Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener (4405. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126.467
Cevap
158
Favori
2.078.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44034404440544064407
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Jailson(Topal) - Adrien Silva(Ekici) - Tolgay(Eljif)



    Bu orta saha gerçekten oyunun iki yönünü oynayabilen oyuncularla izlenmesi zevk veren bir Fenerbahçe ortaya çıkarabilir. Eljif Tolgay ile Topal da Jailson ile değişimli bir şekilde maçlara çıkabilir. Sıkışık fikstürlerde bile dinç bir kadro elde edilebilir. Bu sayede Tolgay ve Eljif'in yaşadığı sezon içi düşüşlerin önüne geçilebilir. Daha hücuma dönük kadrolarda Silva ya da Tolgay yerine Ekici tercih edilip topa iyi vurabilen bir oyuncu ile gol ihtiyacı giderilebilir.



    Adrien Silva, Serdar Aziz, Tolgay, Moses bu transferler biterse gerçekten verimli bir transfer sezonu geçirmiş oluruz. Slimani de umarım kendine gelir ve Sporting kariyerinin bir kısmını burda da gösterebilir. Yönetimin forvet alacağını sanmıyorum. Bir ihtimal Ighalo olursa olur.



    Moses-Ayew kanatları fiziki açıdan ezici ve oyunu domine eden kanatlar haline gelebilir. Yeter ki orta sahada onların koşu yollarına pas atabilen oyuncular olsun.



    Sonunda medyada bu isimleri görmek sevindirdi. Umarım yukarıda yazdığım isimlerin hepsi olur ve Ersun hocanın hücum futboluyla güzel bir oyun seyredebiliriz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • AnondraX kullanıcısına yanıt
    Tolgay oturduğu yerden 7m euro alacak 3 yıl boyunca. Bonusları falan da var bunun eğer bonservis diye diretirse büyük ihtimal. Sanırım şenol güneş artık istemiyor gibi duruyor. Ondan dolayı şu anda tolgay geri dönemiyor.Yalnız bize gelse bu sefer bizede aynı yük olacak 2m aşağıya imza atmaz nasıl yapacaklar merak konusu.
  • Ahh şu klüp'te para olsa da şu portonun forveti tiquinho'yu alsak. Elemanı çok beğeniyorum transfermarkt değeri 7.5 milyon euro gözüküyor, kaça bırakırlar acaba yaz transfer sezonunda alabilir miyiz ki böyle bir forvet.

    ayrıca devre arası yabancı transferi beklemiyorum ben, kadro çok şişik kimin lisansını çıkartmayıp yazacaksın? Aatıf rize'ye gitmeyi kabul etmemiş yine kaldı elimizde. Tolgayı ve serdar aziz'i alıp transferi kapatırız gibi duruyor.
  • Adrien silva kiralık moses kiralık moses 6 ay silva ise zor bana göre yüksek maaşa gelir gelirse. Mosese resmi teklif yapılmış ama düşünmek için zaman istemiş bence gelmez gelirse de çığır açtı desek adam 6 ay sonra gidecek. Silva da öyle gelse uçtuk kaçtık 6 ay sonra oda gider birde bunlar acayip derecede yüksek maaş alacaklar slimani gibi örnek veriyim.

    Bunun yerine Peterson,Elis Andreas skov olsen gibi kanat alınması lazım bu sayede hem bunların maaşı düşük olur hemde seneye bunları belirli kemik kadroda görürüz uçucak kaçacak adamlar bizde iş yapmaz aidiyet duygusu olmuyor. Slimani mesela adam kiralık dünya umurunda değil ayew desen öyle. Benzia anca sakız çiğniyor isabetli şutu yok.

    6 ay ilk 4 giriyim sezonu kurtarıyım düşüncesi olursa biz geriye gideriz bana göre.
  • Allahını seven üzerime transfer atsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrahim0674

    Ahh şu klüp'te para olsa da şu portonun forveti tiquinho'yu alsak. Elemanı çok beğeniyorum transfermarkt değeri 7.5 milyon euro gözüküyor, kaça bırakırlar acaba yaz transfer sezonunda alabilir miyiz ki böyle bir forvet.

    ayrıca devre arası yabancı transferi beklemiyorum ben, kadro çok şişik kimin lisansını çıkartmayıp yazacaksın? Aatıf rize'ye gitmeyi kabul etmemiş yine kaldı elimizde. Tolgayı ve serdar aziz'i alıp transferi kapatırız gibi duruyor.
    bir kurtulamadık şu atıftan hiçbir yere gitmek istemiyor, sezon sonu Allahtan sözleşmesi bitiyor paketlensin yüzüne bile bakılmadan gönderilsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adrien Silva gerçekten orta sahanın ilacı olur. Top tutabilen, pas dağıtan, hafif inceci bir eleman.
    Moses buraya futbol oynamaya gelirse sağ kanadımız çağ atlar. Açık alanda tutmak çok zor. Gidişine üzülürüz yeri zor dolar.
    Bunların hepsi iyi hoşta kim gidecek yahu bu takımdan? 15 yabancı var takımda, hiç birinin de teprenmeye niyeti yok.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Ben bir tutmuyorum zaten. Sadece Eljif Ajax'ta olsaydı ve bizde ki kadar performans gösterseydi kaç paraya satarlardı onu merak ettim. Yoksa Ajax'ın ne kadar potansiyelli bir takım olduğunu biliyoruz herhalde.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • westkhan kullanıcısına yanıt
    O kısım sıkıntı. Artık Comolli bir şekilde işini yapsın o konuda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TargetLaw

    Allahını seven üzerime transfer atsın
    Yaprak kımıldamıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizle ve Ajax'la ismi geçiyordu 17,00 mil. €'ya Real Betis almış. Transfer piyasası ne hale geldi böyle. Piyasayı bu hale getiren PSG'nin Neymar ve Mbappe transferleridir. Futbol ve akıllı telefonlar kadar çok hızlı gelişen bir endüstri görmedim.



    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine transferler kampa yetişemedi :(
  • Dün akşam antrenmanında gerçekleştirilen çift kale maçta turuncu takım (M. Ekici'nin olduğu takım), mavi takımı 2-0 yenmiş. (Golleri atan oyuncular M. Ekici ve İsmail)

    Takımlar ve muhtemel dizilişler ;
    Turuncu Takım

    Mavi Takım






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 11 Ocak 2019; 3:59:56 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KingOfShadows

    Dün akşam antrenmanında gerçekleştirilen çift kale maçta turuncu takım (M. Ekici'nin olduğu takım), mavi takımı 2-0 yenmiş. (Golleri atan oyuncular M. Ekici ve İsmail)

    Takımlar ve muhtemel dizilişler ;
    Turuncu Takım

    Mavi Takım



    Turuncu takım ismail ve belki volkan hariç hocanın aklındaki 11 olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Elan Morin Tedronai kullanıcısına yanıt
    İsmail yine antrenmanlarda parlamış olabilir. Testlerde felanda iyi çıkmıştır şimdi. Nedense maçlarda göremiyoruz o performansı. Ben Volkan'ın kaleyi tekrardan devralacağını düşünüyorum. Eğer Volkan kafa olarak kendini sadece futbola verirse ve fizik olarakda hazırsa ben kaleye onun geçmesini isterim. Harun bazen güven veriyor bazende böyle gol mü yenir kardeşim dedirtiyor adama. Keşke Berke oynasa ama daha erken gibi. Umarım önümüzdeki sezon kaleyi devralır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 11 Ocak 2019; 4:20:42 >
  • Yarın hazırlık maçımız var galiba AZ Alkmaar'la. 18.00'da FB TV'deymiş bir de. Bakalım oyunda gelişme var mı? Ersun hoca etkisi olumlu olmak zorunda yani, başka hamlemiz de yok açıkçası. Ersun Yanal çok özgüvenli konuşuyor ama bizim takımın sağı solu da belli olmayınca korkmuyor da değilim.Takımın performansının daha da kötüye gideceği bir senaryoyu pek düşenmek istemesem de 2 mağlubiyette işler kötüye gidebilir.
  • seçimden önce resmiyet yokken 100 tane oyuncu izleyen ekip,resmi olarak çalışmaya başlayınca 200 adam izlemiştir bu 6-7 ayda.Sadığı aldık geriye kaldı 199 adam her an bomba patlar
  • takım çöplük gibi hala transfer derdine düştük.. yatarak para alan adamlara yenılerını eklemek mi vizyon

    millet 300-500 bıne genc alıyor ıkı yılda 10-15 paketlıyor

    daha alınan hollandalı genc yetenek forma yuzu goremedı..u19 da bıle ezılıyor

    tolgayın sutu var calımı var yazılmıs.. o sutlar nereye gidiyor acaba.. 70 maçta golü yok adamın..selçuk saın kadar olamamıs.. oyle sutu yerler..gelene kadar abartmayı, 2 maçta da kovmaktan bıkmalı artık bu zihinler

    serdar aziz bir kurus para verılıp gs ye yardım edılmesı bıle sacmalık..adam ambulans.. 5 yılda bızde yatar
  • Kakà kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, bu flood Tolgay'ın bize ne vereceği konusunda yeterli referans bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KingOfShadows

    Bizle ve Ajax'la ismi geçiyordu 17,00 mil. €'ya Real Betis almış. Transfer piyasası ne hale geldi böyle. Piyasayı bu hale getiren PSG'nin Neymar ve Mbappe transferleridir. Futbol ve akıllı telefonlar kadar çok hızlı gelişen bir endüstri görmedim.


    E yuh. Daha 18 yaşında Meksika'dan adama wonderkid de olsa 17 milyon verilmez. Piyasa bu halde olduğu sürece Türk takımlarının kendini toplaması çok zor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 11 Ocak 2019; 8:10:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 44034404440544064407
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.