Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2023 (5343. sayfa)

5 sn
285.692
Cevap
4.582
Favori
46.382.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1041 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 53415342534353445345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MrKattchup kullanıcısına yanıt
    C5 icin bende tum bayileri aradim hocam. Sadece birtanesi dedi elimde olsa 228-227 ye verirdim. Gelirmi dedim. Citroen live business adi altinda paket hazirliyor turkiye icin fiyatlari nasil tutarlar hic bir fikrim yok dedi satis temsilcisi.
  • buda euro grafiği. buda 8.77 üzerinde daha bir mum bile kapatmadı. 2 mum kapasın ondan sonra bakarız. daha 1 mum bile kapamadı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: koak83

    Şekil olarak 2008, malzeme kalitesi olarak QQ (qq bin kasası eskidi, yeni kasası gelecek...)

    Hem şekil hem de malzeme kalitesi derseniz: Kamiq

    Ek olarak Qasqai çok yakar. Peugeot puretech motoru daha verimli. Ayrıca hacim farkı var. Qasqai biraz daha hacimli. İkinci el piyasası 2008 in daha iyi. Kullanması daha zevkli. Tabi en boş paketi saymıyorım. Tercih sizin. İkisi de güzel sonuçta.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su derin ekonomi bilgisi olan veya olmayan arkadaşlar döviz ve değerli madenlerle ilgili yorumlarını başka sayfada yaparlarsa çok makbule geçer. Arabadan çok döviz muhabbeti var..
  • Matteacher01 M kullanıcısına yanıt

    belki arabalar euro ile geliyor ya ondandır. he ne dersiniz. bak mesela altın yorumu yok hiç çünkü altınla alakamiz yok. ama direk kurla alakalı olay


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Golf’ün satışları baltalanmasın, talep çakışması olmasın diye A3 ilk etapta sadece full paket olarak getirildi, Golf daha çeşitli paketlerle, güzel bir fiyatla gelecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthGTI -- 26 Şubat 2021; 0:29:31 >
  • FthGTI F kullanıcısına yanıt

    Bende oyle dusunuyorum. Yoksa a3 bu fiyatlarla ne kadar satmayi planliyorki ? Bakalim az kaldi. Golf bir satisa ciksin. Yavas yavas piyasa oturur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayar_42

    dolar yükseldi diye kaçacak halimiz yok tabi. abd 10 yıllık faizler artınca altın düştü. dolar euro yükseldi. ama 7.18 üzerinde daha 1 mum kapamadı. bi bekle bakalım. yarın obur gün var daha bakalım 2 mum kapatabilecek mi 7.18 üstünde

    Dolar nısan sonu en gec mayıs 15 6.8 ı gorecek-- altın gram 380 altını.. ons selale 10 yıllıklar dakı sert artıs yuzunden.. dolar da duser altında ama su araba fıyatları bıraz zor dusecek

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kmci

    faiz arttirimi olunca araba az bir fiyat inmesiyle hersey cozuluyormu sizce.faiz arttiriminin verdigi yikim tum sektorlere bizim 5 10 bin araba almamizdan daha onemsiz sanirim.

    Siz enflasyonun altında negatif reelfaiz belirlenerek ülkenin servetinin heba edilip bugüne gelinmesini ülke için daha mi yararlı buluyorsunuz


    Sizin gibiler yüzünden bu ülke bu duruma geldi, içine düştüğümuz durumun sebebi sizde bulunan bu zihniyet




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smallpox -- 26 Şubat 2021; 1:11:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pençe_1982

    Faiz artırımı ile kuru düşüreceklerini sanmıyorum.

    Faiz zaten yüksek. Bir ay da değiştirmeyebilirler, sonra düşürürler.

    Hocam faizin yüksek olup olmaması görecelidir. Ülkede enflasyon %20 faiz oranı %19 ise o faiz oranı düşüktür.


    Bizde aciklanan enflasyon maalesef çok yüksek, açıklanmayan reel enflasyon ise daha da yüksek. Muhtemelen şu anki faiz oranından bile daha yüksek. O yüzden bu faiz oranları yüksek değil


    Sizi tenzih ederim iktisat cahilleri maalesef halkı yanlış bilgilendirip zehirliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tsfirtina kullanıcısına yanıt

    Herkes kazancına göre segment düşecek örneğin insignia alacak olan astra ya, astra alan corsa ya düşecek. Ama araç satışı faiz indirim ile azalacağını sanmıyorum. Sıfır faizli kredi ile şu an araç almak mantıklı tl değer kaybediyor zaten. Dolar belki yarın düşer ama uzun vadede yükselme potansiyeli gösteriyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DukeMew D kullanıcısına yanıt

    Senin bana cevap verebilmen için öncelikle enflasyon nedir onu öğrenmen lazım. Öncelikle açıklanan enflasyon oranlarının ne kadar gerçekten uzak olduğunu anla, sonra reel enflasyonunun ne kadar olduğunu tahmin etmeye çalış, son tahlilde de politika faizinin söz konusu enflasyon oranından muhakkak eşit yada dahafazla belirlenmesi gerektiği gerçeği bilgisine ulaş...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf24

    Yazsam mı yazmasam mı diye tereddüt ettim ama yine de yazayım. Komşum 1.5 TSI Tiguan aldı Elegance. 445bin e bırakmışlar. Bende yakıt durumunu sormak için gittim yanına. Benimde 1.5 TSI bir araç alma düşüncem vardı. Neyse Passat 1.6 tdi 6.5 yakıyordu buda 8.5 yakıyor dedi. Sohbet ediyoruz araç nasıl vs.


    Aracı bayiden alıp yola çıktıktan 100km sonra araç hata vermiş ve kenara çekmişler. Bir süre çalışmamış araç. Biraz beklemişler ve çalıştırıp müsait bir yere çekip servisi aramışlar.


    Sonuç DSG mort. Komple değişmiş şanzımanı. Tamam DSG bozuluyor da bayiden çıkar çıkmaz da olmaz ki bari eve gideydi adam.




    Şunuda ekleyeyim hala VW harici araç almam diyor kendisi  .



    Alıntıları Göster

    Yeni Tiguan sorunsuz denilen ıslak kavrama dsg. Komple şanzıman değiştiğine göre sorun kavramada değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koak83 K kullanıcısına yanıt
    Yorumlarınız için teşekkürler. Bugün ikisini de bayide inceledim. 2008 görünüş olarak çekici ve içi daha modern. Fakat orta konsol, oklava gibi el freni berbat. kol dayama ve perde hava yastığı olmayışı benim için önemli. Qashqaide elektronik park freni var ve orta konsolu çok şık, içi çok daha geniş . 160hp 270nm tork 7 ileri yağlı şanzıman insanı cezbediyor. Dokunmatik multimedya ve geri görüş kamerası takılınca daha da hoş olur. Kapı kolları deri kaplı ve daha sağlam hissettiriyor. Aracımı yarın satılığa çıkaracağım. Satılınca da qashqaiyi alırım diye düşünüyorum. Yeni leonda sıram gelmişti vazgeçtim. Suv ve güçlü motor deneyimi yaşamak istiyorum. Bakalım hayırlısı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferman1987 -- 26 Şubat 2021; 1:1:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 80boztepe

    Çok haklısınız.Önemli olan alım gücü.Satabilecekler mı göreceğiz.



    Alıntıları Göster

    İsterse hiç satamasınlar bize faydası ne. Biz alamadıktan sonra onların satamaması bize fayda getirmiyor. Araba ihtiyacı olan biziz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayilerin fiyat belirlemesi tamamen hedeflerini tuturmalarına bağlı, dolar 8 i tekrardan geçmedikçe dövizin şu anki fiyatlar üzerinde bir etkisi yok.


    **Az farkla ötv sınırında olan araçlar hariç.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: okulaptus

    Herkes kazancına göre segment düşecek örneğin insignia alacak olan astra ya, astra alan corsa ya düşecek. Ama araç satışı faiz indirim ile azalacağını sanmıyorum. Sıfır faizli kredi ile şu an araç almak mantıklı tl değer kaybediyor zaten. Dolar belki yarın düşer ama uzun vadede yükselme potansiyeli gösteriyor

    Ya da hiç almayacak mecbur değilse. YANİ çoğu kişinin altında arabası var zaten mesela benim de düşündüğüm birkaç model var ama maalesef fiyatlara yansımıyor henüz. İnmezse de almam zaten alamam bu kadar basit.

  • Bu saatten sonra önemli olan döviz kurunun artması veya azalması değil, problem kurun aşırı volatil olması.

    Şimdi araç alımı yapmayı düşünen bir vatandaş gözünden düşünelim, vatandaş bakıyor kur düşüyor, hemen bayilere akın ediyor, kurun düşüşüne göre en az %15 liste fiyatından indirmli alması gereken aracı, %2-3 indirimli almak için sıraya giriyor, bunu gören bayi 5-10bin tl zorunlu aksesuar dayatıyor.

    Tam tersi durumda bakıyor kur yükselişe geçti, yine bayiye akın ediyor fiyat yükselmeden alayım diye, bu seferde bayi liste fiyatından indirim yapmadan üstünede 5-10bin tl aksesuarı yine dayatıyor, üstüne de yaptığı %2-3 indirimi de geri alıyor.

    2 durumda da bayi kazanıyor vatandaş arada kalıyor.

    Boşuna bazı markalar liste fiyatlarının üstünden sürekli 50-100bin tl arası indirimli satmıyor araçlarını, azıcık kur artışında zaten resmi olmasa da size söyledikleri fiyatları zamlı olarak söylüyorlar, inanmayan sabah bu markalardan bazılarının bayilerini arasın, en az %1 fazla söyleyecekler fiyatları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthGTI -- 26 Şubat 2021; 1:31:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nervo

    Evet arkadaşlar almayın diyen arkadaşlara sitem etmeye başlayabilirsiniz.


    Almayın diyen arkadaşlar zamları izleyin.

    Bırak hocam bu algı faaliyetlerini...

    Döviz kuru inerken indirim mi geldi ki çıkarken zam gelsin.

    Hele ki Merkez bir faiz arttırımı daha yaparsa sen o zaman gör piyasanın ne duruma geleceğini


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smallpox kullanıcısına yanıt
    He he görüyoruz ilk mesajını anladık rahat ol çok umrunuzda memleket ucuza arabanı al da memleket yansın sıkıntı yok. Çakar faizi geçer Merkez :) Şükür pandemide kredi falan çekmedim sizin gibi altın, dolara çökmedik ihtiyacımız yok şükür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DukeMew -- 26 Şubat 2021; 1:45:29 >
  • 
Sayfa: önceki 53415342534353445345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.