Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2775. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58.447
Cevap
66
Favori
1.354.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27732774277527762777
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fabrice

    Medel iyileşmeyecekse Şenol Güneş A.Gücü maçı kadrosu ile çıkar tahmin ediyorum.

    Bana kalsa GG - Lens sağda, Adriano - Ljajic solda, Kagawa 10 numara çıkarım. Yeneriz yeniliriz ama keyifli maç olur.
    Surekli onlem almaya yonelik mi oynayacaz bende senin gibi dusunuyorum koy Kagawa'yi ara paslari dösesin Burak'a..pas yapan orta saha ile yeneriz Gs yi savunma yapan(daha dogrusu yapamayan-bizimkiler yapamiyor ) orta saha ile yenemeyiz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pitx1 kullanıcısına yanıt
    Bana göre Gs geçen sene daha iyi oynuyordu. Çünkü Rodrigez-Gomis formdaydı.bu sözüne katılmıyorum eğer sezonun tümü için konuşuyorsan gomis için katılabilirim fakat gomis son 6 hafta sizinle başakla aksihar alanya gibi maçlarda sahada yoktu ayrıca penaltı kaçırdı sürekli o haftalarda garry kariyer futbolunu oynadı ve bizi taşıdı geçen sene defans hattımız daha kötüdü saatli bomba serdar ve tank gibi ağır olan maicon vardı orta sahamız da bir ndiaye yoktu feguoli formsuz belhanda formsuz bütün takım garry bakıyordu hem siz geçen sene çok daha güçlüydünüz bu sene sadece sizde + olarak burak var diğerler - özellike defans hattı bizde ise daha dengeli oldu geçen sene sadece garry bakıyorduk bu sene henry var belhanda var kötü olsada cagne ve mitrioglu var ve en iyiside formda bir feguoli var
  • Beşiktaşlı kardeşlerim şampiyonluk hesabı yapıyor

  • Kagawa nın oynayacağını pek sanmıyorum 11 de Şenol Hoca başlatmaz bu formuyla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • mrbaronx kullanıcısına yanıt
    Kagawa oynamasın.Direk formayı alacak performans vermiyor zaten.
    Bu 11 sol tarafı ve kanat tarafı hariç oldukça iyi zaten.Hiç deşmeye düşmeye gerek yok.Hamle adamın lazım sana.Kagawa Guven hepsi başlarsa hamle adamların kim olacak ? Ozi-Lens-Q7 ..Hadi bakalım...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kagawa, FB maçını çok iyi oynamıştı çıkana kadar.Büyük oyuncular bu maçlarda farkını gösteriyor.Ljajic 2-3 maçtır çok kötü fazla top kaybı yapıyor.Karşıda da Ndiaye gibi yorulmayan bir adam var Kagawa'ya sıkıntı çıkarabilir.Çok aradayım ama nedense bu maç Kagawa oynarsa iyi olacak gibi hissediyorum.

    Kagawa oynayacaksa bu maç özelinde kenarda olması gereken kişi kesinlikle Ljajic.GS kanatlarda çok etkili biz Ljajic kanata geçtiğinde çok geri çekiliyoruz ve kanatlardan ileri çıkmalarda sorun yaşıyoruz.Özellikle Mariano gibi topu çok iyi kullanan bir bek varken bizim sol tarafta kamp kurmasına izin vermememiz gerek.O yüzden oraya bir kanat oyuncusu koymamız lazım.Güven-Adriano iyidir.

    Sağ tarafta Nagatomo-Onyekuru.Karşısında Lens-Gökhan ikilisi devam.Lens hücumda kötü olsa da defansa yardımı iyi.Gökhan'a defansif-ofansif açıdan daha çok yardımcı oluyor.GS'nn solunu iyi savunmak,sağ tarafında Mariano'yu ileri çıkartmamak ilk önceliğimiz olmalı.Göbekte Dorukhan-Atiba ile Belhanda'ya şut şansı vermezsek GS'nin gol atma şansı çok düşük.

    Futbolcular buradan gelecek galibiyetin ne kadar değerli olduğunu bizden daha iyi biliyordur,Güveniyorum.FB maçının ilk yarısındaki hırs,istek olur inşallah.
  • Güven top tutmada sıkıntı yaşıyor. Teknik kapasitesi Ljajic düzeyinde değil. A. Gücü maçında bir ara bırakın 3-4 pası ikinci pasları bile kaptırıyorduk. Böyle sürekli top kaptırıp GS'a hücum şansı verirsek eninde sonunda golü yeriz. Konyaspor gibi kapanmayı becerebilen bir takım değiliz, bir yerde patlarız.

    Lens desen zaten kafayı öne eğip bodoslama gidiyor. Önüne kimse çıkmazsa ne ala. Çıkarsa ya faul yapıyor ya da topu kaptırıyor. Top tutup takımı ileri taşımada oradan da fayda yok ama en azından koşucu olmasından dolayı bir tehdit. GS'ı geri koşturmada faydası olabilir.

    Topu alıp ileri taşıyamazsak galibiyet hayal. Onun için ayağında top tutabilen, top sürebilen, sırtı dönük top alıp dönebilen ne kadar adam varsa sürelim sahaya. Kagawa FB maçında yorulana kadar çok iyi idare etti. İlk yarıda çok faydalı oldu, ikinci yarı takımla birlikte o da düştü. Kagawa 60 dakika sahada kalsa bize yeter.
  • Güven solda Lajic sağda Kagawa ortada oynayamaz mıyız? Güven önceki 2 maçta solda gayet iyiydi son maç kötüydü sadece.

    Lens'i Q7'yi görmek istemiyorum
  • Büyük maçlar tecrübeli oyuncular ile kazanılır, Güven son maçta top tutmadaki yeteneksizliğini birkez daha gösterdi ve derbi için 11 başlamamalı. Fenerbahçe maçında hatırlayın 2 tane pozisyonu öyle bir harcadı ki ilk yarı 4 ve ya 5 olacaktı birisi kalenin ağzından diğeri ise 3e1 yakaladığımız ve Güven'in panik yapıp sağdaki oyuncuya 5 metre pası bile atamaması. Adriano sol bek Caner sol ön olur Galatasaray'ın sağ kanadını kapatırız, diğer kanat için Lens-Gökhan olmalı Gökhan bugün Dani Alves vari oynuyorsa sebebi Lens. Gelelim Kagawa mı Ljajic mi olayına kesinlikle Ljajic. Kagawa son 30dakika oyuna daha fazla katkı veriyor. Yorulan ve dikkati dağılan gs savunma oyuncularına karşı 60-65'de giren Kagawa oyunun çehresini değiştirir.

    Karius - GG-Vida-Mirin-Adriano // Atiba - Dorukhan // Lens - Ljajic - Caner ve Burak

    2. yarı Caner-Kagawa (ljajic sola), Lens-Güven değişikliği olabilir Güven'de de 2 yarıları özellikle deplasmanlarda parlıyor.
  • Lazzow kullanıcısına yanıt
    Olmaz ki işte.Yani kenardan kimi sokacaksın ? Kagawa maçları kaldıramıyor.
    Taraftarın kişisel istekleri falan boş kalıyor kendimde izlemek istemiyorum ama başka tercih yok.Adriano-Caner şekilde de çıkılabilir maça mesela.

    Neyse kim çıkarsa çıksın kanat rotasyonunda ben laf etmem.
  • http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=198

    Not: Futbol Müsabaka Talimatı'na göre takımların birbiriyle oynadıkları tüm müsabakalar tamamlandıktan sonra, eş puana sahip takımlar kendi aralarındaki müsabaka sonuçlarına göre sıralanacaktır.



    bu kural önemli olabilir
  • bana kalsa sol bekte caner, ortada atiba-dorukhan-adriano şeklinde çıkılmasını isterdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lawagolem

    bana kalsa sol bekte caner, ortada atiba-dorukhan-adriano şeklinde çıkılmasını isterdim.
    Adriano sol bek başlayacak muhtemelen burada önemli olan sol kanatta kimin oynayacağı ben orada Q7 görmektense Caner'i görmeyi yeğlerim..Oyunun belli kesimleri baskı yiyiceğimiz kesin maçta, geriye gelip destek olması için daha iyi bir seçim olacaktır Caner bizim için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark Saga

    Adriano sol bek başlayacak muhtemelen burada önemli olan sol kanatta kimin oynayacağı ben orada Q7 görmektense Caner'i görmeyi yeğlerim..Oyunun belli kesimleri baskı yiyiceğimiz kesin maçta, geriye gelip destek olması için daha iyi bir seçim olacaktır Caner bizim için.

    Alıntıları Göster
    benim derdim de merkezde atiba-dorukhan'ın yanında bir 10 numara değil tamamlayıcı bir orta saha görmek, bu ikilinin ve özellikle atiba'nın yükünü arttırmayacak bir oyuncu. medel olsa o oynardı muhtemelen. başakşehir maçında galibiyeti getiren, anormal eforlu oynayan kadronun orta sahası ve rize maçının orta sahası bu şekildeydi. medel yoksa adriano olabilir diye düşünüyorum da sanmıyorum hocanın bunu deneyeceğini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklının ucundan bile geçmez geçse bile riske etmez.Medel sakatlanacak zamanı buldu, o değil Necip'i koyarmış bide :) tedirgin oldum şimdi bak.
  • Kagawa gibi bir kaç oyuncu var 90 dk oynayacak durumda değil, medel hazır olsa bile ritim bulması minimum 1 maç alır.
    İlginç bütün sezon eleştirilen medel farklı kombinasyonlarda çok krıtik oyuncu olabiliyor ki eleştirenlere yanlış kullanıldığını bayaca söylemiştik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 30 Nisan 2019; 23:37:19 >
  • Adriano Caner nıye cıkmasın ? Daha önce cok denedı bu sekılde.Zaten bek Adrıano olsa dahı adam orta alana kadar gelıyor sabıt yerde kalmıyor Adriano.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lawagolem

    bana kalsa sol bekte caner, ortada atiba-dorukhan-adriano şeklinde çıkılmasını isterdim.
    Hocam caneri hiçbir şekilde kadroda görmeme şansımız yok mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • 
Sayfa: önceki 27732774277527762777
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.