Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ [Limitsiz 15 Mbps 1250₺] (261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.813
Cevap
136
Favori
183.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Huawei modem hangisi oluyor arkadaslar resim atabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 gündür 10 mbit sınırsız paketle zte modem kullanıyorum. İzlenimim ben hayatımda böyle rezil bir modem görmedim.

    4.5g ile maks 2-3 mbit hız alıyorum. Bazen ilk resetlediğimde 10 mbit hız aldığım oluyor, tabi uzun sürmüyor 10 dakika sonra ping coşuyor paket kaybı artıyor.

    Bunu almadan önce arkadaşımın Huwaei modemini aynı odada 15 gün kadar kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım. Zaten ona güvenip abonelik başlattım ama bu dandik zte modemi görünce hayal kırıklığına uğradım. Bu nedir arkadaş? Modemi resetleyip kendine gelmesi bile 5 dakika sürüyor.

    Apn ayarı kesinlikle yapılmıyor. Bağlantıyı kestikten sonra 3g moduna alabiliyoruz, 3g nispeten daha sağlıklı. Bunu bildirdim Turkcell'e baz istasyonuna suç attılar ama aynı odada aynı dakikalarda turkcell hatlı telefon ile 4.5gde hız testi yaptığımda mobil veri ile 70 mbit hız alırken bu s..msonik modemle 2 mbit hız alamıyorum.

    Diyelim 3gden 4.5gye çevirmeye çalışırsanız başarısız oldu hatası alırsınız, modemi resetleyince düzelecek ama 5 dakikada modem anca kendine geliyor resetleyince dediğim gibi.

    Modem 1.5mA kullanıyor, Huwaei 2mA kullanıyor bunla mı alakalı bilmiyorum ama Turkcell gibi bir firma nasıl böyle rezil bir modemi abonelerine verir anlamıyorum. Bunları toplayıp Huwaei vermeleri lazım. Bir tane olumlu yorum görmedim.

    Hayır test etsemesem ben de müşteri hizmetleri gibi baz istasyonuna bağlarım olayı da yok işte mal bu. Arada kırmızı ışık yanıp servis dışı kaldığı da oluyor. Misal 3g 5 çizgi çekerken lte a 2 en fazla 3 çizgi çekiyor. Ve sürekli değişken.

    3g modunda idareten kullanıyorum ama bunun ping değerleri de huwaeiye nispeten çok kötü. Huwaei ile fifa online oynuyordum hiç sorun da olmuyordu, zte ile oynamak im kan sız. Kardeşim kendi turkcell hatlı telefonunu hotspot olarak bağlayıp rahatlıkla lol oynuyor ama bu zte modemle oynayamıyor.

    Abone olacak olanlar kesinlikle zte modemi görünce reddetsinler. Ben bunu nasıl değiştiririm bilmiyorum ama aman diyeyim sakın böyle bir hata yapmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omergorur -- 12 Ekim 2019; 22:26:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: llAkabell

    bende de bu modemden var, müşteri hizmetleri modem arayüzüne bağlanamıyor bile,adam tarif etti bana baktı olmuyor. dedikleri ile arayüzün alakası yok, bana da diyor modeminiz yenilerden herhalde sürekli değişiyor bizde tam bilmiyoruz arayüzü diyor. huawei modemler olsa keşke dedi laf arasında.

    neyse benimde şu an twitter da sıkıntı var,rica etsem tureng ve google çeviri uygulamasını da dener misiniz onlar çalışmıyor bende superboxa baglanınca.baya baya sıkıntı bu modem stabil bi hız alamıyorum. günde en az 4-5 kere kopuyor durduk yere. Bi daha teknik destek gelecek eve yarın, o zaman iyi bir fırça çekicem bunlara.
    adamlar geldi modemi değişti sadece,o da aynı model modem gene kesiiyor internetim. düzelmez ise,turkcelle gidip yedek simcard alın dedi. hiç çözüm olacak gibi de gelmiyor.




  • beyler firsat 10 mbps ile 20 mbps icin cok onemli bir detay eklenmis tahadute yeni baglatcaklar iyi okusunlar

    Kampanyaya katılan müşterilerimize ilk ay 500GB faydası tanımlanacaktır. Müşterilerimize tanımlanan ilk ay 500GB ek internet faydası yeni tesis hat alarak pakete sahip olan müşterilerimiz için geçerlidir.Kampanya süresi dolmadan kampanyadan ayrılan abonelere erken iptal bedeli yansıtılacaktır. Abonelerin kampanya boyunca aldıkları ek internet faydasının aylık bedeli abonelerin kampanyadan faydalandıkları süre boyunca aldıkları toplam indirim bedeliyle birlikte yansıtılır. Cayma halinde lk Ay 500GB Paket fiyatı 449TL’dir.

    Yeni gelenlere 500 gb hiz kisitsiz hediye verilecekmis artik

    tamamen aldatmaca kurnazlik 12 ay dan once cikarsan 200 kurulum +indirimler +450 + modemi vermezsen 600 daha kitleyecekler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 13 Ekim 2019; 8:48:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 500 gb. ek internet faydası diye bir şey çıkartmışlar ama ne olduğunu tam söylememişler ,siz sorup mu öğrendiniz yoksa kampanya şartlarında belirtiliyor mu ?

    misal ;

    1 tb.+500 gb. mı
    500 gb. sınırsız +sonrası sınırlı mı ?

    ne olursa olsun caydığınız zaman fazladan 449 tl. alacağını ilan etmişler ,yok artık daha neler
    şımarmanın ötesine geçtiler
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/ev-interneti/superbox-firsat-kampanyasi?place=autocomplete&qt=superbox

    biraz aşağılara inin bir kullanici olarak bu forumda benim kadar takip te olan yok herhalde hep guncel seyleri ben paylasiyorum biraz sayfalari gezin arada ne oluyor ne bitiyor

    1 tb mevzusu diye birsey yok arkadasım istersen 10 tb harca ticari kullanici degilsen bu ayri hediye 500 yani hiz sinirsiz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 14 Ekim 2019; 4:17:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben niye takip edeyim kardeşim ,aylar önce superbox aldım ,şimdi almayı düşünenler takip etsin
    sadece dikkatimi çektiği için bir şeyler söyleme gereği duydum
    rahatsız oluyorsan hiç takip etmem ,sen devam et

    üstelik senin verdiğin linkten şimdi baktım farklı bir şey yazmıyor

    Kampanyaya katılan müşterilerimize ilk ay 500GB faydası tanımlanacaktır. Müşterilerimize tanımlanan ilk ay 500GB ek internet faydası yeni tesis hat alarak pakete sahip olan müşterilerimiz için geçerlidir.Kampanya süresi dolmadan kampanyadan ayrılan abonelere erken iptal bedeli yansıtılacaktır. Abonelerin kampanya boyunca aldıkları ek internet faydasının aylık bedeli abonelerin kampanyadan faydalandıkları süre boyunca aldıkları toplam indirim bedeliyle birlikte yansıtılır. Cayma halinde lk Ay 500GB Paket fiyatı 449TL’dir.
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Konu apacik belli yeni gelenlere 500gb diyor iste 500 gb 4.5g anlasilmiycak ne var 1tb mevzusu diye birsey yok yok defalarca tartisildi halen ona ekmi diyorsun he evet 1 tb a ek herkez 1 tb i geciyor bakmislar ona ek olarak vermisler biraz mantik lutfen

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • birincisi azarlar şekilde cevap verme hakkını size kim verdi ?
    ikincisi kurulum yapıldıktan sonra bana sms ile kota bilgisi geldi ,burada milletin tartışması kimseyi bağlamaz (ben 20 mbitt hız olanı aldım)
    üçüncüsü zoruna gidiyorsa söyle bloklayım ve bir daha senden yardım falan istemeyim
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Dostum seni azarlayan felan yok bu birincisi ikincisi okadar sacma bir seye bagladinki konuyu onun icin oyle yazma geregi duydum bende 20 megabitlik paketteyim 1 terebayt sinir minir yok oyle bir mesajda ne ben aldim nede alani gordum tahadutte yaziyor ama musteri hizmetlerini arayip sorabilirsin ticari bir amacla kullanirsan yani 100 tane 1000 tane mac adresiyle 1tb yi gecersen inceleme yaparlar senin dedigin cok sacma bir sey oldu yani herkez 1 tb yi geciyorda yeni gelenlere eşantiyondan 500 gb dahami ekleyecekler hatlarini kapatmasinlar diye insanin gulcegi geliyor ne bilim biraz mantik yurutsen anlarsin ekstradan 500 gb 4.5G tanimladiklarini yazdigin seyle kafa karistiriyorsun bak aradim musteri temsilcisini bu saatte ek 500 gb yani 500 gb a kadar 4.5 G hizinda kullanacakmissin ilk ay anlasildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 14 Ekim 2019; 4:52:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • seni bilmem ama bana kota ile ilgili sms geldi ,999 download / 500 upload olarak

    ne derece geçerlidir bilemem ,ancak başına gelince belli oluyor
    forumda çok sayıda dayı çıkıyor "umursamayın ,yapmayın ,bir şey yapamazlar" şeklinde atıp tutan ,sonrasında başına gelen çekiyor çileyi

    üstelik o bahsettiğin sözleşmede (10 mbitt olanda) 4 cihaz şartı var ,şimdilik buna bakılmadığı söyleniyor ama adamlar uygulamaya kalksa ne yapabilirsin (sözleşmeye yazmış)

    sen firma değilsin ki senin sözünü senet kabul edelim
    mantık olarak 500 gb. sınırsız olacak gibi geliyor ama ben emin olunsun diye yazdım (yeni abone olacaklara bilgi amaçlı)
    yoksa gecenin bu saatinde saçma tartışmalarla uğraşacağımı bilsem hiç yazmazdım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.CEMİL -- 14 Ekim 2019; 5:7:45 >
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Dostum musteri temsilcisini ara onlar sana gerekeni soyleyecekler beni burda herkez bilir havadan sudan atip tutmam gercek neyse oni yazarim herzaman en hizli sekilde bir konuyu arastiririm fikir sahibi olurum buraya bildirirrim 20 mb lik tahadutude degisti senin bundan haberin dahi yok sen iyisi burdan yardim felan isteme cunku cok gereksiz seyler icin yardim istiyorsun musteri hizmetleri benim dediklerimi aynen sana aktaracaktirbi cok sey hakkinda bilgin yok halen ara eksiklerini ogrenmeye bak sen

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • okadar bos muhabet yaptirdinki bize yazdigim yararli birsey arka sayfada kaldi yapmayin be kardesim soyle seyler bilmedigniz bi knu varsa emin olun ben arastirip oyle yazmisimdir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 14 Ekim 2019; 5:26:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yeni uyguladigim yontem mi 9 da superbox hatti ses hattim turkcele gecti aramalari bipten al smsi superbox hattina yonlendir ses hattim lifecellde tv fizy dergilix lifebox ucretsiz sinirsiz netle keyif tek hatla hersey aramada yapabiliyorum 1000dk bip heryone arama var smsler zaten bedava bip olmayan kisiye bipten bedava sms atabilion :) odedigim miktar 20 mbps(190t) + Turkcel hersey bedava uygulamalar tv telsiz ucreti vs dahil 40 tl =230 Tl tadindan yenmiyor :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 14 Ekim 2019; 7:33:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 10Mbps 1 mbit mi oluyor speedtestte idm ile indiriken kaç oluyor
  • Mogolo kullanıcısına yanıt
    1.4 e falan ulaşıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • huawei modem olayı kesin mi arkadaşlar bağlatalı 1 ay oldu zte modem o kadar çile yaşattı ki kırmamak için zor duruyorum herhangi bir değişim vs yapıyolar mı bilgisi olan var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar;
    Evimde TurkTelekomun fiber İnterneti var tivibu ile 100 TL ödüyorum. Ancak köydeki eve altyapı yüzünden internet bağlatamıyorum. Ya telefonun internetini paylaşacağım ya da wınn alacağım.
    bende superbox almak taraftarıyım ancak aklıma takılan sorular var yanıtlarsanız sevinirim.
    fiberden 35 Mbps'ye Kadar ancak 2 mbps nin üstünü hiç alamadım.
    superbox almak mantıklı mıdır? Yakında taahhüdüm bitecek 100 küsür liradan aşağı teklif edeceklerini sanmıyorum.
    Hız ve kopma bağlanma sorunu gerçekten çok oluyor mu oturduğum ev şebeke istasyonuna yakın sayılır ancak köyde en yakın neresi tam bir fikrim yok 3G görüyorum telefonda superbox ile kullanabilir miyim. Deneyimleyen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
  • 2 haftaya yaklaşan deneyimlerimi paylaşayım, yeni geçmeyi düşünen arkadaşlara yardımcı olur belki.

    * 20 mbps sınırsız paketi satın aldık ve verilen modem ZTE. Genel anlamda sorun yaşamadım ama Huawei modemle değiştirir misin deseler değiştiririm tabii.
    * Hızım genelde 20 mbps civarında ve pek bir yavaşlık yaşamadım. Lokasyon : Kumburgaz/Büyükçekmece/İstanbul
    * Evde temizlik olduğu için şu an bir cafede açtım notebooku ve rahatça internete girebiliyorum. Benim gibi ara sıra dışarıda çalışmak zorunda olanlar için mobil yönü güzel.
    * Evde notebook ethernet kablo ile bağlı modeme ama bazen birkaç saatte bir kopmalar yaşanabiliyor. Ya modemden ya da şebekeden kaynaklı bir durum ama çok sık yaşanmadı şu ana kadar.
    * Mobil cihazlardan youtube, twitter, instagram, google play gibi uygulamalarda verinin gelmesinde bir gecikme söz konusu. Veri trafiğinde araya kendi katmanlarını koydukları anlaşılıyor ve neden böyle bir şey yaptıklarına anlam veremiyorum.
    * Notebookta discord, slack gibi sesli iletişim programlarında gereksiz bir lag olabiliyor. Bağlantı hızım normal olmasına rağmen bazen karşı tarafa sesim robot gibi gidiyor. Discord'ta bir bakıyorum ping 200 ms'lere fırlamış.
    * Online oyunlarda genelde ping sorunu yaşamıyorum. Battlefield V, PUBG gibi oyunlarda ortalama 60-80 ms ping alıyorum.

    Edit : Dün hem ethernet hem de wireless ile bağlı iken microsoft'un sunucularından download yaparken sıkıntı yaşadım. DNS ayarlarıma da baktım ikisinde de otomatik. Bugün ise sql server 2019'u 4-5 defa indirmeye çalıştım hep bağlantınız koptu diye uyarı verdi sql installer. Iso dosyasının boyutu 1.3 gb. Daha sonra bir müşterimin projesine destek verirken vpn ile adamların sisteme bağlandım. Aklıma bir de böyle deneyeyim dedim ve hiç bir kopma olmadan dosyayı indirdim. Modem ve bağlantı şekli aynı ama arka taraftaki trafik değişince sıkıntı yaşamadım. Bugün akşam aynı şekilde 20 küsür gb'lık visual studio 2019'u indirmeye çalışacağım, sonucunu yazarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barkar -- 14 Ekim 2019; 12:17:48 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mborazan

    Merhaba Arkadaşlar;
    Evimde TurkTelekomun fiber İnterneti var tivibu ile 100 TL ödüyorum. Ancak köydeki eve altyapı yüzünden internet bağlatamıyorum. Ya telefonun internetini paylaşacağım ya da wınn alacağım.
    bende superbox almak taraftarıyım ancak aklıma takılan sorular var yanıtlarsanız sevinirim.
    fiberden 35 Mbps'ye Kadar ancak 2 mbps nin üstünü hiç alamadım.
    superbox almak mantıklı mıdır? Yakında taahhüdüm bitecek 100 küsür liradan aşağı teklif edeceklerini sanmıyorum.
    Hız ve kopma bağlanma sorunu gerçekten çok oluyor mu oturduğum ev şebeke istasyonuna yakın sayılır ancak köyde en yakın neresi tam bir fikrim yok 3G görüyorum telefonda superbox ile kullanabilir miyim. Deneyimleyen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
    Merhaba
    Üçbuçuk aylık deneyemimi yazayayım bende :)Huwae modem almak koşulu ile hiç düşünmeyin hem oturduğunuz evde hemde köydeki evinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.Forumda sorun yaşayan arkadaşların çoğu ZTE Marka modem verilenler.Ben çok memnunum ha şuda var sonuçta mobil data hattı lokasyonunuzda aşırı bi trafik varsa etkilenmede yaşayabilirsiniz.




  • 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.