Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58.447
Cevap
66
Favori
1.354.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Q7 varken pas oyunu zor. Cl yokken çift forvet denenebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkGathering

    neden demba ba ve burak yahu yeni gordum sok oldum besiktas forvet hatti bu iki cope mi emanet edilecek ? Cenkten Aboubakar Mario Gomezden nereye vay anasini
    Demba ba mi cop? Bizim taraftarlar da balik hafizali midir nedir Demba Ba'nin nasi bi leblebici oldugunu unutmuslar.Demba Larin forvet hatti yeterli olur hucum icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hg34

    Q7 varken pas oyunu zor. Cl yokken çift forvet denenebilir
    Topun q7 üzerinden dönmesinin sebebi 10 no nun olmayışı zaten tüm servisleri q7 yapmak zorunda kalıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ooooo yeni konu hayırlı olsun.

    karanlık kuruldu geceyeee






  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 20 Mayıs 2018; 22:47:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demba Ba iyidir ama bize daha iyisi lazım.Demba Ba 2.santrafor olarak çok güçlendirir bizi.
  • Negredo buyuk ihtimal hiç bir yere gitmez maalesef Vagner Love belki Brezilya'ya gider. O yüzden Demba Ba Larin Negredo forvet hattı olur. Avrupa ligi +lig için yeterli mi tartışılır ama seviye olarak bu sezondan iyi olacağı kesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demba ba çok iyi bir transfer olacak. Göztepe maçında stattaydim. Demba ba nin ne kadar özel bir yetenek olduğunu bir kez daha hatırladım. Şu anki hedef finansal durum dengesinde doğru bir adım olur. Özellikle Negredo ve Love ile yollar ayrilmalı. Bence Negredo ve Love takımdan bir şekilde ayrılacak. Yerine gelen Demba ba ismine hayır demem. Burakta ekonomik olarak uygun olacaksa bizim ligimiz için yeterli bir isim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Negredo 4,350 alıyor. Bu parayı veren başka kulüp çıkmaz. Çin ihtimali var ama onu da kabul etmez.

    Pektemek formülü ile İspanya'ya gönderip yıllık ücretinin yarısını biz öderiz büyük ihtimal.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni konu hayırlı olsun. Bazıları gibi biz şampıyon oldukça değil daima takımımızla birlikteyiz
  • gs taraftariyim ve bjkye yakismayan bir santrafor oldugu kanisindayim. İster muhallebici ister leblebici olsun. Seneye alirsaniz alintilarsiniz sezon sonu performansini :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaş bu sezon çok iyi değildik de hakemler çok mu iyiydi? Adam gibi maçlar yönetilse en rezil halimizle açık ara şampiyonduk. Şu takımı gömüp hedef şaşırtmaktan vazgeçin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10 Numara

    Negredo 4,350 alıyor. Bu parayı veren başka kulüp çıkmaz. Çin ihtimali var ama onu da kabul etmez.

    Pektemek formülü ile İspanya'ya gönderip yıllık ücretinin yarısını biz öderiz büyük ihtimal.
    Birde şu var seneye boşa çıkıyor bu eleman.Sözleşme sonu 2019
  • Negredo'yu gönderebileceğimizi zannetmiyorum. Çin takımları bile almaz. 4,35 milyon € maaş alıyor. 2 milyon € veren bile çıkacağını zannetmiyorum. Seneye ilk hedef Negredo'yu 25 maçta oynatmayıp, sözleşmesinin 1 sezon uzamasını engellemek. Ya da karşılıklı anlaşıp sözleşmesini feshetmek. (2.5-3 milyon € civarına)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demba bence Larin'in daha fazla sure alabilmesi icin de iyi bir secenek. Negredoyu gondermeden daha iyisini almak zaten imkansiz gondersek bile cok zor bu sezonu demba-larin idare edicez. Love zaten gidecek. İhtiyac halinde babel de oynayabiliyor. Sol kanat rotasyonunda orkan ve töre olacak gerekince babel de forvete cekilir. Demba 15 atar bu ligde rahat ortasaha ve sag beke kaynak ayirmaliyiz. Demba ba'yi begenmeyecek durumda degiliz gerceklerle yuzlesin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Negredo kalıyor,love yolcu. 4 forvet oldu biri kiralanır ya da satılır ( pektemek sözleşme seneye bitiyordu galiba ) .



    Hakem hataları şu bu demeyin. Yok Şenol Güneş'i milli takıma vermemişiz diye bizi topla tüfekle durdurmaya çalışmışlar falan. Facebook'ta gerçekten ufak kardeşler takılıyor buna kanı getirdim. Senin forvetin hiçbir şey yapamıyorsa,as oyuncuların gidip 10-15 maç ceza yiyor,bir hafta oynayıp 5 hafta sakat geziyorsa sen Zaten şampiyon olamazsın. Gg 1 oynadı 10 maç sakat,koşamadı. Caner oynadı sakatlandı,oynadı ceza yedi,oynadı sakatlandı sonra tekrar oynadı ceza yedi en son tekrar sakatlanıp sezonu kapadı. Q7 cezalar yedi,yoruldu şl ve lig yapa yapa.



    Kimse bizim önümüzü kesmedi. Kendi kendimizin önünü kestik,ayağımıza sıktık. Penaltı kaçırdık en basitinden. O gol olsa +2 puan daha ekle 2. oluyorduk şl ön eleme oynuyorduk. Başakşehire gelen koydu giden koydu biz 10 kişi yenemedik. Tt arenaya gittik maç bitsin diye taraftar olarak dua ettik. Böyle sıkıcı,top çeviremediğimiz maç olamaz.



    Başakşehir Katar'a katılacak diye Avrupa'ya gönderilmeye çalışılmış. Adeyabor,visca var... bizde kim var? Bu adamlar gayet sevilmese de ( ben de sevmiyorum ) hakettiler. Emre Belözoğlu oynuyor mu oynuyor,mossoro oynuyor mu oynuyor,visca oynuyor mu oynuyor,adebayor oynuyor mu oynuyor. Bizde oynayan kim vardı? Medel sadece. Adam hem korusun hem gol mü atsın?



    Fenerbahçe leş gibi oyunuyla ikinci oldu. Bu haksızlıktı işte fenerasyon sağolsun hakemler es geçmedi bunları. Oo Fener kardeşimiz gelmiş diyip karşı takımlara kırmızı kartlar yağdırdılar.



    Bu sene şampiyon olamadıysak tek suçlu oyuncular ve teknik direktör maalesef. Töre oynayabiliyor dün gördük adam oyuna alınmıyor,larin 4 maç 4 gol ( az daha oynasa negredoyu geçecek ) daha yeni yeni oynatılmaya başladı. Birine takınca takıyor. Larini görmezden geldi tüm sene negredo ve love ile gol atmaya çalıştık. Ama içten içe hep gol yükü taliscaya verildi. Seneye işimiz çok daha zor 4. bile olamayabiliriz görürsünüz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forvete gomez ayarında birini bulmamız lazım negredo ve demba ba kaşarlanmış oyuncular hemde hiçbiri gomez kalitesinde değil gelecek oyuncu 29-30 yaşını geçmemeli yoksa aynı hastalık devam eder
  • Eger pepe gitmeyecekse ki gitmeye niyeti yok gibi vidayi satmak bence en dogrusu olur. Pepe vida uyumlu olamazlar asla. Mitrovicin de opsiyonunu kullanacak gibi brugge. İkisinden gelecek paranin yarisiyla ayagi iyi solak bir stoper almak lazim. Medel yedekler orayi 4. stoper de fatih aksoy olur. Zaten 4. alternatif olarak bile guvenemeyeceksek ona kadroda tutmanin manasi yok sezonda 2-3 mac lazim ya olur ya olmaz zaten. Transfer olmazsa boy dezavantajina ragmen medel vidadan daha iyi partner olur pepeye.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Santrafor falan fasa fiso Quaresma'nın gitmesi lazım adam gibi top oynayabilmemiz için.Bu sezon pozisyona giremedik doğru düzgün santrafor alsak ne farkedecek.Takım oyunu oynayabilen frikik atabilen bi 10 numara alınsın Quaresma gitsin,forvete Ba,bir tane de yaratıcı bir sol açık aldık mı tamamdır.Töre zaten Quaresma'dan daha faydalı bir oyuncu oraya transfer de gerekmez.


    ---------Ba----------

    --Transfer-----Töre--

    --------Transfer-----



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4A62F0AF -- 20 Mayıs 2018; 23:37:9 >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 21 Mayıs 2018; 0:58:38 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.