Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2023 (3624. sayfa)

5 sn
287.773
Cevap
4.615
Favori
46.828.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1046 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 36223623362436253626
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • umut5566 U kullanıcısına yanıt
    Liste fiyatları çok daha altında, emin misiniz ? 275 olduğuna ? Elegance hem de ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fehmarnbeltlink F kullanıcısına yanıt
    Elegance 1.5 turbo vtec olan model

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gs09gs09 kullanıcısına yanıt
    yok artık 😳 liste fiyatları üzerine 40 bin mi koymuşlar ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fehmarnbeltlink F kullanıcısına yanıt
    Fiyatini bilmedigimden bisi demedim 140 bizim araca veriyorlar degistirelim diye bir düşünce vardi pedere gelmisken soralim dedim yani fiyati duyunca kosarak uzaklaştık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Misterr

    Passat 1.6 Business 417.500₺
    Passat 1.5 İmpression 337.000₺
    Tiguan 1.5 Life 385.000₺
    Ayaküstü Ankara Doğuş Oto’dan alınan fiyatlar.
    Merhabalar Tiguan Elegance ve R-line için fiyat bilgisi var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ariic

    Takriben 10 gün önce,
    " Toyota yıl başına Kadar Zam yapmayacak " diyen arkadaş halen aramızda mı ?
    Corolla 1.6 sedan Dream mds 15 bin zam yemiş 211 bin TL olmuş Oda opak renk ve aksesuar yok onlarla 220 bini geçer ..

    10 gün önce mi dedim bilmiyorum ama sık sık ben chr için zam olmayacak dedim. Bana diyorsanız evet buradayım. Alıntılayarak bütün mesajlarımı da gösterebilirsiniz. Ben zam gelmeyeceğini düşünüyorum ama "kesinlikle bu sadece bir öngörü, kimseden bir şey duymadım ve kesin konuşmuyorum dedim"

    Sizler için dedim. Ağustos'tan beri bas bas bağırıyorum. CHR için sıraya girin. Bugün olmazsa yarın geliyor sıra, ben hiç tanıdık olmadan telefondan sıraya girdim, sıra bana geldi dedim. Defalarca söyledim. Yanlısım varsa düzeltin CHR için Mart'tan beridir zam yapılmıyor. 3.aydan bu güne kadar neredeydiniz de yılbaşına 1 ay kalası o arkadas burada mı diyorsunuz.

    Ben aracımı p.tesi zamsız fiyattan alacagım nasipse. Aracı alacagım için Facebook grubuna katıldım. Oradaki yazılanları okuyunca az bile yapılıyor. Keşke her ay düzenli olarak 100.000-100.000 zam gelse. Keşke clio 1 milyon liraya satılsa. Gruptaki yazılar şu şekilseydi, duster bile fiyatını 2 ye katladı bizim arabalar prim yapmadı. Toyota bizi zarar ettiriyor. Satarsam bir daha almam zam yapmıyorlar. Yazalım, çizelim, birilerine ulaşalım CHR a da zam yapılsın arabamız değerlensin. Tepki mesajları yazdım. Kendimizi düşünmeyelim sadece, bakın ben zam gelmediği için alabiliyorum dedim. Zam gelse alamazdım dedim. Sonuç, hatalı bir söylem sahibiymişim gibi davranıldı.

    Madem aylardır CHR alın, elinizi çabuk tutun, gidin Bi test edin ondan sonra yorum yapın derken görünmüyorum, "öngörüm" yılbaşına kadar zam olmayacagı yönünde derken görünmüyorum, öbür taraftan araç sahipleri neden arabamıza zam gelmiyor diye dert ediniyor; Bundan sonra bende salıyorum arkadaş. Gelsin her ay her arabaya 100.000 zam gelsin. Hepimizin arabası değerlensin. Arabası olmayanda almasın. (yahu ironi yaparken bile gönlüm el vermiyor, gözünüzü seveyim gidin bi chr ın flame paketine bari bakın, su an %50'lik dilimde, %80 olması için de çokca zam gelmesi gerek. Sıraya girseniz 2-3 aya araç geliyor)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • koyumavi12345 K kullanıcısına yanıt

    Cevap veriyorum ; Eylül'den beri sıraya giremiyoruz. Almıyorlar, yazmıyorlar. 450 kişi var diye tutturmuşlar 451. olamıyoruz. Sıraya yazılan veya alabilenler nasıl olmuşsa iyi taraflarına gelmişler. Şaka gibi evet ama durum böyle. Sizin için inanılmaz gelebilir ama adamlar yazmıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

    Cevap veriyorum ; Eylül'den beri sıraya giremiyoruz. Almıyorlar, yazmıyorlar. 450 kişi var diye tutturmuşlar 451. olamıyoruz. Sıraya yazılan veya alabilenler nasıl olmuşsa iyi taraflarına gelmişler. Şaka gibi evet ama durum böyle. Sizin için inanılmaz gelebilir ama adamlar yazmıyor.

    Hocam forumu aktif takip edenler ne kadar şeffaf olduğumu bilirler. Bütün süreci baştan sona kadar aşama aşama yazdım burda. Bir kez daha yazayım. Aklımda CHR yoktu. Arabamı satıp arabasız kalmıstım.Derken denk geldi gidip bi test sürüsü yaptım hosuma gitti. Hatta hayran oldum. Yazın sıraya dedim. Sıraya yazdılar listeyi kontrol ettim. Önümde 20 kişi vardı. Bununla yetinmeyim bayileri arayım listeye yazsınlar dedim. Dediginiz gibi kimse yazmıyor. Diyor ki 3 ay sonraya kadar doluyuz, tamam 3 ay sonrası için sıraya girmek istiyorum diyorum yazmıyorlar. Bu test sürüsü yaptıgım bayiyi de 2 güne bir arayıp durdum. Bir gelişme yok olursa biz haber ederiz dediler o kadar. Baktım bu iş böyle olmayacak, arabam da yok. İşyerinden 1 gün yıllık izin aldım. Sabah 9 da oturdum Türkiye de kaç bayi varsa tek tek aradım. Boş bir kağıda da not aldım. Şu bayiyi aradım şöyle dediler diye not düstüm. İstisna yok bütün bayileri aradım ama. Zaten yarısı dediginiz gibi araç yok sıraya yazamıyoruz dedi. Onları sildim. Kalanı için de 2 3 günde bir arayıp durumu sordum.ciddi olduğumu gören 4 5 bayideki satış temsilcisi numarasını verdi. Whatsaptan üzerinden iletişime başladık. Derken 1.5 aylık bir bekleme sonrası Eylül'ün sonlarına doğru aynı gün 4 bayii beni aradı. Sıra geldi alacak mısınız diye. Bana en yakın ildeki ve en çok ilgilenen bayinin teklifini kabul ettim. Diğerlerine de biraz düsüneyim dedim. Yarım saat 1 saat kadar araç bakan bütün arkadaslarımı aradım. Dedim ki bak böyle böyle, sıra bana gelmiş arabayı size verirler mi bilmiyorum ama konuşun bi. Kimisi dedi bagajı küçük kimisi dedi mtv si yüksek. 4 teklifin 3üne de ben bana yakın bir bayii buldum oradan alacam dedim. İnanın aksesuarı zorunlu tutmadılar. Ekstra hiç bir şey istemediler. Nasip olursa da p tesi teslim alacagım. Şu ana kadar diyen olmadı ama olursa diye peşinen söyleyim al satçı olduğum için arabayı güzellemiyorum. Nasip olursa 4 5 yıl bineceğim. Hatta para verip gidip özel plaka bile aldım.

    Yine birisi 250-300 bin lira para vereceğiz neden bu kadar uğrasayım da diyebilir, ona da cevabım araba benim için salt bir ulaşım aracı değil. Kendimi ait hissetmek istiyorum. O olmazsa öbürü olsun demiyorum. İçime sinen olsun. Bununla beraber al satcıya emek vermeden 50 60 bin para kazanan galerici ye de para kazandırmam dedim. İyisi olmazsa kötüsü olsun, C sınıf olmazsa B olsun dedim. CHR için bana sıra gelene kadar zam gelseydi yine galeriden al satcıdan almazdım, bütçemin yettiği ve "içime sinen" bir araç için sıra bekler emek verir zahmete girerdim. Yine tüm bayileri arar ciddi olduğumu belli ederdim.

    Not: başkaca bayilerde hala sıradayım. Yeni kasa 208 için ise ilk sıradayım. Sıra bana gelince ya da 208 satışa cıkınca forumu takip ediyorum. Al satcı galerici olmadıgını düsündüğüm kim varsa mesaj atıp haberdar edecegim. Yanlıs anlasılmaya cok açık bir forum oldugu için her seyi belirtme gereği hissediyorum. Böylesi bir durumda kesinlikle bir para talebim yok. Bu süreçte binici olan bir kişiye yardımcı olabilirsem ne mutlu bana..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • CallofTruth kullanıcısına yanıt
    Hocam stok olan bayi var mı bildiğin? Eğer varsa mutlaka sormak isterim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Makyajlı megane hb ne zaman gelir bilen var mı?
    Bilmiyoruz dediler se bayide soran oldu mu hiç.
    2-3 aydır hb sitede yok nasıl işsse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak ettiğim için soruyorum. Motor hacmi arttıkça maliyeti artıyor mu? Mesela 1.4 atmosferik motorun veya 1.6 atmosferik motorun maliyeti 1.0 turbo motordan hacmi oranında %40 veya %60 daha mı yüksek?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alex27i A kullanıcısına yanıt
    Hayır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gentkhan G kullanıcısına yanıt

    Evet biliyorum, talep çok fazla ve gelen araç sayısı az olduğu için ileri bir tarih veriyorlar.

    Ben Ağustos başında yazdırmıştım öyle alabildim.


    İyi ki de almışım dün tekrardan zam gelmiş. 16000 TL zam gelmiş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabbace -- 25 Ekim 2020; 9:12:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rabbace R kullanıcısına yanıt
    Ben yazdıramadım da kahroldum araba aramaktan . Şimdi 2021 kasa çıkıcak makyajlı kasa o daha da pahalı olur kesin . Büyün ataba alma hayalleri. Suya düştü sanırım vazgeçtim artık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Size şahsi tavsiyem fiyat konularına forumda ve sosyal ortamlarda çok girmeyin, boşu boşuna kafanız ağrır. Araç alıncaya kadar ülkemizde herkes ucuz olmasını ister aracı alınca benim aracımın niye fiyatı artmıyor niye değerlendirmiyor diye söyler. Dediğiniz gibi diğer sosyal ortamlar aylardır bizim aracın niye fiyatı artmıyor diye söyleniyor. Sosyal ortamlarda araç bulamadığını söyleyenlerin çoğu aylardır fiyatları takip ediyorlar, o zamanlar fiyatlar düşer mi diye almadılar şimdi çok farklı yazıyorlar. Alışırsınız zamanla belki sanaldaki iki yüzlülüğe, virüs bahanesi ile ucuza araç alırız dediler ucuzu geçtim araç bile bulamayınca şimdi depresyondalar.


    Corolla'ya zaten yine doğru düzgün zam gelmedi bunlar beklenen zamlardı. 210 bin TL'ye b sınıfı otomatik vites araç satılıyorken 160-170 bin TL'ye otomatik C sınıfı araç nereye kadar satılabilir ki? Marka değerini de korumanız lazım ayrıca fakat hala tüm Toyota modelleri f/p anlamında üst sıralarda.


    CHR gelince bakın keyfinize, mevcut modeller arasındaki en sorunsuz araçlardan bir tanesi, gerek yok burada,başka sosyal ortamlardan rahatınızın bozulmasına.

    @koyumavi12345




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 25 Ekim 2020; 9:56:31 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ceryan20

    Bu arada bugun ford bayisinde idim. Courier kalmamis hic, yili kapatmislar. Tum araclarina yaklasik %7 zam gelicekmis.

    O zaman boş paket focus 202 bin olur


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fehmarnbeltlink

    Liste fiyatları çok daha altında, emin misiniz ? 275 olduğuna ? Elegance hem de ?

    Tabi hocam kac tane bayi aradim honda civic elangance eco 275 diyorlar..abarttilar iyice..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LaViTz

    İzmir gonulsen oto Megane 1.3 tce EDC titanyum gri joy paket artı görüş paket 214900-tl Aralık 2.hafta teslim.50.000 TL pesinat

    %80’e girmeyen otomatik megane’a fiyat sabitliyorlar mı? Emin misiniz ?

    Renault takdirimi kazandı gerçekten öyleyse, 220 liste fiyatlı araçları 260’dan satmaya çalışıyor tüm markalar donanım falan kitleyerek




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cpiendeksi -- 25 Ekim 2020; 11:29:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: koyumavi12345

    10 gün önce mi dedim bilmiyorum ama sık sık ben chr için zam olmayacak dedim. Bana diyorsanız evet buradayım. Alıntılayarak bütün mesajlarımı da gösterebilirsiniz. Ben zam gelmeyeceğini düşünüyorum ama "kesinlikle bu sadece bir öngörü, kimseden bir şey duymadım ve kesin konuşmuyorum dedim"

    Sizler için dedim. Ağustos'tan beri bas bas bağırıyorum. CHR için sıraya girin. Bugün olmazsa yarın geliyor sıra, ben hiç tanıdık olmadan telefondan sıraya girdim, sıra bana geldi dedim. Defalarca söyledim. Yanlısım varsa düzeltin CHR için Mart'tan beridir zam yapılmıyor. 3.aydan bu güne kadar neredeydiniz de yılbaşına 1 ay kalası o arkadas burada mı diyorsunuz.

    Ben aracımı p.tesi zamsız fiyattan alacagım nasipse. Aracı alacagım için Facebook grubuna katıldım. Oradaki yazılanları okuyunca az bile yapılıyor. Keşke her ay düzenli olarak 100.000-100.000 zam gelse. Keşke clio 1 milyon liraya satılsa. Gruptaki yazılar şu şekilseydi, duster bile fiyatını 2 ye katladı bizim arabalar prim yapmadı. Toyota bizi zarar ettiriyor. Satarsam bir daha almam zam yapmıyorlar. Yazalım, çizelim, birilerine ulaşalım CHR a da zam yapılsın arabamız değerlensin. Tepki mesajları yazdım. Kendimizi düşünmeyelim sadece, bakın ben zam gelmediği için alabiliyorum dedim. Zam gelse alamazdım dedim. Sonuç, hatalı bir söylem sahibiymişim gibi davranıldı.

    Madem aylardır CHR alın, elinizi çabuk tutun, gidin Bi test edin ondan sonra yorum yapın derken görünmüyorum, "öngörüm" yılbaşına kadar zam olmayacagı yönünde derken görünmüyorum, öbür taraftan araç sahipleri neden arabamıza zam gelmiyor diye dert ediniyor; Bundan sonra bende salıyorum arkadaş. Gelsin her ay her arabaya 100.000 zam gelsin. Hepimizin arabası değerlensin. Arabası olmayanda almasın. (yahu ironi yaparken bile gönlüm el vermiyor, gözünüzü seveyim gidin bi chr ın flame paketine bari bakın, su an %50'lik dilimde, %80 olması için de çokca zam gelmesi gerek. Sıraya girseniz 2-3 aya araç geliyor)



    Alıntıları Göster

    Umarım sizin ve sizler gibi temelsiz ön görülü mesaj yazanları okuyup araç alma veya almama hakkında karar verenler yoktur.

    Belki sayenizde İnsanlar alacakları araçtan oldular.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Alex27i A kullanıcısına yanıt

    Nedeni 1.0 aracın çekmeyeceği, gitmeyeceği, kısa vadede arıza vereceği inanış yüzünden. Halbuki 1240kg ağırlığındaki golf ü dahi 9.9sny de 0-100 e çıkartıyor. Şehir içi trafikte esnekliği ise hele ki yokuşta 4000-5000dd bandında bağırarak gitmek zorunda olan atmosferiklerden çok daha iyi.


    Genel kanı düşük hacim, yüksek sıkıştırma oranı nedeniyle motor ömrü açısından sorun oluşturacağı da endişeler içerisinde ancak bu endişeye mahal verecek kilometrelere gelen araç ben daha görmedim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 36223623362436253626
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.