Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ [Limitsiz 15 Mbps 1250₺] (319. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
11.812
Cevap
136
Favori
183.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bat-Man

    ttnet sancaktepe müdürlüğü sancaktepe kaymakamlığın orda diye biliyorum.

    @rehber_ Tebrik ederim.Bu konuda nasıl mağduriyet yaşayıp hangi yollarla işi çözdüğünüzü anlatabilir misiniz?. Emim oldun buradaki bir çok kişiye yol göstermiş olacaksınız. Teşekkürler
    kaymakamlığın orada değil ben postaciyim Sultanbeyli merkezde ttnet mağazası var orada müdürlük

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eser.

    Bir soru daha, superboxtan kablo ile bağlayarak kullanan yok mu hiç, farkediyor mu hız ve ping değerleri kablolu ile kablosuzda?
    Ben kablo ile kullanıyorum.
    Hızım 9mbit çıkıyorsa Wifi ile 8.5mbit civarı çıkıyor.

    Ping konusuna gelirsek hiçbir fark yok.
    Wifi de ping olduğu zaman sende de oluyor.
    Kablo çözüm değil yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NitroNos

    1.Soruna şöyle yanıt vereyim Sınırsız paket kullanıyorum 1-2-3 Mbps'leri genellikle akşam , hafta sonu yoğun zamanlarda alıyorum.

    Hız düştüğü için haliyle evden herhangi bir kişi bir video yada indirme yapsa ping tavan yapıyor.

    2.Soruna istinaden Ben kablo ile kullanıyorum çok ufak tefek farklar haricinde pek fark yok.
    Hız sorunu için şikayetvar'a yazmıştım, bugün aradılar teknik ekipten, genel olarak bir yavaşlama var, kullanımlar çok arttı, Turkcell konuya el attı yatırımlar arttırıldı tarzı şeyler söyledi, eyi deyip kapattık.
    Büyük ihtimal hem depremde ki türk telekom rezaletinden sonra hemde superbox satışlarının artışından sonra superboxlara belirli bölgelerde akk getirildi. Zaten sınırsız paketinde kaldırılması bunu gösteriyordu. Turkcell'in yatırım yaptığına inanıyorum ama ülke genelinde olduğu için, bizim sorunların yakın zamanda çözüleceğini düşünmüyorum.




  • Rimesia R kullanıcısına yanıt
    Hem 5G için (ister kabul edilsin ister edilmesin, 5G için yine Turkcell ön planda bence) yatırım yapıp hem de 4.5G'ye yatırım arttırmak zor.

    Hem istasyonu arttıracak, hem elinde ki tüm bandları devreye sokacak ki bu sorunlar temelli ortadan kalsın. Ama bu 5G geçiş sürecinde baya bi sürer..

    Ayrıca hala 5G ihalesi yapılmadı bile.. Belki de 4G'de olduğu gibi 5.5G falan olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 9 Aralık 2019; 22:54:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Bencede suan yatirim 5 Gye yapilmakta 4.5G ye yatirim kesildi 3G nasil kaderine terkedildiyse ben 5G ye geciste herseyin daha guzel olacagina inaniyorum hele ki turkcel gibi bir oprt.:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 10 Aralık 2019; 3:9:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Belkide yapilan denemeler bazlardaki yogunlugua arttiriyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok canım daha neler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Ama nedense bizim burda hic yogunluk yok istanbula bile gittim hiz dusmesi yasamadim hiz dusmesi yasadigim tek yer corluda bi bayir var sehirden aşagi iniyorsun carpik kentlesmenin oldugu biyer servis ordan gecerken superbox orda yavasliyor herhalde bu sorun yasayanlar oyle sapa yerlerde veya carpik evlerin oldugu yerde duran insanlar cunku ben gittigim hicbiyerde sorun yasamiom cidden kanka sonra beni calisan olarak ilan ediyolar sorun yasamiom kardesim 100 tane yer deistim😅bence sinirsizlari kandirsinlar bu insalara yaranilmaz kotali yapcaksin butun paketleri alın size internet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 10 Aralık 2019; 6:14:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya boşver, kaale alma bas engeli geç. Millet seviyesini gayet iyi belli ediyor.

    Şu son 1 haftada baya adam blokladım, kafam rahat

    Yardım isteyene elimizden geldiğince Turkcell içi yardımcı oluruz tavsiyeler veririz, beğenmeyen yoğurtcell'e gidebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    yogurtcel hahaha😅😅😅😅 aynen zaten konuda yoğurtcelli birtakim kisilerde var bunlarin ses hatlari yogurtselde iyi cekiyor bazi yerdelerde ondan savunuyorlar :))

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konunun özeti: Troller fanboylar, birbirini ağırlar...

    Not: Peynircell*'de hız limitsiz (Lokasyonunuzda 200Mbps görseniz o kadar kullanabildiğiniz) Türkiye'deki tek gerçek sınırsız mobil tarifeyi kullanan bir kullanıcıyım.


    *Pttcell



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 10 Aralık 2019; 6:59:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glory34 kullanıcısına yanıt
    Geldi Yogurtcelli yalan soyluyor bendede var turktelekomun sinirsiz akn kalktiktan sonra sinirsiz olan interneti 3 G hizini gecmiyor gelmis burda yogurtseliyle bize meydan okumaya hadi evladim konudan inceden disari yaylan bu turktelekom konusundada agliyordu cok zamninda buna hep yardiriyordum acisi bunun icin bide yalanlariyla bizi kandircak sanki bizde yok aynisi bedavadan kardesime verdim yurtta kullaniyor 3G hizini gecmio abi diyo birde atamizin resmini koymus profiline kaldir onu ordan Allahin anarşisti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 10 Aralık 2019; 7:21:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gereksiz pahalı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yahu bırak muhattab olma. Görmemişin sınırsız interneti olmuş, tutmuş simkartı kırmış misali. Bende engelli görmüyorum Allah'tan.

    1 senedir Turkcell'de data hattım sınırsız tam hız ama tenezzül edip doğru düzgün kullanmıyorum ve ses hattım en yüksek tarifelerden birindedir. Benim yerimde başkası olsa her ay 3-4TB sömürürdü. Hele o yoğurtcell'linin elinde olsa eminim mahalleye satış yapardı

    Hani biz böyle bir kullanıcıyız, bilmem anlatabildim mi.. Bizimle boşyere aşık atmayın, sizin amacınızla bizim amacımız çooook farklı.

    Yoğurtcell'in heryeri sınırsız olsa n'olur, yoğurt yoğurttur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • glory34 kullanıcısına yanıt
    biz savunuruz veya savunmayiz orasi seni ilgilendirmez pttcel knusuna herzaman bende hakimdim orda aglayan 3 4 kisiden biri sendin hep yaziyordun milletle kavga ediyordun ayni internet bende var 5 para etmez turkcelin internetinin yanina bile yaklasamaz kardesime verdim kullaniyo en fazla 10 mb veriyor abi diyor ;) bize burda yalanlari yediremezsin cunku aynisi var turkcell kalitedir kardesim para konusur paramiz var aliyoruz kaliteyi hissediyoruz sanki turktelekom herkeze o neti bedava veriomus gibi knusma burda kullananlar bir elin parmagini gecmez

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yahu ben Turkcell kötü hizmet veriyor demiyorum ki; herkesin kabul ettiği üzere şu an operatörler arasında en kaliteli hizmeti veren Turkcell. Buradaki sorun, fahiş fiyatla düşük hızları kakalamaları ve üstüne en kaliteli firma olmasına rağmen çoğunluğun bu hızları bile görememeleri. Herkesin ortak kanaati birkaç aydır bir şeyler var, hız limitliyorlar diyorlar. Sizin bunu yazan çok sayıdaki kişiye "Sen bir şeyden anlamıyorsun, çok dünyalar ponçiği, pürü pak Turkcell'i karalıyorsun" diye itham etmenizde. Kabul etseniz de etmeseniz de millet sorun yaşıyor ve bu konuya her girdiğimde birileriyle laf dalaşı işindesin.

    Sayın Turkcell CEO'su, lütfen bu fahri Turkcell fedaisi arkadaşın çığlığını duyun, bünyenize katın bu arkadaşı. Ya da katmayın, beleşe reklamınızı yapıyor zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glory34 kullanıcısına yanıt
    Senin anlamak istemedigin sorunlar var ben burda sorun yasayan herkeze ozelden msj atip sorunlarini soruyorum cogunun yasadigi basit sorunlar ve cogununkini cozdum adamin wifi kaynakli hiz dusumu yasagina bile sahit oldum bunlar ve ayrica konuda senin gibi telekom fanboylari bas gosterio yukaridaki gibi gereksiz laflarini kullanio kaciyorlar ben bunlara bu hizmeti yedirmem ne sana ne de baskasina kardesim cozulemiycek hicbir sorun yok biz yardimci olmaya haziriz her daim sen bize ister hak verirsin ister vermezsin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turkcell kendi içinde küçülmeye gidiyor. Bu sene karlılık açıklamaları çok zor. O yüzden kısa vadede yatırım işleri de çok kolay gözükmüuyor.

    5g ise tam bir gaz ve toz bulutu. Gıyabında bazı çalışmalar var ama o kadar.
  • Abi lütfen, şu yoğurtcell'lilerin oyununa düşme. Her zaman Turkcell'e ve kullananlara yaptıkları iş, hakaretin dik âlâsını ediyorlar. Bırak etsinler, Allah'ın yoğurtcellisi sana veya bana Turkcell çalışanı veya fanboy dese n'olur demese n'olur.

    Konuyu çöpe çevirmeye çalışıyorlar başka amaçları yok, buna izin verme ve at blok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.