabilir
    Bazı telefonlarda fena ısınma yapıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    normal bende de buna yakın çıkıyor bir tik yukarda 50-60 arası
  • Baz istasyonunda 2 ekip çalışma yapıyordu. Bana geri dönüş yapılmadı acaba 5. Şikayetm üzerine mi gelmişlerdir.?yoksa rutin çalışmamı yapıyorlar? Aynı zamanda elektrikler yok elektrik çalışmasıda var buna bağlı olabilir mi? ve hala çalışıyorlar sizce sorunum düzelirmi? . Bilgili arkadaşlar lütfen alıntılarsa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zapkolik -- 13 Aralık 2019; 21:14:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkante S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone 24 ay 107 tl limitsiz sizce hangisini alayım turkcel mi c vodafone mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.