Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (639. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58.447
Cevap
66
Favori
1.354.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 637638639640641
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: khan_1903




    Belirli performans kriterleri (belli sayıda maç ve Avrupa katılım, tur atlama vs. artık neyse detaylar) yerine getirilirse zorunlu opsiyon var, yaklaşık 8 milyon euro'ya tekabül ediyor. Kiralama bedeli de 2.5 milyon euro.
    sterlin o euro değil yalnız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -BurakBey

    Bu nedir ya? Gelirse ligin karizma seviyesi bile artar, hatalı gol yese bile kızamam ben buna . Koy avengers a Thor yerine oynasın

    Bu erkekse biz neyiz

    Ben bunun için her maç kale arkasında yerimi alırım. Kjaer için FB maçlarına gitmişliğim var. Kızlardan fayda yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Şimdilik rafta o transfer. Negredo satılırsa forvet vida giderse stoper dışında plan yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelirse havaalanında karşılama yapılması gereken oyuncu bu işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -BurakBey

    Allahım milyonlarca Beşiktaşlı adına sana yalvarıyorum lütfen yarabbim

    Amin!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karius tekrardan hayırlı olsun.

    2.5m euro kiralama bedeli. Satın alma opsiyonu ise 8m euro. Beşiktaş satın alma opsiyonunu kullanır ise bir sonraki satıştan %20 pay maddesi de dahil olacak sözleşmeye.

    24 saat içinde resmiyete dökülür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karius haberini ilk verenlerdenim sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt
    Satın alma zorunlu diye okudum , belli şartlar yerine gelirse

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yibo90

    Satın alma zorunlu diye okudum , belli şartlar yerine gelirse
    Bende birkaç kaynaktan satın alma opsiyonu zorunlu diye okudum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karius gelirse guzel olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şartlar şampiyonluk yada şampiyonlar ligine kalma sanırım.
  • Kagawa içinde dedikodu var gibi sanki lütfen olsun lütfen
  • Geçen sezon iyi bir forvetimiz olsaydı rahat şampiyon olurduk. Bu sene negredo'ya güvenip devam etmek ne kadar mantıklı bilemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Liverpool'un 4 senedir hiçbir maçını kaçırmayan bir taraftar olarak Karius hakkında düşüncelerimi sizinle paylaşmak istiyorum.
    Karius transferi başarılı bir transferdir ondan yana hiçbir şüpheniz olmasın. Premier lig görmüş kaleci burası onun için çok basit bir lig olacaktır. Kendisi hakkında fikir oluşturmak isterseniz Mainz yıllarındaki yaptığı kurtarışları izlemenizi tavsiye ederim. Çünkü en iyi yıllarını Mainz ile geçiren bu yetenek resmen ilerleyen yıllarda Neuer'in yerini alacak kaleciler arasında Ter Stegen ile en büyük adaydı. Kendisi Bundesliga'da Neuer'den sonra en iyi kaleci seçilmiştir. Bu istikrarlı Mainz kariyerinden sonra Klopp hocam onu hemen transfer etmiştir. Kendisi Liverpool'u milli takımın önüne koymuştur. Olimpiyatlarda U23 Almanya milli takımına gitmeyi reddetmiştir burası bence onun kariyerinin kırılma anıdır. Çünkü turnuvaya gitmeyip Liverpool ile sezon öncesi hazırlık maçlarında oynarken el bileğini kırmıştır. Buda bence Karius'un kariyerindeki en büyük şansızlıktır. İyi bir sezon öncesi geçirmediği için ilk sene için pek hazır değildi. Sakatlıktan sonra döndüğünde Klopp ona güvenip hemen formayı verdi ve 11,12 hafta forma ondaydı. Bournemouth maçına kadar hatasız performans verdi fakat o maçla birlikte artık inişli çıkışlı performans vermeye başlayınca kaleyi ondan aldı o sezonu Mignolet forma giyerek geçirdi. Ondan sonra Klopp yine güvendi formayı verdi. Şampiyonlar Ligi maçlarında kaleyi ona teslim etti ve gayet iyi performansları oldu sevilla maçlarında iyiydi. Onun dışında ilerleyen maçlarda kaleyi Mignoletten aldı ve Karius'a verdi 1 numaralı kaleci artık oydu her şey onun için iyi gidiyordu bence gayet güzel performansları oldu. Arada kötüydü ama 7 8 maçlık periyotta özgüveni de bulunca çok iyi kalecilik yaptığı maçlar oldu. Bence kayışın koptuğu yer Şampiyonlar Ligi Yarı Final Roma deplasmanıydı orda kötü bir performans gösterdi çok kötü denilebileck performans diyebilirim pek iyi odaklanamadı maça bunun sonrasında Finalde de yapılan hatalar olunca Klopp biletini kesti. O kötü performansları göstermeseydi belki şuan hala Liverpool'un 1 numaralı kalecisiydi bunu bilemeyiz fakat yolu Beşiktaş'a düşmüş yazayım dedim. Eğer kendine güvenip kendini bulursa Beşiktaş taraftarı ile bütünleşirse emin olun Ligin en iyi kalecisi olur. Hatayı herkes yapar ligin en iyi kalecisi denilen Muslera da Uruguay da hatalı gol yedi. Kalecilik böyle bir mevki ne yazık ki. Biraz sabırlı olunursa bu adam bence potansiyeline ulaşacağı durak Beşiktaş'ta kendini bulacaktır. Güzel bir transfer umarım Karius kendini burda bulacaktır ona olan inancım tamdır yeni şehir yeni lig onun için ilaç oldu.
  • Karius eğer özgüveni bizimle yakalarsa ligimizde çok iş yapar. Yetenekleri bir kaleci için gayet üst düzey ama kaleci ile taraftar arasında güven kurulmazsa bu tedirginlik hata üstüne hata getirir. Fabri ciddi hatalar yapsada kendine güven duyulduğunu bildiği için o anlara takılı kalmadi. Bu da parlak bir kariyer süreci getirdi.

    Eğer Karius ile kuvvetli bir güven bağı kurarsak çok iyi bir kalecimiz olmuş olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hata yapmasin demiyorum herkes hata yapabilir fabride yapiyodu ama telefasi olmayan hatalara karsiyim mesela fabrinin lyon macindaki hatasi affedilemez telafisi yok cunku onunde 15 mac vardir hata yaparsin telafisi vardir ama kazanip sampiyonlugu ilan edicegimiz macta hata yaparsa telafisi olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tolgay verip Ozan + Para ve de Kagawa gelirse en kotu ihtimal 2. bitiririz ligi. Karius daha maca bile cikmadan ligin en iyi kalecisidir musleralar betolar hikaye. Karius prime donemine bile gelmedi burada da eger finaldeki gibi seyler yasamazsa cok buyuk fark yaratir. Kaleciler gec olgunlasiyor. Prime'ina gelmeden oyle yada boyle liverpoolda belli donem boyunca 1. kalecilik yapmak ligimizdeki hic bir kalecinin gelebildigi seviye degil. Eksiklerini giderebilirse uzun vadede milli takim kadrosunda da yer bulur. Opsiyon zaten uygun ve sarta bagli deniyor. Lens gibi aldik denebilir yani. Bize gelip kotu oynayan alman yok zaten. Karius da bozmaz seriyi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kendinize gelin kalede tolgaya kalacağız karius gelmezse. tolganın yerine 5e10'luk kalas transfer etsek bile üzülmem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Young Sinatra

    Tolgay verip Ozan + Para ve de Kagawa gelirse en kotu ihtimal 2. bitiririz ligi. Karius daha maca bile cikmadan ligin en iyi kalecisidir musleralar betolar hikaye. Karius prime donemine bile gelmedi burada da eger finaldeki gibi seyler yasamazsa cok buyuk fark yaratir. Kaleciler gec olgunlasiyor. Prime'ina gelmeden oyle yada boyle liverpoolda belli donem boyunca 1. kalecilik yapmak ligimizdeki hic bir kalecinin gelebildigi seviye degil. Eksiklerini giderebilirse uzun vadede milli takim kadrosunda da yer bulur. Opsiyon zaten uygun ve sarta bagli deniyor. Lens gibi aldik denebilir yani. Bize gelip kotu oynayan alman yok zaten. Karius da bozmaz seriyi.
    tolgay verilmez. diger iki buyuk takimin da kadrolari tolgay gibi bi adama aç su an. resmen adamlara "bunu da alin eksiginiz gediginiz kalmasin guzel guzel sampiyon olun" demek olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karius iki yıl sonra alım bedeli 8m pound olacakmış. Tabi fiko almamak için ne der; kendisi Beşiktaş'ı istemedi,hiç kimse beşiktaştan büyük değildir vs vs diyip çocuk kandıracak. 2 yıl kaleyi koruyacak eğer gelirse sonra gene kolsuz kaleci ile oynayacağız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 637638639640641
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.