Şimdi Ara

Bacağı Kopan Adamın Dramı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • edit : dolandırıcı diyenler var.

    çok söze gerek yok izleyin...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freakk -- 16 Ağustos 2018; 23:32:10 >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reahax

    Hikayesi doğru mudur bilmem ama kendisi sabıkalı birisi.

    http://www.sozcu.com.tr/2016/teknoloji/facebook-grubunda-dolandiricilik-iddiasi-1506908/
    http://m.gazetevatan.com/-protez-ayagi-yla-carpti-1006627-yasam/
    Hocam aynı kişi degiller. Videoda 2011 yılındaki kazadan gerçekleştigini söylüyor, senin paylaştıgın haberde 2013 yılı diyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reahax

    Hikayesi doğru mudur bilmem ama kendisi sabıkalı birisi.

    http://www.sozcu.com.tr/2016/teknoloji/facebook-grubunda-dolandiricilik-iddiasi-1506908/
    http://m.gazetevatan.com/-protez-ayagi-yla-carpti-1006627-yasam/
    Aynı kişiler mi bilemem de anlatırken yaşadıklarının yalan olduğunu düşünen oldu mu?

    Hiç olmaz öyle şey sigorta öder, olmaz öyle şey mahkeme o kadar sürmez dediniz mi içinizden?




  • bilemiyorum videodakinin adı tayfun kaçan haberdekinin adı tayfun koçhan. tayfun koçhan olarakhttps://www.instagram.com/kochan5953/ bu hesap çıkıyor videodaki ile aynı kişi gibi
    https://www.haberler.com/mustafa-tayfun-icin-yeni-bir-umut-dogdu-5540492-haberi/ buradaki haberde ise adı Mustafa Tayfun Kaçan olarak geçiyor.

    Edit: Twitter adresinde de adına Mustafa Tayfun Kaçan yazmış. Haberde geçen dolandırıcının adı ise Mustafa Tayfun Koçhan, bu kadar tesadüf biraz fazla gibi. Birkaç güne belli olur nasılsa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 21 Mayıs 2018; 3:16:14 >




  • xentios kullanıcısına yanıt
    Bende motosiklet kazası geçirdiğimde elim için 3 kere ameliyat oldum hiç bir şekilde para alamıyorsun. Torba yasası yüzünden sigorta hiç bir masrafı karşılamıyor. Devlet hastanesinde elimi bir daha kullanamayacağım söylemişlerdi bana.

    Fakat şunu hiç bir şekilde anlamadık. 8-8 suçlu, bilirkişi raporu olan kazada en fazla 3 celsede ceza çıkar. Dönersin hastane ve ileriye dönük alacaklar olarak dava açar paranı çağır çatır alırsın. Ben öle yaptım. Fakat bunların hiçbirini artık sigorta karşılamıyor. Yani Kaza yapınca özele gittim rücü ettim falan bitti bunlar.

    Hatta ben özelde 40bin harcadığıma dahil elimde fatura vardı ödenmiş. Karşı taraf sigortası olmayan kişinin devlet hastanesin de çıkıcak ücret maksimum 8bin tl diye diyerek ödeme düşürmesi istedi. O kadar yüzsüzler.

    Fakat şöyle bir gerçek var ben Kaza olduğu tarihte şirket sahibi, yanımda 23 çalışan vardı. Sarhoş sürücü 1400 tl maaş ile bmw alıp yanında sevgilisine artistlik yapıp bana çarptı. Ben 40bin hastane gideri+6 ay boyunca tedavi yüzünden fiziki mağduriyet 23bintl+ manevi 130bin tl dava açtım. Mahkeme bunu hastane gideri + 15bşn tl tazminat olarak kapadı.


    Şimdi ki aklım olsa o çoçuğu bulup ili ayağını koparıp hapse giderdim. Nasıl olsa mağduriyeti Yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Merhaba bu kişi dolandırıcıdır. Yukarıki haberler doğrudur. Bu o.. çocuğu benim hayatımı zindan etti bunun için 2000 dolar para topladım attığı videolara inandım ama yalanmış. Kendisinde zaten var olan bir protez bacağı yokmuş gibi davrandı bize, parayı gönderince zaten kendisinde olan protez ayakla video falan attı. Sonra ben satın aldığı ürünün faturasını istedim. Bana gönderdiği faturadan tasarımcı olduğum için şüphelendim yazan Ottobock firmasını aradım ve faturanın sahte olduğunu, böyle bir ürün satmadığını söylediler. Aldığı paraları karı kızla yiyen ve bunu itiraf ettikten sonra bana "kandırmak için sizin gibi iyi insanlları seçmemem diyen" bir müsvette.

    Allah belasını versin bunun. Sakın kimse para göndermesin. Şimdi adını değiştirmiş Tayfun Kaçan yapmış bu şekilde hala insanları dolandırmaya devam ediyor sakın para göndermeyin

    http://www.sozcu.com.tr/2016/teknoloji/facebook-grubunda-dolandiricilik-iddiasi-1506908




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.