Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (567. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
58.447
Cevap
66
Favori
1.355.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 565566567568569
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Olcay kadar topsuz oyuna hakim başka kanat yok şu ligde. Tamamen boşu boşuna gitti. Neymiş formsuzmuş, morali bozukmuş. Ee sen hoca olarak niye varsın o zaman? Hazard 35 hafta gol atamadı bir dönem ama göndermediler. Hocalık böyle olmuyor, elindekini kazanacaksın.

    4 sezonda 35 gol 34 asist yapmış adamı 6 ayda harcadılar. İlk 11 olmasa da çok rahat rotasyonda iş yapardı. Hele geçen seneki Lens ve Quaresma'yı düşününce.. Bu sene de Babel çöpe bağladı gerçi.
  • Bu Umut Güner vs. Geldiğinden beri iyi para götürdüler. Başkan geçen sene cuvalladı bu sene iyice batırdı. Akıllarda iyi bir Başkan olarak kalmak istiyorsa çeksin gitsin artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umut güner, Metin Albayrak falan gitmeden bir şey beklemeyin. Bütü primciler yönetimde. Haram zıkkım olsun şerefsizler. Nerde Erdal Torunoğulları falan. Tamamen Ahmet bulut denen herifin eline bakıyoruz. Transfer sihirbazı umut güner len
  • Sivasspor'un barcelonadan kiraladigi sag bek douglas sol ayagiyla muthis gol atti. Dunya yildizi degil diye begenmezdi ama Umut Güner.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu zamana kadar tek transfer yapılmamasında bir artniyet arıyorum artık.
  • Umut güner ve ekibini nasıl beğenmezsiniz arkadaşlar

    ah ah erdal torunoğulları gibi bir adam nasıl yok halen anlamıyorum
  • Emre akbaba yıllık 1.6 milyon alacakmış. Gayet güzel transfer bence. Keşke biz yapsaydık..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hâlâ Başkanın "taraftara şirin gözükmek için transfer yapmayacağız" sözüne takıldım. Bugün gs başkanı, "ben de taraftarım. Taraftar hangi transferi istiyorsa ben de onu istiyorum." dedi. Doğru ifade de bu olmalı zaten. Başkan, çok yanlış ifadeler kullanıyor bazen.

    Transfer istemek taraftarın hakkıdır. Önceki yıllarda fb seyircisi stattan çekildi, gs seyircisi stattan çekildi. Fikret Orman da bunu istiyor sanırım. Maça gidiyorsun mıy mıy ortada dolaşan bir Babel, 3 pas üst üste yapamayan, verkaca giremeyen, şut atamayan Oğuzhan-Tolgay, kafasını çevirene kadar 2 saat geçen Love... Kalede var mı yok mu belli olmayan bir sözde kaleci... Takım ben eksiğim diye bas bas bağırıyor, bizimkiler eylül geldi daha transfer yapacak. Hadi yaptılar diyelim, 2 + 3 hafta kadroya girerler mi, ilk 11'de oynar mı.. bunun curcunası olacak. Puan kayıpları vs derken takım yarıştan iyice kopacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 17 Ağustos 2018; 23:06:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Quaresma_12 kullanıcısına yanıt
    Roco havadan gelen her topu süpürdü. Sırtı dönük adamları arkadan rahatsız edip uzun bacaklarıyla topu savuşturdu. Vidanın tuttuğu bu adamların hepsi yüzünü rahatça kaleye dönüyor. Ayrıca vida gibi sırf vurmak için bam güm vurmak yerine uzaklaştıracağı topları bile takım arkadaşının olduğu bölgelere doğru vuruyor. Vida dünya kupası büyüsü geçmeden satılmalı, bizde oynamadıkça değeri düşecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar takım bangır bangır kaleci ve forvet istiyor,
    ayrıca 10 numaralarında yetersiz olduğu düşüncesindeyim.
    Takımda fazla kanat oyuncusu var ve hepsi potansiyel 11 oyuncusu (Lens,Babel,Quaresma,Töre)
    Lens antrenmanlarda çokiyi sahada bazen çok tutuk,
    Babel en diri kanat oyuncumuz. Quaresma hazır değil.

    Quaresma küsen bir oyuncu. Son maçta onun gönlü olsun, Lens oyunda kalsın , Babel iyi çıkaramam derken bir karışıklık oldu sahada kimin nerede oynadığını anlayamadım son 15 dk. Allahtan negredo çıktı attı.


    Ben her ne kadar forvet gerektiğini düşünsemde yine de negredo ya güvenmemiz gerektiğine de inanıyorum.

    Kaleci kesinlikle almalıyız, eski günlerime döndüm geri pasta heyecan yapıyorum fabrinin verdiği güven tolgada yok.
    son yediği golde topu 6 pasın içine çeldi. bence rocco pozüsyon hatası kaleci hatasının birleşiminden dolayı yedik golü.

    bundan sonra biraz zor ligler başladı oyuncu kovalamak zor ama takım bu şekilde hayal kırıklığı.

    Uefada erken eleme vizyonu olan bir takıma fazlasıyla darbe verirdi,
    ucuz yırttık hayırlısı ...

    AYRICA TAKIMDA BELİRSİZLİKLER SÜRERKEN ERKEN SEÇİM ÇOK ZAMANSIZDI. YÖNETİM ŞUAN HEDEF ŞAŞIRTTI BEKLENTİMİZ TRANSFER AMAÇLARI GÜVEN TAZELEMEK.

    BİRAZ KAFA KARIŞTIRICI.

    5 LİG MAÇI SONRASI HERŞEY BELLİ OLUR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geywe54 -- 17 Ağustos 2018; 23:7:43 >




  • Başkanın planı sanırım ikinci devreye bir şekilde kopmadan girip bombaları orda patlatmak, aklıma başka birşey gelmiyor
  • marchisio boşa çıkmış al işte.
  • Arkadaşlar merhaba,

    Tartışılan bir konuya ithafen; burası Beşiktaş formu olsa da kimsenin kişisel sayfası olmadığı gibi, kurallar dahilinde ve tahrik veya yanlış bir durum içermediği sürece "her şey" konuşulabilir, konuşulmalıdır.

    Aksi durumlarda zaten biz mümkün olan en kısa sürede devreye giriyoruz.

    Sizlerden ricam, takımların içinde bulunduğu stres ve gerginlikleri buraya yansıtmadan, hoşgörü ve saygı çerçevesinde forumu kullanmaya özen gösterelim.

    İyi forumlar,
  • Yıllardır hayalim ama tutmazsa ''32 yaşında adam alınmazcılar'' ölene kadar konuşur :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa, Doumbia için bonservis ödememiş. Aybaba Robinho'dan sonra bu adamdan da bayağı yararlanır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendisi Abd yolcusu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene 40 milyon euro’ şampiyonlar liginden + cenkten 22 milyon euro tosiç Fabri mitroviç den gelen paralar stat çoğu maç ful artı yayın gelirleri gelinen noktada takımın maaşları bile ödenemiyorsa bi yerlerde bi sıkıntı var daha da net birileri kasayı boşaltmış sanırım başka izahı varmı bı işin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asmodian1

    marchisio boşa çıkmış al işte.
    3 yıllık anlaşma istiyor + yüksek imza parası. Galatasaray girişimde bulundu ve vazgeçti.

    Yüksek ihtimal MLS e gidiyor Marchisio.
  • Amaçsız bir sezona giriyoruz .Gs bu seneye yatırım yaptı başarı bekliyor fb dedi ki param yok gençlere yatırım yapıyorum 2 3 sezon sonra iddialı olacağım dedi biz ne yaptık aylardır formanın tatil yapmaktan sıkılıp kadro planlamasına gitmesini bekliyoruz elimizde ki kadro ne şampiyon olabilir ne de geleceğe vaatte bulabilir. O kadar geç sıkıldı ki tatilden artık zaman falan kalmadı şimdi de kur çok diye bahane buluyor. İyice aziz yıldırım dönemine döndük bahane ve laf çok ancak icraat sıfır. Sonra diyor ki tatil yapmayayım mı yav sen oyuncu maaşı ödemedin kaç aylık alacakları içerde adamların , statta konser verdirdin stat tarlaya döndü dönüp arkana bakmadın , üstüne adam akıllı transfer yapmadın sonra insanlara kızıyorsun. Sanki çok iş yaptın da bu dönem tatil yapayım diyorsun.




  • Satışın kralını yaptığımız sezon transfer yapmadan resmen kaderimize mahkum ediliyoruz.Başkanlık yapmak bonservissiz oyuncu kovalamaktan ibaretse şakasız ben de başkan adayıyım.Şöyle bi bakınca sözleşmesi biten ve bitmek üzere olan topçularla sırf bonservis ödememek için ağır şartlar altında imza attırmak ve bunun şovunu yapıp sihirbaz ilan edilmek çok hoş olsa gerek.

    Ffp bitti diyerek yapacağımız transferleri düşünüp kurduğumuz hayaller aklıma gelince delirecek gibi oluyorum.Aylarca bizimle dalga geçmişler.Forveti falan geçtim mevcut kadroda 10 numara pozisyonunda oynayabilecek oyuncu sayımız 0000000000000000000000000.Böyle rezil böyle fiyasko bir transfer dönemi hatırlamıyorum.Sayısal eksikliğimiz olan bölgeye bile transfer yapmayıp insanı zıvanadan çıkarıyorlar.

    Çıkıp borcumuzu açıklayıp istifa edin,artık beceremiyorsunuz bu işi kardeşim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 565566567568569
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.