Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2920. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58.446
Cevap
66
Favori
1.355.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29182919292029212922
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gs veya başka biri kimin olduğu önemli değil 69 puanla şampiyon çıkan beş para etmez tr ligini 3. bitirmek. bjk yöneticileri hazmedebiliyorlar mı acaba bu rezilliği



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _legendmaster_ -- 26 Mayıs 2019; 1:7:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vict0ry

    Ben hala 35 yaşında Pepeye yıllık 4.5 milyon eurodan nasıl sözleşme imzaladık ve takımın en iyi omurgası Marceloyu harcadık orada takıldım. Çünkü Pepenin gelişi öyle bir yan etki yaptı ki Atiba ve Oğuzhan direk çöktü çünkü Pepenin egoist uzun topları yüzünden bu oyuncular taraftarın hedef tahtası haline geldi. Bide Burak Yılmaz yerine Negredo tercihi ama daha kötüsü Negredo yerine Cenk Tosunun oynaması amborga koyacağımız ligde en büyük hatalardan biriydi. Bilmem hatırlar mısınız Fegholi yerine Sinan Gümüşü oynatıyordu Fatih Terim bazen 1 oyuncu tercihi bile her şeyi değiştirir.
    o sene taliscanın kiralama bedeli ödemesi bir de canerin bonservis ücreti gerekliydi santrfor ve yedek kanat oyuncusu almak istiyorlardı marceluoyu harcayıp negredo ve lens denen çöpleri getirdi medel neden alındı bilen yoktur mercelonun boşluğunu da güya bonservissiz pepeyle doldurdular imza parası kaç para verdiler belli değil




  • Ankaragücü'nde oynayan Tyler Boyd hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ? Beşiktaş'ta yapabilir mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adv11

    hüsnü güreli denilen varlığın gs kutlamasında ne işi var
    Kutlamasında yer alması anlaşılır ama bu şekilde değil tabii

    [Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: profoliq

    Ankaragücü'nde oynayan Tyler Boyd hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ? Beşiktaş'ta yapabilir mi ?
    benim alınmasını istediğim oyunculardan bir tanesi; quaresma ve lens'ten sonra böyle bir oyuncuya geçiş, takımda bişeylerin değişmeye başladığının da ilanı gibi olur hatta. isterim o yüzden.
  • Lawagolem kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyorum hocam. Hem az maliyetli bir topçu. Avci gelirse kanatta bu tarz oyunculari kullanmayi seviyor. Tarzi viscaya benziyor gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: profoliq

    Ben de öyle düşünüyorum hocam. Hem az maliyetli bir topçu. Avci gelirse kanatta bu tarz oyunculari kullanmayi seviyor. Tarzi viscaya benziyor gibi.
    yalnız işte bizim lig piyasasında yetenekli bi oyuncu görülünce; büyükler kendileri bulmakta zorlandıklarından hepsi birden üşüşüyor başına. kesin fb, gs, ts hepsi teklif yapmaya niyetlidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayseri, Mensah ile 3 yıllık sözleşme imzalamış.
  • eski beşiktaş yönetimlerinde görev yapmış, şu an tff başkanı hüsnü güreli. yorumsuz

    [Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
  • Kale: Karius, Utku, Ersin

    Sağ bek: Gönül, Transfer (genç)

    Sol bek: Caner, Transfer (genç)

    Stoper: Vida, Mirin, Alpay, Transfer (genç yerli yada kiralık Çağlar, Kaan)

    Ortasaha: Dorukhan, Oğuzhan, Necip, Muhayyer, Transfer (adam yiyen tecrübeli)

    Oyun kurucu: Ljajic, Orkan Çınar

    Kanat: 2 Transfer (1’i tecrübeli, 1’i genç hızlı), Töre ile yenilenmeli

    Forvet : Burak, Güven, Umut Nayır

    Satılacaklar: Roco, Medel, Quaresma, Lens
    Sözleşmesi bitenler: Tolga, Adriano, Atiba, Kagawa, Pektemek
    Kiralık verilecekler: Rıdvan, Larin, Oğuzhan Aydoğan

    - Sözleşmesi bitenlerle beraber 7-8 milyon € maaş bütçesi otomatik rahatlayacak

    - Kiralık verdiklerinle 1.5 milyon € civarı daha maaştan kurtulacaksın.

    - Satılacaklar: Roco 1-2 milyon €, Medel avrupa ilgisi dolayısıyla satılacağına inanıyorum 7-8 milyon €, Quaresma bedelsiz Porto’ya geri döner, Lens ise 2 milyon € üstü bir teklifte direk gönderilir diye düşünüyorum. Toplam 12 milyon € civarı bonservis geliri ve yaklaşıl 7 milyon €’nun üstünde maaştan kurtulmuş oluyoruz.

    Toplam: 15-16 milyon € üzerinde maaştan kurtulmuş oluyoruz. 12 milyon € civarı da bonservis geliri elde etmiş oluyoruz. 8’ini Ljajic için kullandığımızı düşünürsek; 4 milyon € elimizde para kalıyor.

    As 11:
    Karius
    Gönül -Vida -Mirin -Caner
    Dorukhan -Oğuzhan
    Transfer -Ljajic -Transfer
    Burak

    Yedek:
    Utku
    Transfer -Alpay -Transfer -Transfer
    Necip -Muhayyer
    Töre - Orkan Çınar -Güven
    Umut Nayır

    As ve yedek kadroyu 18 kişiye indirmiş oluyoruz. Temel ihtiyaçlar;

    2 yedek bek, 1 yedek stoper, 1 as ortasaha, 2 as kanat ve 1 yedek kanat.

    Her şeyden önce yedek kanat oyuncusunu Güven Yalçın ve Orkan Çınar ile çözebiliriz.

    Necip ve yeni alınacak ortasahayı stoper özellikli alırsak yedek stoper ihtiyacımız da kalmaz. En son çare Kaan Ayhan, Çağlar Söyüncü gibi oyuncuları kiralık alabiliriz.

    2 yedek bek için Anadolu’dan yada Avrupa’dan genç, gelecek vadeden oyuncu almamız en doğrusu olacaktır. Bonservis olarak max 3 milyon € civarı bir harcama yapabiliriz ama bu bölgede de opsiyonlu kiralık çözümü kullanılabilir.

    Ortasaha için Atiba’dan sonra rol model olabilecek, Kante tarzı Kabore gibi oyunculara yönelmek lazım. En az 3-4 milyon € harcamamız gerekecektir. Tabii Oğuzhan’ın durumuna göre bu bölge şekillenecektir.

    2 kanat bölgesi için toplam 6 milyon €’nun üzerinde harcama yapmamız gerekebilir. Ne kadar Fenerbahçe ile anılsa da 1 kanata Brahimi bir diğerine de Rodrigues, Bruma tarzı hızıyla ön plana çıkan tanınmamış biri alınabilir. Yedek kanat Töre ile uzatılırsa takım içinden çözülecektir.

    2 bek genç 3 milyon €; toplam 1.5-2 milyon € maaş
    1 stoper takım içerisinden yada kiralık formülüyle sadece 1.5 civarı maaşa çözülebilir.
    1 ortasaha min 4 milyon €; min 1.75 milyon € maaş
    2 kanat min 6 milyon €; min 3.75 milyon € maaş

    Az çok yukarıdaki planla Ljajic hariç 13 milyon € harcamış, 8-9 milyon € maaş vermiş oluyoruz; ki bu hesaba göre extra 9-10 milyon € bonservis vermemiz gerekirken, maaş yükü en az 8-9 milyon € azalıyor. Toplam oyuncu sayımız 23 yada 24 oluyor. Genç oyuncularla beraber çok kolay idare edilebilir bir kadro yapısı oluşmuş oluyor.


    Sonuç: can sıkıntısı başa bela...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • brahimi bize gelmez, türkiye'ye gelmesi çok zor hatta. gelecekse bile pepe'nin yıllığı gibi bi yıllık ister çünkü güncel seviyesi ligin çok üstünde.

    bizim adem gibi bi fırsat transferi kovalamamız gerekiyor en azından kanatların bi tanesi için. 6,5 milyon adem ljajic seviyesinde bir oyuncu için kelepir. benim aklımda nicola sansone var mesela.

    şaka maka 33 maç 2600 dakikada 9 gol 14 asist müthiş rakam adem'in. burak daha erken gelse ve ilk yarıda da kornerleri quaresma değil adem kullanmış olsa bu asist sayısı 20 olabilirdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 26 Mayıs 2019; 7:54:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrBlackEagle

    İyi de kardeşim bu oyuncuların bizi şampiyon yapamayacağını görmedik mi? Gördük.
    Bu oyuncuların bize hiçbir yararı yok.
    Onların yerine kim oynasa bizi zaten ilk 5 e sokardı. Lens ne oynadı Allah aşkına? Onun yerine kim olsa daha fazla katkı verirdi.
    Adriano ne oynadı? Hiç.
    Sol bek bulamaz mıyız ucuz ve devamlı oynayacak? Motta gibi mesela, bedava.

    İstersek her türlü adam buluruz. Bu oyuncuların bizi getireceği yer seneye de 3.lük olur.

    Alıntıları Göster
    Lens için demedim ki.

    Mesela bak Adriano oynamadı ama saha dışı sıkıntıları da vardı.Zaten adam gitti ama yine yazayım.Adriano bek olarak as adamın olmasın yedek olarak kadronda tutarsın.Böyle çok fayda getirir.Evet pahalı olur ama artık bu tür adamlardan rotasyonda faydalanman lazım.

    Gökhan mesela.Adam bu sene son 5 haftaya kadar maç kaçırmadı ya.

    Gelelim bek bulamaz mıyız soruna.Valla ne yalan yazayım..Evet bulamaz Bulamadı yani bunca yıldır bu yönetim.Hani sağ bek ? Bilic geldi bek istiyorum dedi anca yama yaptılar.Şenol Gunes geldi 3 sene söylendi bana bek alın diye.Adam gitti halen Gökhan'ın yedeği yok Sonra Gokhan'a bir şey olduğunda Caner Necip oynayınca kızıyoruz.Ne olsun yani ?

    Durumlar böyle iken bir de kaleci ararsak sıkıntı büyük.Geri kalan çarpılara Necip hariç katılıyorum zaten.Onlar gitmeli.Hatta bıraksınlar her iki tarafa kanat almayı.Sol bek gelsin eli yüzü düzgün Caner 'i ileriye atalım ona da razıyım ama adam gibi sağ kanat izleyelim artık




  • Yedek bek olarak Adriano tutmak.. Bir de fayton kiralayalım helâya gideriz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağ bek: Gökhan bu sene sağ beki güzel idare etti özellikle Quaresma'nın olmadığı maçlarda gayet iyidi ancak seneye güven veriyor mu açıkçası vermiyor sakatlanmadan sürekli oynaması zor gibi o yüzden onun seviyesinde ilk 11 oynayacak bir oyuncu şart. Gökhan yedek olur.

    Sol bek: ilk 11 oyuncusu şart yedek olarak da genç transferi yapılmasındansa Rıdvan olmasını gönül ister. Caner bir sol bek değildir. Caner her sol bek oynadığı maçta takıma inanılmaz zararı var. Mümkünse bu sene takımdan ayrılması gereken ilk isimlerin başında geliyor Quaresma ile birlikte. Takıma yarardan çok zararı olan iki isim.

    Stoper: İlk 11 oyuncusu şart. Mirin güven vermiyor açıkçası ilerde tutabilir mi kararsızım. Vida da ilk geldiğinde uyum sorunu vardı ancak Vidanın kalitesi belliydi ve sorunun Vida'dan kaynaklandığını düşünmüyordum. Mirin ve alpay yedek rotasyonu iyi olur bunlara Ege'de katılabilir. kaliteli bir stoper şart.

    CDM: Atiba sözleşmesi uzadı diye haberler var doğruluk payı nedir bilmiyorum ancak uzasa da uzamasa da buraya takviye şart.
    İsmi geçen oyuncular olabilir Kabore veya kiralık olarak Alfa Semedo bu iki isimden biri güzel olur.

    Takımın asıl problemi gol atmak değil gol yememek Kariusun Liverpool'a dönüş kapısı kapandığından beri performansı ciddi derecede arttı seneye daha iyi oynayacağını düşüyorum açıkçası bana güven veriyor ancak bir Muslera olmadığı da gerçek.

    2 tane de ilk 11 oynayacak kanat oyuncusu şart isim olarak çok isim yazılabilir ancak kanat oyuncusu tamamen yeni gelecek hocaya bağlı olması lazım onun isteyeceği tarzda oyuncular olması gerekiyor. Duruma göre Adem solda düşünülebilir. Oyun sisteminin 4-3-3 olması gerekiyor.artık 4-2-3-1 den farklı bir oyun oynanması gerekmektedir.Senelerden beri bıktık bu oyun sisteminden.

    karius
    transfer vida transfer transfer
    transfer
    dorukhan transfer
    transfer burak adem




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lawagolem

    brahimi bize gelmez, türkiye'ye gelmesi çok zor hatta. gelecekse bile pepe'nin yıllığı gibi bi yıllık ister çünkü güncel seviyesi ligin çok üstünde.

    bizim adem gibi bi fırsat transferi kovalamamız gerekiyor en azından kanatların bi tanesi için. 6,5 milyon adem ljajic seviyesinde bir oyuncu için kelepir. benim aklımda nicola sansone var mesela.

    şaka maka 33 maç 2600 dakikada 9 gol 14 asist müthiş rakam adem'in. burak daha erken gelse ve ilk yarıda da kornerleri quaresma değil adem kullanmış olsa bu asist sayısı 20 olabilirdi.
    Adem gibi skorer oyuncuyu zor buluruz. Adam frikik atıyor, şut çekiyor, gol yollarına sarkıyor, ikiye bir yapıyor, verkaç yapıyor, ara topu atıyor. Şu kötü giden ligde Droukhan-Güven-Burak- Adem gibi kazanımlarımız oldu.

    Adem'den daha kötüsünü 6.5 milyon € gibi rakama alamayız. Talisca gibi performans gösterdi resmen. Dediğin gibi ilk yarı doğru dürüst oynatılmadı, adamın biri (Q7) pas atmadı gibi etkenlerde var. Bu sene özellikle ikinci yarı gol ortalamamız iyidi. Bunda Adem-Burak ikilisinin payı büyük. Ayrıca bitik kanatlarla bu skoru ürettik.

    Adem-Burak ikilisinin yanına iki tane güzel kanat oyuncusu alırsak tadından yenmez. Lens-Q7 falan kaybolup gitsinler bi zahmet.




  • Şu oyuncular hakkında bilgisi olan var mı? Sol kanat için. Göz gezdirirken denk geldim de nerdeyse hepsi istikrarlı olarak son 3-4 yıldır iki maçın birine denk gelecek şekilde skora katkı olarak istatistik yapmış.
    Amin Younes
    Oussama Idrissi
    Donyell Malen
    Sam Larsson
    Vincenzo Grifo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gil Mocci -- 26 Mayıs 2019; 16:25:31 >
  • Galatasarayın şampiyon olması istendi falan tamam da şimdi haklarını da verelim Luyindama ve Marcao taş gibi stoperler adamların scout ekibi böyle ismi duyulmayan menejer transferi olmayan adamları buldular biz ise hala 1 milyon euroluk adamlar peşinde koşuyoruz.
  • Gil Mocci G kullanıcısına yanıt
    Diğerlerini bilmiyorum da Donyell güzel adam. FM oynarken dikkatimi çekmişti. İyi gelişiyordu. Biraz araştırdım sonra, dikkat çekici özellikleri var. En kötü olasılıkla 3 mevkiyi yedekleyebiliyor ve gelişimi de açık. Fiziğini iyi kullanıyor ve hızlı bir futbolcu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adem'in bonservisi alınmış.

    Bu arada Lens'e yeni hocayla bir şans daha verilmeli diye düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-B6E2676F0

    Adem'in bonservisi alınmış.

    Bu arada Lens'e yeni hocayla bir şans daha verilmeli diye düşünüyorum.
    Hemen düşünceni geri al.
  • 
Sayfa: önceki 29182919292029212922
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.