Şimdi Ara

★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★ (477. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.252
Cevap
97
Favori
838.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 475476477478479
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • droguzhan D kullanıcısına yanıt
    kardeş ben ürün değişimi yaptırdım yeni aldım ürünü suan pie yüklemekte kararsızım.pil takılması anakarttan dediler ürün değişimi yapıldı.sizde bence ürünü garantiye verin ama 6 aylık değilse ürünün anakartını değiştiriyolar bilginize...pie yüklemek istemememin nedeni ise sanki bana güncelleme sonrası pil takılması oldugu düşüncesi ama tabi ben öyle sanıyorumda olabilir...
  • Gagavuzz G kullanıcısına yanıt
    ürünü garantiye göndermiştim ürün 6 aylık olmadığı için ürün değişimi geldi ürünü aldım pie yüklemekten korkuyorum...pil takılması ürünün anakartından kaynaklı dediler yani bana göre sanki pie güncellemesi sonrası oldu gibi ama tabi bilmiyorum...galiba pie yüklemesi yapacam gibi bidaha olursa yine göndercem artık napim...
  • Beyler lütfen yardım edin. V30 cihazında Share it kullanan var mı? Bende uygulama wifi erişim noktası kuramıyor ve bu sebeple kullanılamıyor lütfen cevap verin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pudinkk kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam.
    Öncelikle hayirli olsun, iyi günlerde kullanin.

    Sizin sorunuzla beraber yeni alan arkadaşlara da bi kilavuz/rehber olsun.

    Numaralandirdigim resimler de bulunan cizili alanlarda Hepsiburada gibi "Brightstar TR Garantili" satilan urunlerde guvenlik bandi/etiketi bulunmamakta. Bu cihazin doa yada refurbish(yenilenmis) anlamina gelmez. Brightstar TR Garantili cihazlar Türkiye'de bu sekilde satilmaktadir.

    Yeni cihaz alanlar telefonun sifir, doa ve sim kart takilip takilmadigini LG Musteri Hizmetlerinden IMEI sorgulatarak ogrenebilirler.

    LG MH arayarak cihazin IMEI'sini soyleyerek
    *Sim kart takilip takilmadigini,
    *Doa cihazi olup olmadigini,
    *Teknik servis de islem gorup gormedigini,
    Ogrenebilirler.

    Yukarida ki seceneklerden hic biri yoksa cihaz sifirdir. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

    Tabii cihazin kutusunu ve telefonu fiziki olarak incelemekte onemli. Dis kutuda koruma/fabrikasyon poseti var mi yok mu, sonrasinda cihazin kendisinde koruma/fabrikasyon poseti var mi yok mu bunlarin kontrolude onemli.

    Cihazin guvenlik bandi/stickleri ile alakali fotograflar ektedir.

    ★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Neden 8.0 Oreo'ya döndüm?
    Aracımın multimedya cihazı ile wireless bağlantı sağlayamıyordum. Bunu aşmak için öncelikle Hard reset yaptım yani fabrika ayarlarına döndüm. Eğer 9.0 Pie güncellemesi yaptıysanız ve yavaşlıktan dert yanıyorsanız bunu bir kere yapın telefon gözle görülür hızlanıyor ve sanki yeni bir telefona dönüşüyor.
    Fakat bu benim araca bağlanmamı sağlamaya yetmedi. Ben de 8.0 Oreo'ya döndüm ve sorun kalmadı. Öte yandan Oreo'nun hızını ve sadeliğini özlemişim.

    Bu da böyle bir anımdır.
  • Wireless bağlanmaktan kastınız bluetooth değil mi, değilse nasıl kullanıyorsunuz detay verirmisiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MoRTaLSouL kullanıcısına yanıt
    Benim cihaz dün geldi. Aynı gösterdiğiniz fotoğraflardaki gibiydi.
    Cihaz iyi arkadaşlar. Bu arayüzü de hiçbir markada bulamazsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: renega

    hattımı vodafona geçirdim şebeke sorunu başladı. birkaç uygulama ile sebeke modu seçim ekranına ulaşabildiğim. En stabil LTE/TD-SCDMA/UMTS (19) ama çağrı sonrası edge'ye geçiyor tekrar mod değiştirmem gerekiyor her seferinde. LTE/GSM diye mod olsa sorun olmayacak. Keşke o modu eklemenin yolu olsa. Bu dediğim sebeke modları "Telefon bilgileri" ekranında
    bu konu beni epey yordu bir cok arkadasım da bu konudan muzdarip ülkemizde 4,5 g tam anlamıyla oturmus degil sehir merkezlerinde baya iyi sonuclar alınabılır fakat sebeke az cektigi için sarji olumsuz etkiliyor sana tavsiyem sadece 3 g modunda kulan asu degeri 15 11 9 yazmasına pek aldanma sinyal seviyesi onemli -65 dbl siyan alıyosan muazzam cekiyor demektir internet konusunda oparötör interneti ne kadar saglıklı verıyorsa okadar hız alırsın suan benım sınyal olcumum -70 dbl asu 17 hızım 20 mgbt gunluk kulanımda bı fark hısedmezsın 4,5g aldımda sebekeyı -85 dbl hızım 110mgbt asu 41 ama samsung telefonu baz alalım asu 44 geziyer sınyal - 65 dbl onda 1 yada2 mgbt fark eder kesınlıkle ve kesınlık 3g sec sadece bu sekılde kulan sarja buyuk etkisi olcak




  • quote:

    Orijinalden alıntı: angelmanta

    Neden 8.0 Oreo'ya döndüm?
    Aracımın multimedya cihazı ile wireless bağlantı sağlayamıyordum. Bunu aşmak için öncelikle Hard reset yaptım yani fabrika ayarlarına döndüm. Eğer 9.0 Pie güncellemesi yaptıysanız ve yavaşlıktan dert yanıyorsanız bunu bir kere yapın telefon gözle görülür hızlanıyor ve sanki yeni bir telefona dönüşüyor.
    Fakat bu benim araca bağlanmamı sağlamaya yetmedi. Ben de 8.0 Oreo'ya döndüm ve sorun kalmadı. Öte yandan Oreo'nun hızını ve sadeliğini özlemişim.

    Bu da böyle bir anımdır.
    LG g5 te wipe cache yapıyorduk sanırım bir de, hard reset dediğiniz işlem sadece fabrika ayarlarına dönmek mı hocam?

    Wipe cache de yapsak üzerine ekstra bir faydası olur mu?

    Ben de 9 a güncellemedim, nasıl wipe cache yapabilirim ve hard reset yapabilirim( factory reset ise o kolay)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ilkerk88 kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun hocam cok guzel bir cihaz aldiniz. Bundan emin olabilirsiniz :)

    F/P olarak gunumuz piyasasinin liderlerinden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pudinkk kullanıcısına yanıt
    hard reset = factory reset aslında
    youtube'da var nasıl yapıldığına dair video
  • Herkese merhabalar. Halı saha soyunma odasındaki oturma yerlerini herkes bilir. Telefonumu çizilmesin diye pantolonun cebine koydum. Haliyle maç sonrası unutup çantadan çıkarınca fayansa arka üstü düştü. Gorilla glass 5 diyorlar ama tuz oldu resmen diz mesafesinden düştü her halükarda suç bende biliyorum ama bundan önceki telefonuö j5 defalarca daha yüksekten düştü birşey olmadı dayanıklı cam biraz garibime gitti. Çok da üzüldüm daha 1 ay olmadı alalı. Kılıf veya ekran koruma kullanmıyorum. Yine suç bende bilmeme rağmen servi yardımcı olur mu, başına gelen varmıdır bilmek istedim ayrıca ücretle olursa da ücret tutarı ne kadar olur ? Hevesimi daha alamadığım için yaptırıcam sanırım. Zaten gidip de değiştirin diye cingar çıkarmıyıcam ama işleyiş nasıl olur bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuzhan vural O kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Sadece arka kapak ise fazla tutmaz. İnternette 60 TL. civarı fiyatı var. Servis takarsa fiyat ne olur bilmiyorum ama sonuçta servis taksa bile su geçirmezlik gidecek. Onun için biraz el beceriniz varsa internetten arka kapak ve çift taraflı bant temin ederek kendiniz halledebilirsiniz.
  • Servis taksa dahi su geçirmezlik özelliğini mi yitiricek ? Teşekkürler forumda okudum 450 lira civarıymış serviste. İnternette 60-80 lira arası bulunuyor evet. Garantiyi dert etmeyip sizce ben mi takmalıyım siz olsanız ne yapardınız ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oğuzhan vural

    Servis taksa dahi su geçirmezlik özelliğini mi yitiricek ? Teşekkürler forumda okudum 450 lira civarıymış serviste. İnternette 60-80 lira arası bulunuyor evet. Garantiyi dert etmeyip sizce ben mi takmalıyım siz olsanız ne yapardınız ?
    Serviste en az 450 500 civarı tutuyor diye biliyorum. Ve servis değişirse su geçirmezlik gitmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MoRTaLSouL kullanıcısına yanıt
    Bugun aradim sordum. Telefon bana 22 sinde geldi simkart takmadim ama servis 22sinde simkart takilmis diye goruyoruz dedi.

    Herhangi bir servis kaydı var mı diye sordum görünmüyor dedi.

    Detaylı anlatım için teşekkürler.

    Ben telefonu bittibitiyor satıcısı gittigidiyordan aldım
    O hafta 18 aralıkta kazananlar kulubu ındırimi yapıldı 2360 tl telefon 2267 ye indi
    75 lira da worldpuan gelecek iyi fiyata geldi.

    Az önce baktım 2499 olmuş.

    Son zamanlarda her seyin fiyatı iyice değişken ve rahatsız edici , trendyol saatlik fiyat değiştiriyor diğer firmalar da uymaya başladı.

    Bittibitiyor ile deneyimim:
    iletişimi zayıf, bu satıcıda indirim olmasa almazdım, hiçbir mesaja yanıt vermiyorlar.
    Kayseriden yolluyorlar telefonu çoğu sitede kargo çıkış yerleri istanbul kayıtlı, okuma yazma yok herhalde sadece telefon satıp parayı da para sayma makinesinde sayıyorlar muhtemelen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oğuzhan vural

    Herkese merhabalar. Halı saha soyunma odasındaki oturma yerlerini herkes bilir. Telefonumu çizilmesin diye pantolonun cebine koydum. Haliyle maç sonrası unutup çantadan çıkarınca fayansa arka üstü düştü. Gorilla glass 5 diyorlar ama tuz oldu resmen diz mesafesinden düştü her halükarda suç bende biliyorum ama bundan önceki telefonuö j5 defalarca daha yüksekten düştü birşey olmadı dayanıklı cam biraz garibime gitti. Çok da üzüldüm daha 1 ay olmadı alalı. Kılıf veya ekran koruma kullanmıyorum. Yine suç bende bilmeme rağmen servi yardımcı olur mu, başına gelen varmıdır bilmek istedim ayrıca ücretle olursa da ücret tutarı ne kadar olur ? Hevesimi daha alamadığım için yaptırıcam sanırım. Zaten gidip de değiştirin diye cingar çıkarmıyıcam ama işleyiş nasıl olur bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.
    merhabalar öncelikle cok cok geçmiş olsun aynı sorunu bende yasadım ilk çihazın garantili garanti bozulmasın dersen 470 tl arka kapak parmak izi okuyucu kamera lensi hepsi degişiyor sengüllerde yaptırmıstım ama arka kapak degiştikden sonra cıhazın ahızesını kesınlıkle kontrol et cızırtı yaparsa bırebır cıhaz doa kapsamında degısımın olur




  • Sezer529 S kullanıcısına yanıt
    470 lira çok fazla geliyor bana internette 80 liraya bulunan birşeyi neyse hata bizde çok teşekkür ederim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. Kablosuz şarj konusunun geçtiğini görmüştüm, uzun zamandır kullanan birisi olarak yazmak istedim.

    İlk kablosuz tecrübem, uygun fiyatlı ve ülkemiz sınırlarında bulunduğu için Nillkin magic disk 4 ile oldu. Yanlış hatırlamıyorsam içi beyaz renkli olanı 62 TL'ye almıştım. Ürün led ışıklı, diğer padlere göre kalın ama plastik bir kasaya göre gayet sağlam duruyor. Gece falan renkler çok güzel gözüküyor. İki ışık modu var; birincisi sabit beyaz ikincisi de sürekli değişen rgb. Telefonu üzerine koyduğunuzda da ilk turkuaz rengi oluyor sonra sönüyor.

    Peki, şarj etme durumu nasıl? Bu cihaz 10 watt destekli olmasına rağmen bizim telefonumuzda 10 watt şarj desteği yok. Ya 7 (7,5 da olabilir) watt ya da 15 watt destekşiyor. Dolayısı ile bu pad üzerinden kablosuz hızlı şarj yapamıyorsunuz. Tam şarj yanlış hatırlamıyor isem 3.30 - 4 saati buluyor. Eğer masabaşında çok bulunuyor ve telefonunuzu sık kontrol etme isteği duymuyorsanız ekonomik bir çözüm. Sevmediğim yanı, telefon masada sürekli düz olarak durduğu için ve çok ortalı şekilde olmazsa şarja başlamadığı için hem ekranı arada kontrol etmek hem de üzerine koy geç o yolunu bulur kolaylığı olmuyor. Dikkat etmek gerekiyor. Yavaş olması, ekran yere paralel durduğu için telefonun üzerine eğilip bakmak (ki pin falan kullanıyorsanız bir bildirim için ekranı açmak işi çok uzuyor, malum parmak izi de arkada) ürünün kötü yanları. Ayrıca bazen, telefonun ve plastik kasanın ısındığını da hissettiğim oldu.

    Ürünün tanıtım videosu:https://www.youtube.com/watch?v=YgzUol53bbw
    Ürünün temsili resmi:
    ★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★

    Durum bu olunca yurtdışı kaynaklara bakınma ihtiyacı hissettim. Birçok tavsiye, marka, fiyat, öneri olunca insanın canı sıkılıyor ve almaktan vazgeçebilecek duruma geliyor. Çok eskiden beri sıkı bir amazon kullanıcısı olarak oradan bakındığımda "Yootech" marka bir ürün buldum. Kasasında aliminyum destek olması, 15 w desteklemesi, yorumları falan derken almaya karar kıldım. Adaptörsüz versiyonu 15, adaptörlü versiyonu 22 dolar bu ürünün. Sepete ekleyip ödeme ekranına gelesiye kadar dolar kuruydu vergiydi derken fiyat ülkemiz şartlarında katlandıkça katlanıyor. Bunun yanında adaptörlü versiyonu bizim standart lg adaptörüne göre çok daha güçlü olmasına rağmen, Abd tipi fiş olduğu için bana yaramayacaktı.

    Adaptörsüz şekilde, Amerika'dan gelen bir arkadaşıma aldırttım. Yaklaşık 4-5 gündür kullanıyorum ve yeterli bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum.
    Ürünü masam ile priz arasında çok mesafe olduğu için 2 metrelik kablo ile kullanmak durumundayım. Adaptör olarak da bizim standart QC 2 Lg adaptörü kullanıyorum.

    Avantajlar: *Plastik ve Aliminyum destekli oldukça sağlam duran bir kasası var.
    *Stand açısı çok iyi, otururken rahat bir bakış açısı sunuyor. Bilgisayarda çalışırken telefondan video falan açtığımda arada göz atmak için açı çok uygun. Bunun yanında hem dik konumda hem de yatay konumda şarj ediyor.
    *Yüz tanımalı kilit ekranı kullanıyor iseniz, ekrana dokunduğunuz an direkt açıllıyor çünkü telefon yüzünüze bakıyor. Pad varken yaşadığım ekran kilidini hızlı açamama sorununu da çözmüş oldum.
    *İçerisinde sıcaklık yükselirse çalışan bir fan var ama bende henüz çalıştığını duymadım. Kablo girişinde ve üzerinde hava giriş çıkışları var. Çalışırken ne telefonda ne de stand'da herhangi bir ısı hissetmedim.
    *Bizim adaptör ve uzun bir kabloya rağmen, telefonu üzerine bıraktığınız an "Kablosuz Hızlı Şarj Oluyor" yazıyor. Diğerinde sadece "Kablosuz Şarj Oluyor" yazıyordu. *Bıraktığınız anda başlaması cümlesini, altındaki destekten dolayı telefonu yanlış konumda koyamamanız anlamına geldiği için yazdım. Pad olursa sweetspot denilen yeri, yani coil ile telefonun tam üst üste gelmesi durumunu denk getirmek için biraz uğraşıyorsunuz. Stand olayında direkt isabetli şekilde denk geliyor.
    * Telefonumda Spigen rugged armor var, bildiğiniz gibi biraz kalınca bir kılıf. Buna rağmen ısı, yavaşlık vs durumlarını yaşamadım.
    * Şarj süresine gelirsek, kablosuz olayı hiçbir zaman kablolu hızında değil. Bu bir gerçek. Ama magic disk olan önceki kullandığıma göre ciddi farklılık var. Ürün ortalama olarak saatte %42 ile %45 arasında bir şarj süresi sunuyor. %15 civarında standa koyduğumda, tam şarj için yaklaşık 150 dakikada şarj oluyor. 2,30 saat gibi. Bu süre belki daha iyi bir adaptörle (stand 12 volt ve QC3 destekliyor)ve daha kısa bir kablo ile biraz daha aşağıya çekilebilir. Tanıtım yazısında 15 watt için 12 volt 1.5 amper adptörle ibaresi var. Bana göre şimdiki performansı çok yeterli.
    *Kutusundan bir adet usb c- usb c bir adet de usb a - usb c kablo çıkıyor. Sanırım 1 metre kablolar, ben onu kullanmadığım için dikkat etmedim.

    Ürünün temsili resmi:
    ★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★

    Ürünün satış linki : Amazon.com
    Not: An itibariyle 452 rating, 5 yıldız ve "Amazon's Choice" etiketi var.

    Önerir miyim ? Kesinlikle. Masaüstüme bunu koyduğumdan beri diğer kablolu şarj aletimin nerede olduğunu bile unuttum. Bu arada Nillkin olanı da yatağımın yakınında bir yere konumlandırdım, uykuya giderken oraya bırakıp geçmek de gayet pratik oluyor.

    Aklıma başka bir şey gelmedi, soran olursa yardımcı olmaya çalışırım ama. Umarım birilerinin işine yarar.

    Ekleme, düzeltme: "%15 civarında standa koyduğumda, tam şarj için yaklaşık 150 dakikada şarj oluyor. 2,30 saat gibi" demiştim. Sanırım orada arkada çalışan yotube vanced gibi bir program açık kalmış, bugün daha net test edeceğim. Mesela şu ss'de %20 ile başladığında tam şarj süresine kadar 1 saat 52 dakika geçmiş.
    ★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★

    Stand ve ben hep masa başında olduğumuzdan, tam bitmeden doldurmuşum genelde, onu fark ettim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Alegria -- 29 Aralık 2019; 8:40:18 >




  • srvngrc S kullanıcısına yanıt
    kullanımına ve beklentine bağlı.lg g2 yi de kullanıyorum 6.senesi ne geldi.bence bu cihazında en az 4 senesi daha var.kaldıkı bu fiyatlara bu kamera,ses kartı ve su-toz geçirmezlik ozelliklerine sahip başka bir cihaz yok..
  • 
Sayfa: önceki 475476477478479
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.